esimle uzun zamandir problemlerimiz var ben yurtdisinda kaliyorum annem babam esimin ailesi hep türkiyede burada hic kimsem yok birkac arkadas disinda pazar günü esim bes dakikada karar almis ben türkiyeye gidiyorum dedi ben yedi selik evliyim iki kiz cocugum var biri üc yasinda biri bes yasinda pazar günü ani karariyla harekete gecerek bir sirt cantasi aldi yanina havaalanina gitmis ve türkiyeye ilk buldugu bileti alarak ucmus dün sabah beni aradi ben türkiyeye geldim dedi geldigimi haber etmek icin aradim dedi ve konustu kapatti aradan iki üc saat gecti cocuklarla konusmak icin aradi cocuklarla konustu ama bu yaptigini ben hic hakketmedigimi düsünüyorum ve gurbettte ilk yalniz kalisim ve yapamiyorum iki gündür kafayi yememek icin kendimi zor tutuyorum türkiyede olsa koymaz ama burada yalnizlik o kadar koyuyorki anlatamam ve ben simdi bu saatte bir karar aldim bende cok bunaldim ve düsünüyorumki bende bir bilet alsam cocuklarimla bende türkiyeye babamlara tatile gitsem diyorum burada yapamiyorum icim cok daraliyor bilmiyorum dogru bir kararmi ama ve ayni zamanda ne zaman gelecegini söylemedide benimle cocuklarimla vedalasmadi bile sizce buradami kalayim yoksa cocuklarimi alip bende babamlara tatilemi gideyim bir bucuk senedir zaten türkiyeyede gidemedim cok bunaldim ne olur bir akil verin bana