- 23 Temmuz 2015
- 1.339
- 1.678
- 53
- 32
- Konu Sahibi persephone__
Eşim giyimime çok karışıyor kızlar ben süslenmeyi falan seviyorum bide bütün gün evde yalnızım boşluktan bütün gün saçımla başımla uğraşıyorum makyaj yapıyorum napayım çok sıkılıyorum bana diyodu mahalleye böyle çıkma beni de katil etme bugün pazara gidiyodum bilerek makyaj bile yapmadım kafamda bere vardı bide tayy giymiştim ama ben zaten çok zayıfım taytla dikkat çekmiyor fiziğim kahvenin önünden geçerken bana laf attılar hızlı hızlı gidiyodum bi de ne göreyim kocam karşımda direk daldı içeri muştayla 3 kişiyi dövdü ortalık kan içinde
polis geldi hepsini neazerthaneye attı kocam bide hepinizi öldürcem diye bağırdı tabii ki öyle bişey yapcak değil sinirle söylenmiş sözler ama öyle deyince işler iyice büyüdü
sabah bırakacaklarmış geldiğinde büyük ihtimalle kavga edicez ve artık beni bakkala bile yollamıcak diye tahmin ediyorum napcam bilmiom bana şans dileyin içimi dökmek istedim 
Düzenleme : Merak edenler için söyleyim eşim eve döndü. Yorgunluktan mı bilmiyorum enteresan şekilde bana hiç kızmadı. Senin bi suçun yok sadece bida pazara falan gitme ben alırım dedi bi üstüne başımdan öptü ve gitti uyudu. Şok içindeyim neler oluyor anlamıyorum . Neyse hayırlısı.
Düzenleme 2:
Ha bu arada son gelişmeyi de yazayım eşimin eve gelince olan tepkisi tahminettiğim gibi yorgunluktanmış. Uyanıncakızdı bana. Şimdi de balık tutmaya gitti kafa dinlicekmiş.

Düzenleme : Merak edenler için söyleyim eşim eve döndü. Yorgunluktan mı bilmiyorum enteresan şekilde bana hiç kızmadı. Senin bi suçun yok sadece bida pazara falan gitme ben alırım dedi bi üstüne başımdan öptü ve gitti uyudu. Şok içindeyim neler oluyor anlamıyorum . Neyse hayırlısı.
Düzenleme 2:
Ha bu arada son gelişmeyi de yazayım eşimin eve gelince olan tepkisi tahminettiğim gibi yorgunluktanmış. Uyanıncakızdı bana. Şimdi de balık tutmaya gitti kafa dinlicekmiş.
Son düzenleme: