esim beni sinir hastasi etmeye niyetli sanirim

orkide_17

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2017
328
47
13
... Kizlar benim esim beni cok ainir ediyor nasil mi lafimi dinlemeyerek sinirimden nasil kendimi yiyorum anlatamam size bunu..diyorum ki sunu yap bunu yapma ben senin kuklan miyim diyor kendisi yuzumden millete rezil oluyorum hep artik varya icimde hic sevgiye dair bir sey kalmadi...evde tartışıyoruz bağırıyor bagira cahira benimle kavga ediyor kapat su ceneni diyorum insnalari rahatsiz ediyorsun rezil ediyorsun diyorum inadina millet duysun diye bagiriyor sikayetcilerse kapima gelsinler diyor o ann beynimden kaynar su dökülüyor... Muhatap olma benimle doyor bisanmiyor da cekismeli bosanirmis o raddeye dahi geliyor her zmaanki tartışmalar... Cileden nasil cikartiyor beni..ayirdim yatagi yatmiyirum yaninda agliyorum geceleri hasta olucam doye korkuyorum stres yapiyorum her seyi kendime dert ediyorum dusunmekten.. Ne yaomaliyim yaa biktim 2 yillik evliyiz bir debustine 7 sene girustuk...nefret ettirdi kendinden bende artik kufr etmekten cekinmiyorum kendisine...midem bulandi artik...hem haksiz hemde teoeme ciomaya çalışıyor.bi konuda aciklama yapicam sus tamam diyir hemen cok konusuyirsun diyor halbiki alakasi yok... Yeminle artik sinir hastaso olacam

Bunu esin de yapsa aynısını söylerdim ..herkes aynı fabrikanın ürünü değil ..sen nasıl ki birşeyler istiyorsun o da istiyor ..ortak noktada bulusamiyorsaniz,evet o ,senin kuklan değil ! Çekişmeli de olsa bosanmayi kabul etmelisin ..sadece imzanız kalmış çünkü ,evlilik birliği yok ..

Küfür ve kavga kısmına hiç girmiyorum ..hiçbir tartismamda küfüre sığınmam..küfür ,kendini ifade edemeyen aciz insanların silahıdır ..

Edit:kuru sıkı silah

Bunu esin de yapsa aynısını söylerdim ..herkes aynı fabrikanın ürünü değil ..sen nasıl ki birşeyler istiyorsun o da istiyor ..ortak noktada bulusamiyorsaniz,evet o ,senin kuklan değil ! Çekişmeli de olsa bosanmayi kabul etmelisin ..sadece imzanız kalmış çünkü ,evlilik birliği yok ..

Küfür ve kavga kısmına hiç girmiyorum ..hiçbir tartismamda küfüre sığınmam..küfür ,kendini ifade edemeyen aciz insanların silahıdır ..

Edit:kuru sıkı silah
Ben zaten artik tartismak istemedigim ocin ayrilalim diyorum iyi git dava ac diyor ben cekismelo ayrilirim diyor airf blof baska bir sey degil.. Kufur bende onu sonirlendirmek icin ediyorum sevdigimden ya da ostedigimden degil o nasil ki bemi sinir etmek icin uğraşıyor bende lufr ederek onu sinir etmek istiyorum hepsi bu...ama artik yoruldum tiksindim gercekten..ayrilacagindam degil evlendiysek artik mecbur aile birliği ixin lafimi dinlemesi gerekiyor em basiti bagirma diyorum konuşuyoruz diyorum cunku insnalarin tartismamiza dahil olmalarini istemiyorum ve bizi kavga ederke duysunlar istemiyorum inat yapiyor bana .

