Eşim beni silmiş olabilir mi?

bir sıkıntısı, derdi, kafasını kurcalayan büyük sorunları mı var acaba? belki maddi sorun varsa ondandır...

bir tuhaflık olduğu kesin eşinizde ama.

Aynisi bende de var.benimki ama ben gosteremem diyor.
Ilk basta cok problem oldu aramizda hic normal gelmiyordu bana
Artik beni sevdigine eminim kabul ettim artik adamin kisiliginde yok.
Eger seni sayip sahip cikiyorsa bu duruma alis canim.
Ben kendimi cok yiprattim ustune sismanladim 5yil sonra kizim oldu artik hic kafama takmiyorum.

Son düzenleme:
kızlar eşim evlendiğimizden beri bana karşı çok ilgisiz. ben ona yaklaşmasam, sevgisini göstereceği hiçbir özel harekette bulunmuyor. daha 1 yıllık evliyiz ve evlendiğimiz ilk günlerden beri bu böyle. daha doğrusu nişandan sonra falan başladı bu haller. bekarken öyle değildi. çok özlerdi ilgi gösterirdi. inceydi.. ama evlenmeden önce pek bir şey yaşayamadık uzak şehirlerde olduğumuzdan. yani evlilik sonrasına bıraktık çoğu şeyi.. ama şimdi de olmuyor olmuyor!! ya elimden gelen her yolu denedim, içindeki o sevgiyi canlandıramıyorum. seni seviyorum diyor ama o kadar yani.. o da ben sorduğumda söylüyor. ruhsal ve fiziksel manada yakınlık yok. çok sıkmıyorum. bazen deniyorum rahat bırakıyorum günlerce. hiç eksikliğimi farketmiyor bile. insanın içinden eşini sarmak öpmek gelmez mi hiç ya? ben ona aşığım. ve bu ilgisizlik elimi kolumu bağlıyor. hayata karşı çok soğuttu beni. 10 yıl sonrasını bile düşünemiyorum ya kafayı sıyırcam :( ne yapmam gerek sizce?

Bu olayda kilit nokta cinsel hayatınızın olup olmaması. Adam öküz olabilir, durduk yere seni seviyorum demeyebilir, dahası sevgisini de göstermeyebilir ama yatağa yattığınızda da tın modundaysa sorun var. Cinsel hayatınız yoksa otur düşün derim, o kısımda problem olmayıp sadece sevgisini göstermemesinden yakınıyorsan o da kocanın kalaslığı fazla önemseme derim :)

hepinize çok tşk ederim. büyü tarzı şeylerle işim olmaz. o konuyu geç arkadaşım.
eşimin yaşı 25. aramızda sadece ay farkı var.
nişanlılık döneminde ablası biraz karşı çıkmıştı evlenmemize. maddi durum yok sonra evlenin gibilerden. çift olarak bizim durumumuz iyiydi, sadece ablasının kuruntusundan dolayı stres yaşadık ve balayımıza kadar yansıttı bunu eşim. ilk gecelerim ilk haftalarım ağlamakla geçti. o sorunu hallettik neyse ki. aileyle bir problem yok şuan görünürde hiçbir problem yok. tatile falan da gittik.
evi tertemiz tutma, o geldiğinde şık giyimli olma vs bunları hep denedim aylarca. ya içinde yok desem, hayır sevgiliyken isteğini çok belli ediyordu anlayabiliyordum.
onunla konuştum elbette. defalarca... biliyorum normal değilim ama düzelcem falan diyor. ama tık yok :((
ben bir yerde hata yaptım ama nerde

evliliğe alışamaması gibi bir durum yok. biraz evcil diyebilirim..
tartışmalarımız falan oldu tabi ama her evlilikte olmaz mı öyle şeyler

keykey, nasıl öyle yaşayabiliyorsun? nasıl becerdin tatlım ya?
kabullenemiyorum ben. yıllarca böyle sevgisiz yapayalnız yaşayacağımı hayal edemiyorum

