Herkese merhaba, esimle 7 sene uzaktan görüştük. 2 senedir de evliyiz. Son zamanlarda yaptıkları söyledikleri çok kırıcı oldu. Bu yüzden de sevmediğini dusundurcek konuşmalar oldu. Onunla tanıştığımız da açıktım ve dışarıdan bakıldığında da ilgi çeken sarışın mavi gözlü uzun boylu biriyim. Daha sonradan kapandım ve bu onun da çok istediği bir şeydi. Son zamanlarda sürekli telefon elinde internetten açık saçık giyinen kızları danslarını seyrediyor ve bunu yakaladigimda uyarmama rağmen arada yapmaya devam ediyor. Cinsel anlamda ne zaman isterse yapıyoruz hiç reddetmiyorum da ama neden böyle yaptığını anlamış değilim. Birliktelik sonrası dahi benim önce duşa girmemi istiyor. Bir defasında duştan ciktigimi anladı ve hemen telefonu panikleyerek ekranı değiştirdi felan.. telefonuna göremeyeceğim şekilde tiktok uygulamasını indirmiş. Ordan da yabancı 7 kızı takip ediyor. Birkaç defa konuşmaya çalıştım net bir şekilde ama bu sefer de ben hataliymisim gibi biraz daha kilo ver diyet yap diyor ki 67 kiloyum. Goguslerin büyük ama dik değil onları yaptirsak nasıl olur, burnunu mu yaptirsak vs sürekli dönüp dolaşıp bu muhabbete giriyoruz. Ki kendisi de çok bakımlı değildir. Dişlerini daha doğru düzgün fircalamaz zayıf vücutlu biri. Ama bu şekilde beni fiziksel ozelliklerimle kırması bir de yetmezmiş gibi sürekli internetten açık seçik kızlara gizli gizli bakmasi çok kalbimi kırıyor. Daha çocuğumuz da yokken böyle yapması acaba hamile kaldigimda yad a sonrası için beni dahada üzüyor. Şimdi yapıyorsa ilerisi nolur hiç bilmiyorum. Lütfen kusura bakmayın çok fazla yazdım ama içimi dokebilecegim kimsem yok. Şimdiden teşekkürler.