eşim beni sevmiyor galiba

evet canım hatalarını görmüşsün bunları düzeltmekten başla işe yerimseniben
erkekler çocuk gibiler istediklerini vermezsen böle oluyolar ilgi ve alakayı hiç eksik etmiycen paşalardan :icecream:

Olur tabii canım.... Herşey senin elinde sen düzeltebilirsin bu aranızdaki soğukluğu...

Denemeden bişey denemezz sen elinden geleni yapkii ondan sonra oluyor mu olmuyor mu görürsün...

Bence düzelir... Önceleri kahvaltı hazırlıyormuşsun şimdi de başla adam şaşırsın bi... Yemek yap güzel bi şekilde sun... Bi değişiklik olduğunu fark etmeye başlar herhalde o da...

eğer eşinin kendi içinde , kendiyle ilgili sorunları yoksa kendini değiştirerek herşeyi eski haline çevirebilirsin..
ama konu senle alakalı değilde, başka şeyler varsa , eşini senden soğutan bunları açık açık konuşmalısın..
hiç bunu denedinmi ? onunda söyleyecekleri anlatacakları vardır heralde bu durumlarla ilgili..

kendini değiştirme konusuna gelince
evet erkekler bakımlı kadınlardan hoşlanırlar.bu kaçınılmaz..sabahları kahvaltisini hazırlayan gülerek öperek işe gönderen, akşamları yine güleryüzle karşılayan bir eş isterler..bakarken bile gözlerinde sevgi ilgi görmek isterler...bütün hayatın yükünü omuzlarına almış kadın edasında değilde daha neşeli daha candan bir eşe ilgisiz kalamazlar...

ufak ufak kendini değiştirmeye ve daha pozitif olmaya başlarsan iyi olur tatlım..

ilgilen derken bu yönlerden ilgilen demek istemiştim işte,
sende görmüşsün hatalarını
bence sende artık kendine çeki düzen ver;herşeyi ondan bekleme
napacaksın hayatım; üstüne düşeceksin biraz,ona sevdiğini hissettireceksin
sen onunla ilgilenmezsen geri çevirirsen sonuç böyle olur tabiki;
bende 3 yıllık evliyim eşimi 1 gün bile sabah kahvaltısız göndermedim evden;yemek istemediği zamnlarda bile zorla yedirdim ;bide erken kalkıyoruz onun servis saati sebebi ile 6 da dahi kahvaltısı hazırdır,
mutluluk isityosan sende biraz fedakarlık göstereceksin
yapacak bişey yok

hem kendine hem de ona ilgi göstermenin zamanı gelmiş sanırım... maalesef anne ve eş olarak yuvanın tüm yükü biz kadınların omzunda oluyor... hoşuma gitmese de bu durum ; bazen gerekiyor sanırım... umarım herşey yoluna girer ama çok çabuk olacağını sanmıyorum... biraz zamana ihtiyacınız var...

ağustosta 6 yıl bitecek ve sadece ilk 2.5 yıl güzeldi ondan sonra grafik aşağıya düşmeye başaldı....

sen harikasın diye bir dizi başlamış.
onu izleyin. burdaki konular hep onu hatırlatıyor bana.

bişey diyim:galiba yemek yapmayı sevmiyorsun.bide cinsel çekiciliğin az.
bunları hallettinmi tamamdır.
zaten en zoru bu ikisi.
kendimde öyleyim çünkü ordan biliyorum

offf neden herşeyi biz yapıyoruz onlar sadece çalışıyorlar ve eve para getiriyorlar ama biz herşeyi biz yapıyoruz ve üstünede ölsekte ilk önce cehenneme gideceğiz bende ayrıcalığımızın olması lazım bu ne ya valla ben herşeyin peşinden koşmaktan bıktım çocuk bile bana daha düşkün çocuğuyla bile ilgilenmiyor sonra diyor ki bunu sen yapıyorsun bana suçu atıyor kızım bana çok düşkün yani bbası bir şey söylesin hemen babasına karşı geliyor beni koruma yoluna geçiyor daha 3 yaşında ama babası onla oyun oynamaya kalkıyor artık çocuk alışmış ya istemiyor onla oynamak hemen ağlıyor anne beni kurtar diyor...çocuk istediğinde oynamıyor git kızım yorgunum kızım bazen gerçekten bunaldığımı düşünüyorum herşeyi bırakıp buralardan gitmek istiyorum ...bazen diyorum ki keşke evlenmeseydim...

ama birazda kadınlarımız çocuk olayına girince kendilerini salıyo ;
kendilerini bebeklerine adayıp, eşini unutur oluyolar ,ben anne değilim ama genelde böylemidir acaba?
ama işte herşey senin elinde
değişime başlamalısın bir an önce

evet yemek yapmayı sevimyorum ama önceden seviyordum...sonra sonra bu duygu oluştu bende evet bence cinsel çekiciliğim de azaldı ...

Doğum sonrası bazı kişilerde özellikle cinsel hayatlarında değişmeler olduğunu duymuştum. Bazen kadın ben anneyim diyerek kendini hazır hissetmez bazende erkek eşim, o bir anne ve kutsal biri diye düşünerek uzak kalırmış.Belki sizdeki buna tam olarak benzemesede böle bir durum olabilir.

Zamanla bir soğukluk olmuş çünkü her iki tarafta. Tamam görsel olarak yargılıyor sizi, halbuki bu kiloları sizin bir meyveniz olan yavrunuz için aldığınızı fedakarlıklar yaptığınızı bi anlasa..Şu saatten sonra kendinize dikkat edin, yemenize içmenize fırsatınız varsa spor yapın daha kısa sürede eski halinizi alırsınız. Eğerki halen değişme yoksa benim bahsettiğim şey olabilir. Bunun için uzman desteği şart o zaman..

evet o duyguyu sizlere nasıl anlatsam bilmiyorum çocuğumu çok seviyorum ona bütün sevgimi vermek istiyorum..çünkü ben annemde böyle şeyler hiç görmedim çocuğumda görsün istemiyorum her zmaan onun yanında olduğumu hata bile yapsa onun kararı olduğunu ve onu yalnız bırakmayacağımı bilsin istiyorum...onu çok ama çokk seviyorum elimden gelse içime sokabilirim...anlatılamaz bir duygu bu bilmiyorum yaaa ..ya da benim eksiklerimi onla gidermeye çalışıyorum annem çok dominantır. hiç bir zaman anne kız olamadık ama ben kızımla olmak istiyorum...

evet biraz gayret etitiğimde kilo vermiştim 65 e düşmüştüm ama tekrar kilo aldım hatta 75 olmuştum ama şimdi yine 70 e düştüm 65 olsam yine razıyım

evet biraz gayret etitiğimde kilo vermiştim 65 e düşmüştüm ama tekrar kilo aldım hatta 75 olmuştum ama şimdi yine 70 e düştüm 65 olsam yine razıyım

CANIM BENİM EŞİMDE ZAYIF KADIN BEĞENİYOR BEN EVLENDİĞİMDE 48 KİLOYDUM MANKENGİBİYDİM SONRA AKŞAMLARI UYUYAMADIĞIMDA TOLVON ALMAYA BAŞLADIM RAHAT UYUYAYIM DİYE KEŞKE SABAHA KADAR UYUMASAYDIMDA İÇMESEYDİM 74 KİLO OLDUM BOYUM 1-60 PSİKOLOJİM BOZULDU KİLO ALINCA EŞİMDE BENİ İSTEMEDİ 6 AYDA SPOR VE REJİMLE 9 KİLO VERDİM ÇOK ZORLANDIM 65 E DÜŞTÜM CANIM YANİ İSTERSEN VEREBİLİRSİN BİRAZ REJİM YAP AKŞAM SPORA GİTME OLANAĞIN VARSA GİT:1hug:

saÇına kesımıne boyasına aĞdana dıkkat et gıyımın hafıf dekolte buluzlar gıyebılırsın v yaka falan evde kısa Şortla gez saÇını topuz yap erkekler genÇ kız edalarında kadınlardan hoŞlanıyor

:) evet dikkat ederim kesin ağdamı olurum zaten ben sevmem bir de çok kıl özürlüyümdür pek yoktur 2 ayda anca uzar tüylerim...

Son düzenleme:
bende 48 kiloydum evlendiğimde sonra 50 55 60 65 70 75 oldum bir doğum bu hallere geldim şimdi 70 kiloyum boyum 1.63 kilo orantılı dağolmış bir şekilde gögüslerim çok büyüdü 80 diler doğumdan sonra 95 oldular...

bızım burada bır bayan var bır ÇocuĞu var gÖrsen zayıf uzun kıyafetlerı yabancılar gıbı kısa Şort gıyıyo tırnaklar hep ojelı eŞım hoŞ kadın dıyo sınır oluyorum of of

Şımdı hamıleyım sekız aylık tam 70 kılo oldum umarım daha almam dıkkat edıyorum gerÇı ben de o bayan gıbı bakımlı olmak ıstıyorum bebeĞım doĞduktan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…