kızlar eşim evlendiğimizden beri bana karşı çok ilgisiz. ben ona yaklaşmasam, sevgisini göstereceği hiçbir özel harekette bulunmuyor. daha 1 yıllık evliyiz ve evlendiğimiz ilk günlerden beri bu böyle. daha doğrusu nişandan sonra falan başladı bu haller. bekarken öyle değildi. çok özlerdi ilgi gösterirdi. inceydi.. ama evlenmeden önce pek bir şey yaşayamadık uzak şehirlerde olduğumuzdan. yani evlilik sonrasına bıraktık çoğu şeyi.. ama şimdi de olmuyor olmuyor!! ya elimden gelen her yolu denedim, içindeki o sevgiyi canlandıramıyorum. seni seviyorum diyor ama o kadar yani.. o da ben sorduğumda söylüyor. ruhsal ve fiziksel manada yakınlık yok. çok sıkmıyorum. bazen deniyorum rahat bırakıyorum günlerce. hiç eksikliğimi farketmiyor bile. insanın içinden eşini sarmak öpmek gelmez mi hiç ya? ben ona aşığım. ve bu ilgisizlik elimi kolumu bağlıyor. hayata karşı çok soğuttu beni. 10 yıl sonrasını bile düşünemiyorum ya kafayı sıyırcam :( ne yapmam gerek sizce?

mutlaka aklına bin türlü şey geliyodur. araştır eşinin neden böyle davrandığını öğren. çözülebilecek bişeyse zaten çözersiniz. elle tutulur bişey bulamazsan da bi ilişki uzmanıyla görüşün bence. çok zor bi durum sabırlı ol kendini yıpratma :(

saç rengini ve şeklini değiştir. kahkül yakışıyorsa kahkül yaptır mesela. kiloluysan zayıfla. evin içinde seksi kıyafetler giy. mini etek ,şort falan. aklıma gelenler bunlar. umarım yardımcı olmuşumdur

hepinize çok tşk ederim. büyü tarzı şeylerle işim olmaz. o konuyu geç arkadaşım.
eşimin yaşı 25. aramızda sadece ay farkı var.
nişanlılık döneminde ablası biraz karşı çıkmıştı evlenmemize. maddi durum yok sonra evlenin gibilerden. çift olarak bizim durumumuz iyiydi, sadece ablasının kuruntusundan dolayı stres yaşadık ve balayımıza kadar yansıttı bunu eşim. ilk gecelerim ilk haftalarım ağlamakla geçti. o sorunu hallettik neyse ki. aileyle bir problem yok şuan görünürde hiçbir problem yok. tatile falan da gittik.
evi tertemiz tutma, o geldiğinde şık giyimli olma vs bunları hep denedim aylarca. ya içinde yok desem, hayır sevgiliyken isteğini çok belli ediyordu anlayabiliyordum.
onunla konuştum elbette. defalarca... biliyorum normal değilim ama düzelcem falan diyor. ama tık yok :((
ben bir yerde hata yaptım ama nerde

Bir tane de bende var ondan, yıllarca peşimden koştu, birkaç aydır beraberiz, o harika aşık gitti yerine boş bir odun geldi. Aynı terane halimin normal olmadığını biliyorum ama zaman ver, sonra ben böyleyim imaları. Çok üzerine gidersem öfke, rahat bırakırsam geniş takılıyor. Evimiz için hazırlıklar yaptık bir heyecan, bir telaş hepsi uçup gitti. Vallahi varsa bu konuda bir fikri olan beri gelsin. Hiç bir şey sökmüyor ve çok üzülüyorum. Bende senin gibi düşünüyorum nerde hata yaptım, çıldırmamak elde değil

aşk olmasa sorun yok. evlilik sevgiyle idare edilir yıllarca belki. ama aşk karşılık bekliyor. gıdanı alamayınca da soluyorsun işte

benım tanıdığım bır işinin ehli hocam var her türlü senın durumundakı insanların sorunlarını kesın ve net çözdü istersen eşini sana istedığın şekılde döndürebılır yuvanı kurtarmış olursun sende ..ayrıca ben bu tür konularda bakım yaptırıyorum kişinin kendı tırnağına yazı yazıyorum ve ne görmek bilmek istıyorsa kendısı görüyor kahve falları hıkaye..her şey kesın ve net çözüm ...

yuh artık ya.....

