- Konu Sahibi verdaverda
herkes sevilmeyi hakeder, en iyisi konuyu çözemezseniz ayrılıp sevgi dolu bir ilişkiye başlamanız..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım tanıdığım bır işinin ehli hocam var her türlü senın durumundakı insanların sorunlarını kesın ve net çözdü istersen eşini sana istedığın şekılde döndürebılır yuvanı kurtarmış olursun sende ..ayrıca ben bu tür konularda bakım yaptırıyorum kişinin kendı tırnağına yazı yazıyorum ve ne görmek bilmek istıyorsa kendısı görüyor kahve falları hıkaye..her şey kesın ve net çözüm ...
kızlar eşim evlendiğimizden beri bana karşı çok ilgisiz. ben ona yaklaşmasam, sevgisini göstereceği hiçbir özel harekette bulunmuyor. daha 1 yıllık evliyiz ve evlendiğimiz ilk günlerden beri bu böyle. daha doğrusu nişandan sonra falan başladı bu haller. bekarken öyle değildi. çok özlerdi ilgi gösterirdi. inceydi.. ama evlenmeden önce pek bir şey yaşayamadık uzak şehirlerde olduğumuzdan. yani evlilik sonrasına bıraktık çoğu şeyi.. ama şimdi de olmuyor olmuyor!! ya elimden gelen her yolu denedim, içindeki o sevgiyi canlandıramıyorum. seni seviyorum diyor ama o kadar yani.. o da ben sorduğumda söylüyor. ruhsal ve fiziksel manada yakınlık yok. çok sıkmıyorum. bazen deniyorum rahat bırakıyorum günlerce. hiç eksikliğimi farketmiyor bile. insanın içinden eşini sarmak öpmek gelmez mi hiç ya? ben ona aşığım. ve bu ilgisizlik elimi kolumu bağlıyor. hayata karşı çok soğuttu beni. 10 yıl sonrasını bile düşünemiyorum ya kafayı sıyırcamne yapmam gerek sizce?
canım benim Allah yardım etsin aynı süreci yaşıyorum 3 yıldır... evlenir evlenmez kereste fabrikası ayarına döndü eşim.. ne yapsam olmadı,olmadı gitti...bir çocuğum var hayat benim için o var olduğu için var gerisini umut etmekten vazgeçtim artık.. geceleri yanlız yatağa girdiğimde ağlıyorum sadece ama o da zamanla geçer ne yapayım... Allah sabır versin hepimize..
mutluluk, senin işin de zormuş güzelim ya. umarım bebek hayatınızda çok şeyi değiştirir ve daha mutlu olursun.
eşim de aynen öyle. arkadaşlarıyla falan birlikteyken adam yorgunluktan ölse bile full enerji oluyor, kendi halimize kalınca ise sönük bir balon.
boşanmayı hiç düşünmedim. bu kadar sevmesem düşünürdüm belki.
ben sorunun kaynağını bulup çözmekten yanayım. beyefendi de teşrif ederlerse bir gün inşallah
çirkin falan değilim. kilo fazlam yok. bakımlı olmaya çalışıyorum elimden geldiğince. fiziki bir problemimiz yok yani.
eşimin işiyle vs ilgili büyük sıkıntıları yok. sıradan şeyleri bazen abartıp canını sıkan bir tip. ben de destek oluyorum ona canı sıkıldığında.
benim canım sıkkın olduğunda ise pek destek göremiyorum. evet bana sahip çıkıyor ama tam anlamıyla değil
artık eşime pek çok konuda güvenemiyorum ne yazık ki
benım tanıdığım bır işinin ehli hocam var her türlü senın durumundakı insanların sorunlarını kesın ve net çözdü istersen eşini sana istedığın şekılde döndürebılır yuvanı kurtarmış olursun sende ..ayrıca ben bu tür konularda bakım yaptırıyorum kişinin kendı tırnağına yazı yazıyorum ve ne görmek bilmek istıyorsa kendısı görüyor kahve falları hıkaye..her şey kesın ve net çözüm ...