• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim beni ve çocukları bırakıp gitti..

hasret25

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2009
251
2
116
Almanya
esimle uzun zamandir problemlerimiz var ben yurtdisinda kaliyorum annem babam esimin ailesi hep türkiyede burada hic kimsem yok birkac arkadas disinda pazar günü esim bes dakikada karar almis ben türkiyeye gidiyorum dedi ben yedi selik evliyim iki kiz cocugum var biri üc yasinda biri bes yasinda pazar günü ani karariyla harekete gecerek bir sirt cantasi aldi yanina havaalanina gitmis ve türkiyeye ilk buldugu bileti alarak ucmus dün sabah beni aradi ben türkiyeye geldim dedi geldigimi haber etmek icin aradim dedi ve konustu kapatti aradan iki üc saat gecti cocuklarla konusmak icin aradi cocuklarla konustu ama bu yaptigini ben hic hakketmedigimi düsünüyorum ve gurbettte ilk yalniz kalisim ve yapamiyorum iki gündür kafayi yememek icin kendimi zor tutuyorum türkiyede olsa koymaz ama burada yalnizlik o kadar koyuyorki anlatamam ve ben simdi bu saatte bir karar aldim bende cok bunaldim ve düsünüyorumki bende bir bilet alsam cocuklarimla bende türkiyeye babamlara tatile gitsem diyorum burada yapamiyorum icim cok daraliyor bilmiyorum dogru bir kararmi ama ve ayni zamanda ne zaman gelecegini söylemedide benimle cocuklarimla vedalasmadi bile sizce buradami kalayim yoksa cocuklarimi alip bende babamlara tatilemi gideyim bir bucuk senedir zaten türkiyeyede gidemedim cok bunaldim ne olur bir akil verin bana

eşinin yaptığını okuduktan sonra ben olsam ne işim var ben de giderim derdim kendi kendime sonra cümlenin devamında sen de benle aynı fikirdeymişsin. gurbette olmak zor çocukların okulu yoksa git bence. sana da değişiklik olur insanın bazen ailesine ihtiyacı oluyor hiç düşünme bile gitsem mi gitmesem mi diye. git canım kesinlikle git kafanı dağıt ve gel. anlamadığım eşin neden seni de götürmedi. keşke gelmek istermisin diye sorsaydı.

anacim bekledigin kabahat ne isin var sana sormadan kafasina gore hareket edp gitmis adam sende aynisini yap
turkiyeye gelince ararsin dersin hayatim bende geldim tatile burdayiz diye espiriyle karisik gulersin
adama bak ya ne rahat o ne ala istedigi zaman kafasina esip gidebiliyor vay vay vay...

Ay ceryanda mı kaldı kocan?? Ne bu seni ve çocukları almadan tatil yapmak. Rabbime büyük söz olmasın, benim kocam yapsa kapının kilidini değiştiririm.
Sen de yoksa bir mani al evlatlarını git ananı babanı gör. O evin bekçisi misin sen??

eşinin yaptığını okuduktan sonra ben olsam ne işim var ben de giderim derdim kendi kendime sonra cümlenin devamında sen de benle aynı fikirdeymişsin. gurbette olmak zor çocukların okulu yoksa git bence. sana da değişiklik olur insanın bazen ailesine ihtiyacı oluyor hiç düşünme bile gitsem mi gitmesem mi diye. git canım kesinlikle git kafanı dağıt ve gel. anlamadığım eşin neden seni de götürmedi. keşke gelmek istermisin diye sorsaydı.