En azından '' biliyorum normal değilim,değişeceğim '' demiş ;

ha demişte değişmiş mi hayır ama henüz '' ya ne alakası var yahu,sen benle kafayı bozmuşsun,benim bişeyim yok '' diyenlere göre çok yol kattetmiş.

Şimdi sanırım yıldırmadan olayın üzerine gidip,ne yapabiliriz diye karşılıklı konuşup bulmanız gerekenler var

açıkçası pek normal bir durum değil.mutlaka bi sebebi vardır size düşende sabırla bu durumu çözmek.eşinizi gözlemlemek.sağlık problemi olabilir mi? yani genç bi adamın evin içinde mini şortla gezen 1yıllık karısını arzulamamasının sebebi fiziki açıdan bi sorundur bana kalırsa. bunu aşarsanız gerisi gelir.evlilikte bu özel durumlar sizi birbirinize daha çok yaklaştırır.

daha yeni evlisiniz bu kadar ilgisiz olması normal değil :50:eşinle sürekli konuş isteklerini beklentilerini anlat güzel bir dille kırmadan konuş bir sıkıntısı varsa seninle paylaşmasını sağla.umarım herşey yoluna girer:31:

benim sana tavsiyem
eger esini seviyorsan onu hicbirsey zorlama
hicte basinida agritma
ama tabi isteklerini güzel dille anlat
ve tabiki sen hic ama hic degisme
nasilsan öyle ol ilgin alakan sevgin devam etsin
saril öp vicik vicik ama tabi sIkmadan
bence zamanla oda size uyum saglar

canım benim Allah yardım etsin aynı süreci yaşıyorum 3 yıldır... evlenir evlenmez kereste fabrikası ayarına döndü eşim.. ne yapsam olmadı,olmadı gitti...bir çocuğum var hayat benim için o var olduğu için var gerisini umut etmekten vazgeçtim artık.. geceleri yanlız yatağa girdiğimde ağlıyorum sadece ama o da zamanla geçer ne yapayım... Allah sabır versin hepimize..

canım benim Allah yardım etsin aynı süreci yaşıyorum 3 yıldır... evlenir evlenmez kereste fabrikası ayarına döndü eşim.. ne yapsam olmadı,olmadı gitti...bir çocuğum var hayat benim için o var olduğu için var gerisini umut etmekten vazgeçtim artık.. geceleri yanlız yatağa girdiğimde ağlıyorum sadece ama o da zamanla geçer ne yapayım... Allah sabır versin hepimize..

içim yandı...allah yardımcınız olsun inş.

keykey, nasıl öyle yaşayabiliyorsun? nasıl becerdin tatlım ya?
kabullenemiyorum ben. yıllarca böyle sevgisiz yapayalnız yaşayacağımı hayal edemiyorum

Bilmiyorum canim bende belkide zaman ve yasadigim kotu olaylar sayesinde.
Insallah sen kendiliginden olgunluk gostererek alisirsin.
Ben cok agladim kendimi hep yalniz hissettim gozumu ilk esimde actim daha once flort takilmamistim istedimki evlendikten sonra olsun hersey
Ama daha nisanliyken anlamistim ama utandiigimdan kimseye soylememistim.
Evlendik gecim zorlugu yurt disina gelmistim esyalarim eksik,arkadas yok bi ortam yok ustune de esimde boyle, dedim ben kafayi yiyecem.
Ama esim beni kimseye ezdirmiyordu birisi birsey soylese benden once atlardi.
Belki de bu huyu sayesinde birbirimizden sogumadik.
Yasadigimiz sey kolay degil basina gelmeyen anlamaz birisine dertlensen baska derdin yokmu derler.

Back
X