Eşim beni sevmiyor mu?

Zulfye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2020
29
15
3
34
Herkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.

Senin kocan azgın teke kardeşim, senin eksiğinden dolayı değil bu. Burnunu da yaptırmış olsan, memeni de yaptısan bu adam bakar yine. Fantazi mi desem artık ne desem bilemiyorum ama sen kendini suçlama, onun da suçlamasına izin verme. Keşke sende deseydin "sen tipsiz ve bakımsızsın napalım evlendik bi kere ama senden başkasına bakmam yine de" diye. Ya da " o kadar çabaya girip mükemmele yaklaşsam seni napayım ulan.... Biippp " filan gibi şeyler :KK48: neden onaylar gibi üstünde konuştun ki?
Sonuç olarak ya bu adamı böyle kabul edeceksin ya da basacaksın tekmeyi. Ama emin olmak adına çocuk için uzunca bir süre bekle derim boşanmayacaksan da

Herkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.
Katılıyorum, şimdi böyleyse çocuk olduktan sonra herşey çok daha kötü olur. Eşiniz karaktersiz biri maalesef. Eş vasıflarını taşımıyor, sizi de sevmiyor. Üzgünüm ama ortada bir evlilik yok. Herkese boşan demem ama bu adamdan kaçıp kurtulun.

Adamın gözü aç ne yapsanda doymaz böyle. Biri için şahsen kilimi bile kibirdatmam bide int kadınlara bakcak bosarim onu biran düşünmem kendinde birşey arama adamda hayır yok

Ah canım benim eşin başkalarını izleyerek tahrik olan bi sapık.. Onlar önce kapan derler millet senin oranı buranı görmesin sen benim helalimsin millete kendini mi sergilicen derler(Tabiki cahilce ve yerbiyesizce) sonra yoldan geçen bakımlı alımlı kadınlarımızı araba camından kafaları acıyana kadar dikizlerler.. sen duşa girince bişeyler izliyor aklınca sapık.. Öylelerini bırak kendi iğrenç dünyalarında yaşasınlar.. Bu adamdan sana hiç bişey olmaz bilesin.. çocuğun var mı bilmiyorum ama sakın yapma.. Seni sen olduğun için sevemeyen bi adamı hayatında barındırma..

Ah canım benim eşin başkalarını izleyerek tahrik olan bi sapık.. Onlar önce kapan derler millet senin oranı buranı görmesin sen benim helalimsin millete kendini mi sergilicen derler(Tabiki cahilce ve yerbiyesizce) sonra yoldan geçen bakımlı alımlı kadınlarımızı araba camından kafaları acıyana kadar dikizlerler.. sen duşa girince bişeyler izliyor aklınca sapık.. Öylelerini bırak kendi iğrenç dünyalarında yaşasınlar.. Bu adamdan sana hiç bişey olmaz bilesin.. çocuğun var mı bilmiyorum ama sakın yapma.. Seni sen olduğun için sevemeyen bi adamı hayatında barındırma..
Kendisi bakıyor ya açk kadnlara (açk kadnlara lafım yok sadete konu sahibinin eşinin kafa yapısına göre konuşuyorum) karısına baklmasn diye kapansn istemiştir.. kişi kendinden bilir işi..
Konu Sahibi; KOcan tam bir sapık.. Sen tepki gösterdiğin zaman seni yetersz hissetmen için elinden geleni yapıyor.. Halbu ki asl yetersiz olan (karakter yoksunu) kendisi.. Kocanın seni sevdiğine inanmıyorum . Seven insan karısının ne kilosuna ne memesine ne de burnuna kusur bulur.. Seven insan sevdiğini sarıp sarmalar.. Senin kocan sadece aç gözlü bir cinsiyet..

Hamile olunca ya da çocuk doğurunca herkesin bir yerleri sarkmıyor ya da kimse komple çirkinleşmiyor. Hiç deforme olmamak değil ama en az hasarla atlatan da var, vücudu çok deforme olan da var bu insanın beden yapısı ile alakalı bir şey. Her hamile kalan veya doğuran çirkinleşiyor algısını çıkartın kafanızdan. Vücudu deforme olanlar da çirkin olmuyor zaten bu bir süreç ve insan içinden insan çıkıyor gayet normal vücudumuzda değişikliklerin olması. Zamanla düzeltilemeyecek şeylerde değil. Ama karaktersiz eşinize karşı siz barbie bebek olsanız da bir şey fark etmeyecek. Onun zihniyeti hep sapık, karakteri de hep bozuk olarak kalacak. O yüzden değil çocuk doğurmak aynı evde yaşayarak zamanınızı bile boşa harcamayın.

çocuk sakın yapma! bi de ne demek kilo ver burnunu yaptır... kilo sağlık sorunudur senin hayatını engelliyordur iyi niyetle belki söylenebilir. o da usulünce... ama estetik kaygı ile böyle konuşan bir adam karşındaki... ona neymiş? sen istersen kilo verirsin zaten. sana kalmış bişi... burnunu yaptır ne demek? ameliyata acıya sen razı isen olur, kocan mutlu olsun diye değil... zaten mutlu da olmayacak. onu yaptırınca da kaşına gözüne saçına takacak. bu kadar şekilci bir adam iyi günde kötü günde yaşlılıkta yanında kalacak mı? ben en çok onu merak ediyorum.

Eşler birbirinin dış görünüşü hakkında yorum yapabilir, fikir verebilir, eleştirebilir hatta değişiklik isteyebilir diye düşünüyorum ben. Ama eşinizin yaptığı gibi değil.

Niye çoğu kadın bu muameleye katlanıyor? Sizler niye “ben de şöyle kaslı bir erkek hayal ederdim hep” ya da bir kahkaha patlatıp “haha bunu bana söyleyen de dişini ayda bir fırçalayan ter kokan adam” diyemiyorsunuz?

Back
X