E çok memnunsun demekki gayet isteyerek uğraşarak 2. Yi yapmışsın. Çocukları doğurup doğurup harap ediyosunuz böyleBugün sabah 2 yaşındakı çocugmu banyoya soktu saçlarını sıfıra vurdu yaklaşık 1 buçuk saat uğraştı çocugum mosmor oldu ağlamaktan kapıyı kitledi ben çok sinirlendim kapıyı açtım içer girdiğimde korkudan titreyen çocugum vardı normalde kuofre giderdık ama benim oğlum duramadığı için kuofr kesemıyodu ama çocugmu öyle görünce çok üzüldüm ve hamileyim ama eşimi gözümden çıkardım bırakıp gitmek istiyorum
Yaa kuzuma ben kıyamam balıma yaBugün sabah 2 yaşındakı çocugmu banyoya soktu saçlarını sıfıra vurdu yaklaşık 1 buçuk saat uğraştı çocugum mosmor oldu ağlamaktan kapıyı kitledi ben çok sinirlendim kapıyı açtım içer girdiğimde korkudan titreyen çocugum vardı normalde kuofre giderdık ama benim oğlum duramadığı için kuofr kesemıyodu ama çocugmu öyle görünce çok üzüldüm ve hamileyim ama eşimi gözümden çıkardım bırakıp gitmek istiyorum
Korunmama rağmenBöyle adamlari tekrar baba yapmak da ne biliyim
spiralım varken hamile kaldım ben devlet kürtaj yapmıyo bunu bılıyomuydunuz ? Bilip bilmeden yorum yapmayınE çok memnunsun demekki gayet isteyerek uğraşarak 2. Yi yapmışsın. Çocukları doğurup doğurup harap ediyosunuz böyle
eşimi gözümden çıkardım bırakıp gitmek istiyorum
Nasilsa spiral var diye esinizin korunmamasi da tam anlamiyla "korunmak" degil biliyor muydunuz?Korunmama rağmen
spiralım varken hamile kaldım ben devlet kürtaj yapmıyo bunu bılıyomuydunuz ? Bilip bilmeden yorum yapmayın
Korunmama rağmen
spiralım varken hamile kaldım ben devlet kürtaj yapmıyo bunu bılıyomuydunuz ? Bilip bilmeden yorum yapmayın
Kürtaj yapmıyor mu?? Sizin yasal hakkınız yaptırabilirdiniz ne ilgisi var. Sprali de düzenli kontrol ettirmeniz gerekiyor insanları yanıltmayınKorunmama rağmen
Ay böyle konularda üstüme alınıyorumBunu yazmayan, psikopatla evli olup cart cart çocuk doğuran kadin yoktur galiba.
Neden böyle adamlarla evlenip, korumadan cinsellik yaşadığınizi açık açık yazamıyorsunuz? Neden hep leş gibi evliliklerde korunma yöntemleri işe yaramiyor?
Biz Armut bi siz akıllı
Korunmama rağmen
Eki Görüntüle 3433422
Son adet tarihim 30 Nisan sizce değerim iyimi veya kaç olmalı
Ay böyle konularda üstüme alınıyorumbazen korunsan da ne yapıp etsen de o hamilelik oluyor bana inandırıcı gelmeyen kısmı ise aldırmamak. İstenmeyen gebelik olduysa aldırma şansın var sonuçta.
Eşin onay verirse aldırabılıyosn hastaneye bizzat kendim gittim Antalya şehir hastansine Kepez devlet hastanesine gittim devlet hastanesi kürtaj yapmıyo ve eş onayı olması gerekıyo dendi yaşayan bilir yaşamayan ise sadece yanlış yorumlar spiralım varken hamile kaldım sürekli düzenli kontorllere gittim ben burda derdim var diyerek konu açıyorum ama nedense birçok anne veya kadınlar beni kötüleyip daha çok üstüme gelıyolar peki kim kimin ne yaşadığını bilebilirki?? Lütfen yorum yaparken dikkat edin sizin kolayca yazabıldıgnız cevaplar benim zaten yaptığım veya çözüm diyerek uyguladığım şeylerAy böyle konularda üstüme alınıyorumbazen korunsan da ne yapıp etsen de o hamilelik oluyor bana inandırıcı gelmeyen kısmı ise aldırmamak. İstenmeyen gebelik olduysa aldırma şansın var sonuçta.
Sen önce bir nasıl konuşulması gerektiğini öğren kimin elinden kimin çocugunu alıyosun sen ilk defa yaşadıgım bir durumdu ve gelip buraya danıştım derdimi anlattım sürekli yaşanılan bişey asla değildi yorumunda bir adabı saygısı olur kendini bilmeyen bir insanTabiki olabilir.
100% korunma sağlanamaz.
Benim aklımı karıştıran nasil bu 0,01% vakalarin hepsi KKde buluşup, hepsi leş evliliklerde olabiliyorlar? :)
Hepsinin vicdani çok geniş. Asla kiyamiyorlar aldirmaya ama evdeki çocuğun banyado babasi tarafından psikolojik şiddet görmesini nedense kaldiriyorlar.
Nasil bir doğurma hevesidir bu. Sirf hamile olup, doğurmak için yapilan bebekler bunlar.
Psikolojik bir rahatsızlık.
Birşey dersende hemen anneliğime laf söyleyemezsin oluyor. Hoşşşt diyorum böylelerine. Fırsatım olsa hepsinin elinden çeker alırım çocukları
Sen önce bir nasıl konuşulması gerektiğini öğren kimin elinden kimin çocugunu alıyosun sen ilk defa yaşadıgım bir durumdu ve gelip buraya danıştım derdimi anlattım sürekli yaşanılan bişey asla değildi yorumunda bir adabı saygısı olur kendini bilmeyen bir insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?