Slm kizlar gordumki herkese yardimci oluyosunu belki bir umut banada bi fikir verirsiniz.9 yillik evliyim iki kizimiz var esim cok ilgisiz soguk pek konusmaz gulmez suratsiz biri.konusmasi gerektigi yerde basini felan sallar o derece.cocuklarla pek ilgilenmiyor ben hem is hem cocuklarin okulu heryere ben kosuyorum cok yoruluyorum haliylebbana hic bi konuda yardimci olmuyo.ben erken yatsam tavir yapar illa ben ona sirnascam beraber olcaz hemen hergun boyle istiyo birgunde yorgunluktan anlmaz.erken yattigim zaman tavir yapar kuser.birgun suratim asik olsa neyin var demez oda kuser.sanki ortada bisey var gibi belkide baska biseyden dolayi uzgunum bilmez.birbirimizi severek evlendik eskidende boyleydi dogru durust arkadasi yok ailesiylede oyle pek konusmaz.alistim napim o boyle deyip kabullenmeye calissiyodum ama yetti artik bende ilgi bekliyorum bende sevildigimi hissetmek istiyom beni cok sevdigini biliyorum dogumlarimdq hungur hungurbaglayan bir istedigimi ne gerek var demeyen bi ews ama soguk soguk oldugundan benide aoguttu kendinden onunla beraber olmak istemiyorum hic canim istemiyo iliskiye girmeyince tamamaen kusuyo pek kavga etmiyoz hepnkusuz ben iyi olunca sirnasiyom barisiyoz ben ilk adimi atmadigim surece asla barismaz bendede hata var demez hepno haklidir nedense.benim istedigim biraz ilgi anlayis cokmu.hayatinda kimse olmadigina eminim oyle biri degil.isten eveden ise.calisiyorum cocuklar felan beni cok yoruyo hic anlayis gosyermez kalkar kalmaz kahvalti ister biraz gecikse kuser.isten hes dk gec gelsem kuser amanbkusecek edecek kilina kilina bi hal oldum biktim artik hep alttan almaktan hep ben ozur dilemekten.kac kere konustum bi iki gun iyi oluyo tekrar basa sariyo.beni sadece yatak icin sevdigini dusunemeye basladim birtek ozamqn sarilir oper beni iso bitince doner arkasini yatar ya hanim bugunde nasilsin neler yaptin demez.ne yapamaliyim bana bi akil verin neolur