Kusura bakmayın ama ben sizin haklı olduğunuzu düşünemiyorum eşinizde haklı demiyorum. Eşinize saygınız yok, küçümsüyorsunuz, pasif görüyorsunuz, eziyorsunuz ve her istediğinizi beklentinizi karşılaşın istiyorsunuz. 1.si komşu kadının kapısına verdiğiniz şeyi istemek için bile olsa eşinizi göndermeniz hoş değil sonuçta sizden komşu kadının kocası ödünç almadı dimi ? Eşiniz bunu bildiği için gitmemiştir gayet haklı. Sizde herşeyi ben biliyorum, ben doğruyum, beni dinlesin,baskın olmaya çalışma, benci bi durumda var.
Siz demişsiniz ya anlatıyorum vs. diye çok bunaltıyo olabilir misiniz zorluyo yada dinlemesi istediğiniz kalıba girmesi için baskı. Belki arkadaşlarınızla olan problemlerinizi dinlemek bilmek istemiyor. İşten eve geliyor evinde huzurlu vakit geçirmek istiyor o an sorun dinlemek istemiyor yada kendisinin sorunları var ama siz kendi bencilliğinizden eşinizin mutlu mu mutsuz mu derdi problemi var mı onu bile bilmiyorsunuzdur. Akşamları nasılsın diye soruyor musunuz? naptın bugün, nasıl geçti, yalnız kalmak ister misin vb. bunların hepsi ihtiyaç.
Söylemeden geçemicem dobra kadını severim ama argosunu değil. Günlük hayatta da bu üslupla konuşuyorsanız eşiniz sizden soğur bile. Çekici değil çok itici duruyor. İğneyi kendinize batırın ilk.
Saygılar