- 1 Şubat 2017
- 1.104
- 610
- 123
- Konu Sahibi Miraclessss
-
Evet ne yalan söyleyeyim aldatma geliyor aklıma.yakin zamanda açık açık sordum bile seni Allah a havale ediyorum dedAilenize gitmek için neden eşinizden onay bekliyorsunuz ki? Haber vermek ve izin almak aynı şeyler değil. Çok bunaldiysaniz alın cocuklarinizi üç beş gün gidin annenize. O da gelsin işi bitince boş evinde takkeyi ortaya koyup düşünsün. Bence biraz single takılın,böyle ikiniz de birbirinizden bunalmış gibi duruyorsunuz. Gerçi eşiniz anlattiginiz kadarıyla bu kadarını düşünebilir mi,orası muamma.. aldatmadan mi şüpheleniyorsunuz?
Onuda denedim iyice soguduk birbirimizdenSizi üzmek istemem ama benimde aklıma kondurması zor olan şeyler geldi umarım düzelir bu durum, acaba biraz bağımsız gibi davransanız umursamıyor gibi geri çekilseniz nasıl bir geri dönüş alırsınız merak ettim, acaba üstünüze mi düşer neden böyle diye durumu fark edip yoksa işine mi gelir
Bundan suphelenmenizi gerektiren tek şey umarım işten geç çıkması değildir? Başka şeylerde olmalı bunu yüzüne soyleyebilmeniz icinEvet ne yalan söyleyeyim aldatma geliyor aklıma.yakin zamanda açık açık sordum bile seni Allah a havale ediyorum ded
Benim eşim hatasız kusursuz bir insan muamelesi yapar kendine.Eşiniz size nasıl davranıyorsa sizde ona aynı şekilde davranın. Hatasını ancak bu şekilde farkeder. Ayna olun.
Evet ilgisiz sevgisiz oluşu.Bundan suphelenmenizi gerektiren tek şey umarım işten geç çıkması değildir? Başka şeylerde olmalı bunu yüzüne soyleyebilmeniz icin
Üzüldüm sizin adınıza.umarim sizin yaşadığınızı ben yaşamam.zira kaldıramam bu hatasını.Açıkçası benim ilk aklıma gelen başka biri olduğu, konduramam demeyin, bende konduramazdım ama aldatıldım. Bence biraz araştırma yapın bu konuda.
Ayrıca, ailenizin yanına gitmek için ondan izin istemenize ne gerek var? Alın çocukları gidin, ona mı sorucaz?
Her halükarda aynı şeyi yapacağı için ayna olacaksınız işte.Benim eşim hatasız kusursuz bir insan muamelesi yapar kendine.
Tabiki demezde sen böyle bir şeyi nasıl düşünürsün diye iki gün küstü bana.cok agirina gitmiş.Adam kendine kondurmus
Siz ben konduramiyorum nasıl diyebiliyorsunuzz ?
Babanızın oğlu mu ? Ki babalarinin ogullarindan da ne kazıklar yiyor insanlar
Habille kabul kardesti misal
Açık açık sordum Allah'a havale ediyorum dedi demişsiniz
Tabi ki aldatıyorum hayatım diyecek hali yok zaten ki
Umarım hiç kimse yaşamazÜzüldüm sizin adınıza.umarim sizin yaşadığınızı ben yaşamam.zira kaldıramam bu hatasını.
Bişey diyeyim mi klasik harejetlerTabiki demezde sen böyle bir şeyi nasıl düşünürsün diye iki gün küstü bana.cok agirina gitmiş.
Ben banna sevgisinin bittiğini düşünüyorum sadece.yani ne bileyim zaten şunu aklım almıyor birlikte bişey yapamıyorsan hoslanmiyorsan karşındaki den neden hala biraradasin.bosanalim de sevgim bitti de neden hala uzatiyorsun karşındakine de eziyet ediyorsun.Bişey diyeyim mi klasik harejetler
Ablaminda kocası ablam aldattığını yakalayınca ona küsmüştu saçmalıyorsun sen nereden uyduruyorsun bizimki borç harç ilişkisi bilmem ne bunu nasıl düşünürsün diye ayrı yattı ablamla uzun süre ...
Neymiş ağrına gitmiş beyefendinin.
Halbuki açık açık kadınla fotoğraflarını yakalamıştınasıl göz göre göre bile inkar edebiliyorlar insanın aklıyla oynuyor bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?