esim beni tuketiyor ne yapcagimi sasirdim

bigunmutlaka

;)
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.494
2.753
35
SORUN:ESIM
Ya ben kendimi cok iyi ifade ettigime inaniyorum esimle severek evlendik ona sorsaniz kizlarina ve bana kurban olur olur cok sever bizi..ama asla kendinden taviz vermez sorunumuz su her hafta ama istisnasiz her hafta kayinvalide gorumce kayin yani cumbur cemaat bize gelir ki en zor zamanimizda bizi 2 cocukla kapinin onune koymasina karsin simdi maddi durumlarimiz iyi ve yuzsuzler her hafta bizde herneyse ailesine yok diyemiyo diye kabul ettim hic trip yapmiyorum her haftasonu gorusuyoz cumartesi onlar geldiyse pazar da ya esim yatar ya arkadaslariyla sosyallesir ha hakkini yiyemem arada kizlarinin gezdirir ama haftanin 1 gunu bari evde ol bebek cok yoruyo diyorum guzelce konusuyorum tamam haklisin diyo sonuc yine ayni..
1 haftadir 2 kizimda hasta ve ben bittim tukendim dort gozle hafta sonunu bekledim o izinli diye cumartesi buyuk kizimi sinemaya goturdu gezdirdi ta aksam geldiler cocuk sevindi iyi hos kucuk hasta ben onla evdeyim surekli agliyo bugunde sabah erkenden kalkti arkadaslariyla bulustu kesin aksamdan once gelmez...
konusiyorum anlamiyor benim hayatim 4 duvar arasinda bebislere bakmakla gecerken o hayatina devam ediyor ve ben hazmedemiyorum ikinci cocugu istemedim ben o israrla istedi soz destek olcam sana dedi ve ben yine yalnizim bunlari soykeyince nankor oluyorum aksam 2 saat ilgileniyoya daha napsinmiss...
haa bide cocuk kandirir gibi aksam bana bisey alir getirir oldu bitiye gelir vicdanini rahatlatir..
belki her kadin benzer seyler yasiyor ama bana agir geliyor bu cocuklar sadece benim deil ben bu kadar yorulurken kahirlarini cekerken onun gezmesini kabullenemiyorum bu bana gore adil deill :KK43:(

evet kesınlıkle değil yanı daha bu saatte evden çıkmasıda ayrı bı saçmalık bazı erkekler ne yazıkkı böyle arkadaş çevresıyle gezmekten mutlu oluyor bence haftaya kızınız iyileşince siizdeerkenden bırakın annenıze gidin yada yakın bı arkadaşoınıza bıkaç saat kalsınlar bakalım öyle ne yapacaklar

Hirsimdan saglikli dusunemiyorum oyle bisey olsunki gittigi icin suclansin vicdan azabi ceksin yaa delircemmmmm bugun pazar ve ben yine mizlayan iki cocukla kendimi yiyorum inan sartlarim iyi olsa bosanirim hemen...
GERCI HATA BENDE BIR DEREDE IKI KERE YIKANILMAZ

Pazar sabahı bile sabahın köründe arkadaşları ile mi buluştu.
Sana yazık değil mi yahu :S

Her hafta kv ile görüşmeye de gerek yok bence.
Fazla yumuşak yüzlüsün sanırım.
Tepkini biraz sert koy eşine.

Valla kopek gibi cemkiriyorum anlamiyolar insan gibi konusuyorum yok misafirim var diyorum kayinvalidem olsun nolcak yoldayiz biz diyo gelmeden aramiyor yolda ariyo adam desen bi pazar kahvaltisina onem verdigimi bile bile sabah 8 de cikiyo araba pazarina gitcekmis yaa harbi sinir krizi gecircem

Valla kopek gibi cemkiriyorum anlamiyolar insan gibi konusuyorum yok misafirim var diyorum kayinvalidem olsun nolcak yoldayiz biz diyo gelmeden aramiyor yolda ariyo adam desen bi pazar kahvaltisina onem verdigimi bile bile sabah 8 de cikiyo araba pazarina gitcekmis yaa harbi sinir krizi gecircem

Ailesine değil eşine çemkireceksin canım.
Ancak eşin her hafta gelmelerini engelleyebilir çünkü.

X