bana bir ay önce gidelim dedi ama sartlari varmis kayinvalidemin evine gidecekmisim beni kayinvalidemgilde esimde aslinda istemiyormus ama cocuklar icin gidecekmisim istenmedigim yere ben orada hizmet edecekmisim ben hizmetciymisim bende istenmedigim yere ne giderim nede hizmetcilik yaparim dedim simdi giderkende ban sormadi oradanda kayinvalidem kayinpederim oglunada birsey demedi demekki benimle konusmuyorlar ben kayinvalidemin kayinpederimin yerine olsaydim kizim oralarda sikilma sende cocuklari al gel derdim demelerinide bekledim ama onlar bir selami bile layik görmediler o yüzden bende babama söyledim beni burada birakti gitti diye sok oldum dahada soktayim ama babamda cik gel kizim ben seni karsilarim seninde kafan degissin dedi bende simdi gitmeyi düsünüyorum yarin esim ararsa onada söyleyecegim bende türkiyeye babamlara gidiyorum diyecegim bakalim ne cevap verecek cocuklarim burada daha ana sinifindalar anasinifi okadar önemli degil

bana bir ay önce gidelim dedi ama sartlari varmis kayinvalidemin evine gidecekmisim beni kayinvalidemgilde esimde aslinda istemiyormus ama cocuklar icin gidecekmisim istenmedigim yere ben orada hizmet edecekmisim ben hizmetciymisim bende istenmedigim yere ne giderim nede hizmetcilik yaparim dedim simdi giderkende ban sormadi oradanda kayinvalidem kayinpederim oglunada birsey demedi demekki benimle konusmuyorlar ben kayinvalidemin kayinpederimin yerine olsaydim kizim oralarda sikilma sende cocuklari al gel derdim demelerinide bekledim ama onlar bir selami bile layik görmediler o yüzden bende babama söyledim beni burada birakti gitti diye sok oldum dahada soktayim ama babamda cik gel kizim ben seni karsilarim seninde kafan degissin dedi bende simdi gitmeyi düsünüyorum yarin esim ararsa onada söyleyecegim bende türkiyeye babamlara gidiyorum diyecegim bakalim ne cevap verecek cocuklarim burada daha ana sinifindalar anasinifi okadar önemli degil

canım ne yap biliyor musun? hava alanında ara kafam esti gidiyorum de onun yaptığını yap anlasın seni nasıl bir hale soktuğunu ya

esimin bes dakikada karar alip bir anda gitmesi beni soka ugratti daha sokun etkisindeyim

sen de öyle yap. aradığında evde oslan bile havaalanındayım kafama esti gidiyorum de. ya da sadece mesaj ne bilim evli değilim ki yardımcı olayım. ama evli bekar fark etmiyor bence senin de hakkın var git kafa dağıt kayanana hizmeçiliğe değil ziyarete git hatta ailenle git ki sana davranışları farklı olsun torunlarını görmek isteyen ya da gelsin babanın evinde görsün

hala yazdıklarınızı anlamaya çalışıyorum.nasıl ya???bu öyle ben bi hava alıp geliyorum demeye benzemez ki?bırak ülke sınırları içinde bi yerden bir yere gitmeyi eşiniz ülkeler arası gidiyor.ve sadece ben vardım bilmem ne???şaka mı bu?ya da hep mi böyleydi?kusura bakmayın bir anda bu tarz yorumlar yazdım ama bunun hiçbir gerekçesi olmaz,olamaz.eşiniz ailesine gtmediğiniz için gitti diyelim(ki bu bile gerekçe olamaz ya neyse) o zaman yapılacak şey bile bellidir.birlikte gelirsiniz,ailelerinizin yanına gidersiniz dönüşte de birlikte evinize dönersiniz.şu an yerinizde olsam( Allah korusun) ailem beni eşime emanet edecek bilmediğim bir yerde eşimleyim ve o da beni bırakıp gidecek yani bu durumda olsam kesinlikle düşünmem ki ailem bile düşünmeme fırsat vermez çoktan giderdim.ben normalde evlilikle ilgili konularda hep yapıcı olmaya çalışırım.ama başta da dediğim gibi bu öyle basit birşey değil büyük konuşmak da istemiyorum ama yapılan şey gerçekten çok yanlış.ne olursa olsun.çocuk gibiler erkekler cidden artık buna inandım.annemi ösledim sen gelmiyosan ben dgideyim:)şaka gibi...ailesi de sizi çağırsın diye bekliyorsunuz.bırakın çağırmayı'oğlum senin burda ne işin var?hani karın,çocukların nerde ' demeleri gerekirdi.ne kadar istemeselerde.gerçekten ALLah yardımcınız olssun.inşallah sizde gidersiniz ve eşiniz hatasını anlar.herşey tatlıya bağlanır,huzurlu bir şekilde evinize dönersiniz...

