• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni sevmediğini soyledi

Eveet hanımlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Belki birilerine örnek olur diye yazıyorum.

Beni aldatmıyor ona eminim yazmışım bir de salak gibi :) size yazdığım mesajını üzerinden 3 ay geçtikten sonra boşandık.

Ve yaklaşık 10 senedir ortak arkadaşımız olan bir mahlukla birlikteliği varmış. Kadın da aynı dönem boşanmış ancak mevzuları ortaya çıkmasın diye herkesten saklamış

Hala beraberler olabildikleri kadar :)

Velhasıl; gelecek elbet bunların cezasının çekileceği günler.

Samimiyetinize teşekkür ediyorum canım kadınlar ❤️ Allah hepimize güç versin ne zaman ne yaşanır bilinmiyor.
Allah kurtarmış insallah cok mutlu olursunuz

Eminim beni aldatmıyor dediğinizde içimden kesinlikle aldatıyor demiştim,ortaya çıkmış zaten.
Mutluluklar diliyorum bundan sonra.Onlarda cezasını çeksin.Yasak tatlıdır,sen aradan çekilince kıymeti kalmaz bir süre sonra.
Ben de aldatmiyor eminim dediği için adamın eşcinsel olduğunu düşündüm. Yani kesinlikle başka biri vardı bence. Sadece kadın hissetmedi ise bu kişi erkek falan mı diye düşünmüştüm.

Eveet hanımlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Belki birilerine örnek olur diye yazıyorum.

Beni aldatmıyor ona eminim yazmışım bir de salak gibi :) size yazdığım mesajını üzerinden 3 ay geçtikten sonra boşandık.

Ve yaklaşık 10 senedir ortak arkadaşımız olan bir mahlukla birlikteliği varmış. Kadın da aynı dönem boşanmış ancak mevzuları ortaya çıkmasın diye herkesten saklamış

Samimiyetinize teşekkür ediyorum canım kadınlar ❤️ Allah hepimize güç versin ne zaman ne yaşanır bilinmiyor.
geçmiş olsun çocuğunuzla mutluluklar dilerim
ilk mesajınızı yeni okudum daha okurken hissettim kesin başka biri var diye

Allah ım sağlık sıhhat güç kuvvet ve bol mutluluk versin size ve kuzunuza

Başka bir kadının varlığı öylesine barizdi ki..Şaşırtıcı olan 10 yıllık ortak arkadaşınız olması. Yazıklar olsun.

Yine de kararlı ve dik duruşunuzla boşanmanıza çok sevindim. Gönül defterinizi kapatmayın derim forumdaşım. Kişisel bakımınızı ve sosyalleşmeyi ihmal etmeyin. Kendinizi kapatmayın.

Güzel bir gelecek dilerim.

Back
X