eşinin yaptığını okuduktan sonra ben olsam ne işim var ben de giderim derdim kendi kendime sonra cümlenin devamında sen de benle aynı fikirdeymişsin. gurbette olmak zor çocukların okulu yoksa git bence. sana da değişiklik olur insanın bazen ailesine ihtiyacı oluyor hiç düşünme bile gitsem mi gitmesem mi diye. git canım kesinlikle git kafanı dağıt ve gel. anlamadığım eşin neden seni de götürmedi. keşke gelmek istermisin diye sorsaydı.
bana bir ay önce gidelim dedi ama sartlari varmis kayinvalidemin evine gidecekmisim beni kayinvalidemgilde esimde aslinda istemiyormus ama cocuklar icin gidecekmisim istenmedigim yere ben orada hizmet edecekmisim ben hizmetciymisim bende istenmedigim yere ne giderim nede hizmetcilik yaparim dedim simdi giderkende ban sormadi oradanda kayinvalidem kayinpederim oglunada birsey demedi demekki benimle konusmuyorlar ben kayinvalidemin kayinpederimin yerine olsaydim kizim oralarda sikilma sende cocuklari al gel derdim demelerinide bekledim ama onlar bir selami bile layik görmediler o yüzden bende babama söyledim beni burada birakti gitti diye sok oldum dahada soktayim ama babamda cik gel kizim ben seni karsilarim seninde kafan degissin dedi bende simdi gitmeyi düsünüyorum yarin esim ararsa onada söyleyecegim bende türkiyeye babamlara gidiyorum diyecegim bakalim ne cevap verecek cocuklarim burada daha ana sinifindalar anasinifi okadar önemli degil
esimin bes dakikada karar alip bir anda gitmesi beni soka ugratti daha sokun etkisindeyim
bugün bilet aldim bende türkiyeye babamlara gidiyorum cuma günü gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?