Geri dönülmez laflar ederseniz nefret de edersiniz bosanirsiniz da. Uzun süreli ilişkinin de verdiği rahatlıkla ağır kavgalar etmissiniz ama bunun sonrası da var. Sevmissiniz evlenmissiniz, ayrılacaksaniz da saygıyı yitirmeden ayrılın Yazık onca yıla yazik

En basiti artik cocuk dusunuyoruz 4 aydir olmuyor adetim duzensiz benim bunlardan dolayi etkilenip strese girecegimi düşünmüyor ben söylüyorum umurunda dahi olmuyor ki halaa benimle kavga edebiliyor... Ailenw karsi beni destekle diyorum hala bama ailesini savunuyor laf ettirtmiyor haklarindaki sikayetlerimi dile getirtmiyor..gercekten nefret etmem icin cok sebebim oldu . bende sinirlendirmek icin onu kufr ediyirum dogru .pisman da degilim

Geri dönülmez laflar ederseniz nefret de edersiniz bosanirsiniz da. Uzun süreli ilişkinin de verdiği rahatlıkla ağır kavgalar etmissiniz ama bunun sonrası da var. Sevmissiniz evlenmissiniz, ayrılacaksaniz da saygıyı yitirmeden ayrılın Yazık onca yıla yazik
Haklısın ayrilmayi bile soyle düşünüyor beni insnalra rezil ettin ayrilmak ocin mi evlendim diyor aptal sey lafa bakar miain...erkek ve rezil olan o... Resmen kari kilikli bi aptalla evlenmisim bu yuzden kendimden tiksindim

Bence sizin kari-koca büyümeniz lazım :KK66:
Benim nerde buyumem lazim uaa olgun dusunen benim zaten kendisinomdususncelerine bak hic oyle degildi evlendigimde annesinin laflariyla boyle düşünüyor artik.. Su annene nispet benimle iyi olacaksin diyorum onun yaninda bana ters hareketler yapiyor kimin buyumesi lazim acaba.... Nefret ettigimi de kendisine zaten soyledim igrendim senden artik dedim yalanda degil artik aglamiyorum bile sadece nefret diygularim artiyor onun hareketlerine

İkinizde hatalisiniz ve ikinizin de saygısı yok ... Oturun güzelce konuşun, bebek konusunu da erteleyin, bu haldeyken çocuk yapılmaz..

Benim nerde buyumem lazim uaa olgun dusunen benim zaten kendisinomdususncelerine bak hic oyle degildi evlendigimde annesinin laflariyla boyle düşünüyor artik.. Su annene nispet benimle iyi olacaksin diyorum onun yamonda bana ters hareketler yapiyir kimin biyimesi lazim acaba
İkinizde hatalisiniz ve ikinizin de saygısı yok ... Oturun güzelce konuşun, bebek konusunu da erteleyin, bu haldeyken çocuk yapılmaz..
Guzelce konuşulmuyor zatem bagiriyor aptal gibi ne varsa diyorum ya bana inat yapiyo benim ne hatam varki

Canim bosnamaz onunki blof sadece ayrilalim dedi iyi tamam anlasarak ayrialim dedim cekismeli ayrilirim dedi benim tartismalari sevmedigimi bildigi icin
Bana iste dik dik konusiyor ne ayrilmasi demiyor ya da gel konusalim guzelce demiyor tamam rahtsizsin madem drdigini yaparim demiyor ...hakli pldigumuda biliyor inat yapiyor bana sirf erkekya kendini ezik gostermemek icin dedi de bunu zaten .. Sen benden daha güçlusun diyor bende ona gore davran o zmaan diyorum yokkkk inattan beni hasta etti pislik

Canim bosnamaz onunki blof sadece ayrilalim dedi iyi tamam anlasarak ayrialim dedim cekismeli ayrilirim dedi benim tartismalari sevmedigimi bildigi icin
eee sen ne istiyorsun peki ? Boşanmak istemiyorsn ? Oturup konuşamıyorsn ? Ne yapalım ? Osmanlı tokadı kendine getirirse yaradana sığın yapıştır bir tane :confused:

Ben zaten artik tartismak istemedigim ocin ayrilalim diyorum iyi git dava ac diyor ben cekismelo ayrilirim diyor airf blof baska bir sey degil.. Kufur bende onu sonirlendirmek icin ediyorum sevdigimden ya da ostedigimden degil o nasil ki bemi sinir etmek icin uğraşıyor bende lufr ederek onu sinir etmek istiyorum hepsi bu...ama artik yoruldum tiksindim gercekten..ayrilacagindam degil evlendiysek artik mecbur aile birliği ixin lafimi dinlemesi gerekiyor em basiti bagirma diyorum konuşuyoruz diyorum cunku insnalarin tartismamiza dahil olmalarini istemiyorum ve bizi kavga ederke duysunlar istemiyorum inat yapiyor bana .
Niye ? Çekişmeli de olsa sonu boşanma değil mi ? Bana kalırsa boşanmaya niyeti yok ..aklınca süründürüp, kendine çeki düzen vermeni sağlayacak ..sevgi namına ufacık bir kırıntınız bile kaldıysa evlilik terapistine gitmenizi öneririm ..çünkü aşağıda bir mesaj çarptı gözüme ,çocuk istiyormussunuz, stres yaparsam nasıl olacak bu çocuk ,diyorsun ..demek ki sen de seviyorsun ..sevmedigi bir adamdan nasıl çocuk yapar insan ?

Yalnız bosanmazsan bile ,şu ortama çocuk ekleme ..biraz kendinizi toparlayın, evliliginizin oluru varsa çocuğunuz olsun ..nacizane fikrim ..

Tatlım büyümeniz lazım dedim çünkü boşanmayı bile blof konusu yapmışsınız, sinir etmek için küfür etmişsin, inatlasmis ses yukseltmissiniz vs...her evlilikte kavga olur, hele ki erkek ailesinden kaynaklı muhakkak olur. Biraz susmayi deneyin, sulariniz durulsun bı bismillah bak ramazandayiz yüz göz olmayin kocan çok konusuyosa cevap verme illa ki susacak git mutfağa yemek yap müzik dinle fln...umarım anlatabilmişimdir:)

Pislik dediğin ve boşanmayı düşündüğün bir adamdan çocuk yapma lütfen. Adamdaki problem nedir tam anlayamadım somut bir olay yazar misin, ve sanırım sen fazla gergin sınırlı fevrisin

Ahahaha a ay alemsin yaa allaha Sığın Carp diyor çarpıyorum zaten çok tepemi attirinca hatta çekiniyor da benden ama kendini benden üstün bir şey görmeye çalışıyor ...bende diyorum ki mantıklı şeylerle gel de bana ben dinleyim seni diyorum ... ama yok beni söyledikleri tatmin etkiyi bende bildiğimi okuyorum konuşunca da ya tamam bi süs diyor tartisamiyir konuşamuyor benimle
eee sen ne istiyorsun peki ? Boşanmak istemiyorsn ? Oturup konuşamıyorsn ? Ne yapalım ? Osmanlı tokadı kendine getirirse yaradana sığın yapıştır bir tane :confused:

Ahahaha a ay alemsin yaa allaha Sığın Carp diyor çarpıyorum zaten çok tepemi attirinca hatta çekiniyor da benden ama kendini benden üstün bir şey görmeye çalışıyor ...bende diyorum ki mantıklı şeylerle gel de bana ben dinleyim seni diyorum ... ama yok beni söyledikleri tatmin etkiyi bende bildiğimi okuyorum konuşunca da ya tamam bi süs diyor tartisamiyir konuşamuyor benimle
Sizin ilişki toparlanır aslında bir aile terapisine bakar ... Sen aşırı dominant gibi görünüyorsun anlattıklarına bakılırsa... Saygınz yok gibi ama toparlanabilir emin ol... Öyle hemen boşanma lafını ağzınıza almayın... Cıft terapisi iyi gelir diye düşünüyorum... Hayırlısı :)

Back
X