... Kizlar benim esim beni cok ainir ediyor nasil mi lafimi dinlemeyerek sinirimden nasil kendimi yiyorum anlatamam size bunu..diyorum ki sunu yap bunu yapma ben senin kuklan miyim diyor kendisi yuzumden millete rezil oluyorum hep artik varya icimde hic sevgiye dair bir sey kalmadi...evde tartışıyoruz bağırıyor bagira cahira benimle kavga ediyor kapat su ceneni diyorum insnalari rahatsiz ediyorsun rezil ediyorsun diyorum inadina millet duysun diye bagiriyor sikayetcilerse kapima gelsinler diyor o ann beynimden kaynar su dökülüyor... Muhatap olma benimle doyor bisanmiyor da cekismeli bosanirmis o raddeye dahi geliyor her zmaanki tartışmalar... Cileden nasil cikartiyor beni..ayirdim yatagi yatmiyirum yaninda agliyorum geceleri hasta olucam doye korkuyorum stres yapiyorum her seyi kendime dert ediyorum dusunmekten.. Ne yaomaliyim yaa biktim 2 yillik evliyiz bir debustine 7 sene girustuk...nefret ettirdi kendinden bende artik kufr etmekten cekinmiyorum kendisine...midem bulandi artik...hem haksiz hemde teoeme ciomaya çalışıyor.bi konuda aciklama yapicam sus tamam diyir hemen cok konusuyirsun diyor halbiki alakasi yok... Yeminle artik sinir hastaso olacam