Gidin ya da gitmeyin diyemem ben ama eğer birşeye karar verirsem sonuçlarını inceden hesaplarım..
Geri dönüşü olmayan bir yola girebilirsiniz eğer bilet alıp giderseniz. Eşinizi, ilişkilerinizi siz biliyorsunuz..

nefret edıyorum boyle sorumsuz aıle bılıncı oturmamıs bencıl ınsanlardan...
ne demek kafama estı babama gdıyorum oh ne ala memleket...
senı ıstemıyorlar ama gelsın hızmet etsın demekten gerı kalmıyorlar
babana gıt sende ne halı varsa gorsun o adam:47:

eşinin ailesi biraz insan olsa tek başına gelinir mi oğlum gelinim, torunlarım nerede derlerdi. Eşin de onların çocuğu sonuçta, o ortamda büyümüş yanlış yaptğını bile düşünmüyordur emin ol. Benim eşim de öyleydi telefonla konuşurken tek kişiymiş gibi konuşurdu ailesi kızardı benim adımı ansa neyse. Sen gitmeden önce iyi düşün; eşin kendi yapmasını normal karşılar ama sen yaparsan kıyameti de koparabilir. Tepkileri, sonuçları tahmin et ona göre hareket et canım üzülme sonra.

Valla şaştım kaldım ben de :53: Aranızda bir sorun mu oldu bu olayın öncesinde, tartışma sonucu mu kalktı gitti :44: Yani durduk yere pat diye çekip gitmek böyle kafasına göre :44: Ben olsam zaten gittikten sonra tepki göstermek yerine, gitmeden ortalığı ayağa kaldırır göndermezdim, bir güzel cıngar çıkarırdım :27: Neyse olan olmuş, git yada gitme diyemem sana canım, bu olayın üstüne eşin senin de çekip babnlara gitmeni başka türlü algılar mı acaba? Hani senin onu terkettiğini falan düşünür mü? Eşini en iyi sen tanırsın, bir arkadaşın da dediği gibi atacağın adımların sonularını ince ince düşün, öyle hareket et canım...

adama bak sen , insan karisini cocuklarini birakir habersiz esersiz gider mi hic ?

bileti almakla en iyisni yapmissin, zaten türkiyeden gelen icin yurt disi bunaltici birde es ile problem oldu mu hic cekilmez.
sizde biletinizi alarak elnizin armut toplamadgini caresiz bi bicare olmadigini göstermis oldunuz.

uzun suredir esinizle problemleriniz varmis
bence bu ansiz verilen bi karar gibi gorunsede demekki oncesi var..
once onlari halledin
ister telefon edin, ister turkiyeye gittiginizde karsiniza alin esinizi aile buyuklerinizin yaninda acik acik konusun ..
cunku bu insana cok buyuk bi saygisizlik
normal bi davranis degil
esiniz sanirim aklinca sizi cezalandiriyor ..
gitmekzor degil, bi bilete bakar ..
peki ya sonrasi ?

biletini almışsın artık türkiye ye geliyorsun kararını vermişsin umarım burada eşinle sorunlarınızı çözersiniz canım.eşinin yaptığı çocukluk bencillik okuyunca şaşırdım.inşallah eşin buraya gelmeni evi terketme gibi algılamaz kocanı en iyi sen bilirsin herşey yoluna girer umarım

walla erkekleri anlamak cok güc olanda kadinlara cocuklara oluyor..ailenizin yaniniza gitmekle en iyisini düsünmüssünüz..baklaim o zaman ne yapacak?

Back
X