• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimi aldatıyo? :(

Sen bilirsin. Bizzat,tanik oldum. Adam aldatti yakalndi,once inkar ozur aciklama vs, sonra sen bilirsin acikladim ben daha napayim iste demeler _ki siz bu asamaya gelmissiniz_ ondan sonrasi bakti ikna olmuyor ama gitmiyor da kendi kovmaya basladi. O yemini etse nolur? Konusmalardan her sey belli zaten flort edilmis. Belki his var yok ama edilmis, suan yemin ettirme caban sadece ikna olmak icin, ama kendine bunu yapma.
Haklısınız. Bnde ne dsünücegmi sasırdım hep kafam bunlarla dolu. Onlar yaptı ama ben düsünüp kendimi yiyorum.

Esime gitmek istediğmi uçakla göndermesini söyledim izin vermedii. Habersizce çekip gitmek istemiyorum ama kendide otur evinde ben göndercem zamanı bilirim diyo. Simdi kalktım gittim diyelim suclu pozisyona düsermiyim cocugu kacırdıgmı falan dermi diye düşünüyorum napmam lazım kzlar siz napardınız

Esime gitmek istediğmi uçakla göndermesini söyledim izin vermedii. Habersizce çekip gitmek istemiyorum ama kendide otur evinde ben göndercem zamanı bilirim diyo. Simdi kalktım gittim diyelim suclu pozisyona düsermiyim cocugu kacırdıgmı falan dermi diye düşünüyorum napmam lazım kzlar siz napardınız
Canım bir avukat ile görüşmeni öneririm.. Ben göndereceğim zamanı bilirim de ne demek? 1yaşındaki oğlunda tabi ki senin yanında olacak.. Kaçırman için daha başka uygulamalar lazım.. Belki, bir polise gidip, kayıp değilim, vs bile denebilir.. Dediğim gibi bir avukat en net bilgiyi verir.. Zaman senin aleyhine..

AY ay ay falan böyle konuşmalar mesajlar bana samimi geldi. Benim eşim tanımadığım birine yengemin ya da yengesinin arkadaşına ayşecim fatmacım diyemez
Günaydın günaydın günaydınmış.
Yok Canım eşin de bana hiç masum gelmedi bariz ortada herşey.
Konuşuyorsa senden gizli neden konuşuyor neden bu numaradan yaz diyor.
Yeminlere falan da inanma
Niyet kötü herhangi bir açıklaması olamaz
Kötü niyeti yoksa ortada konuşsun açık açık şununla bir işim var bi konuda konuşuyoruz desin sen yakalamadan neden yakalandık diyor ki?
Kaçan, saklanan insan yakalanır

İşte insanında huzuru ol uyo aile içinde küslük olunca. Sabahtan aksama kadar bi bebekle geçiyo günüm. Esim gec gelincede yüzü gülsün istiyorum
Adam belli ki arkandan iş çeviriyor belli yüzünü de başkası güldürüyor
Seni ve çocuğunu düşünmüyor sen yüzü gülsün istiyorsun
Bu benim görüşüm aldatan ya da buna yeltenen aynı zamanda çocuğunu da aldatmış oluyor
Çünkü her çocuğun huzurlu bir evde yaşama Hakkı var
Boşanmayı düşünmüyorsanız da bu yaptığına onu pişman edin ççekin gidin korku verin
Bakalım kime ne açıklama yapacak

AY ay ay falan böyle konuşmalar mesajlar bana samimi geldi. Benim eşim tanımadığım birine yengemin ya da yengesinin arkadaşına ayşecim fatmacım diyemez
Günaydın günaydın günaydınmış.
Yok Canım eşin de bana hiç masum gelmedi bariz ortada herşey.
Konuşuyorsa senden gizli neden konuşuyor neden bu numaradan yaz diyor.
Yeminlere falan da inanma
Niyet kötü herhangi bir açıklaması olamaz
Kötü niyeti yoksa ortada konuşsun açık açık şununla bir işim var bi konuda konuşuyoruz desin sen yakalamadan neden yakalandık diyor ki?
Kaçan, saklanan insan yakalanır
Konusmalar o sekilde yorumlanıyo bise varmıs gibi duruyo ama yok diyo. Adama evliliğmiz bi kelimene baglı annenin üstüne yemin et inancam dyorum onu yapamıyo. Beni arada bıraktı. O kadınlada yengenin evine gittiğimizde görüsme ihtimalimiz cok yüksek. Kadın ordan cıkmıyo bide ne zaman geliyon cocugu ozledim diyo...

Merhaba hnımlar esimle ilgili konularım bitmiyo malesef.( direk konuya girim, esimin bi is telefonu bide sürekli kullandıgı telefonu var. Telefonları genelde kurcalarım oda bilir zaten baktıgımı bakabilirsin der durur. Bigün yengesinin arkadasının numarasını gördüm mesaj atmıslar oyle kötü bise yoktu ama kızdım kadın biraz hareketli diye. Sil bunu dedim sildik birlikte. 1hafta gecti bu olay üstünden.dün aksam yanlıslıkla is telni eve getirdi bende o uyurken baktım ve o kadınla mesajlarnı gördüm. Edepsizce biseyler yok ama gereksiz bi samimiyet vardı. Kadın esime attık beni aramazsın unuttun beni falan yazmıs. Esim günaydın günaydın günaydın yazmıs aynen böle üc kere bi msajda. Resim yükliyebilirsem yüklicem. İkisiylede konustum inkar ediyolar esimde yeminler ediyo abim için konustuk diyo msajlarda abi lafı yok ama. Kadında oyle bi açıklıyoki ben düsündügümü sorguladım yani... Cok canım sıkıldı bu konuya emin olamıyorum yeminede cok inanıyorum ama gercekten oylesine art niyetsizmi konustular diye düsünüyorum kafam cok karısık. Kadına bide yakalandık diyo ben daha önce kızmıstım diye. Eve getirdiği telefon için daha ona yazma diyo
Gecmis olsun canim..:olamaz:

Resmen flörtleşmişler. İnanmayın hiç bir yemine bu durumlarda her türlü yemin mübah bu tür insanlar için.

İş telefonundan da yakalandınız kocacığım, sırada ne var? Deyiver.. Sizde bir arkadaşınızı erkek gibi kaydedin de yazışın.. Kardeşimin arkadaşı dersiniz.. Aynı mahallede büyümüştük Vs.. Bakalım kaldırabiliyor mu?

Merhaba hnımlar esimle ilgili konularım bitmiyo malesef.( direk konuya girim, esimin bi is telefonu bide sürekli kullandıgı telefonu var. Telefonları genelde kurcalarım oda bilir zaten baktıgımı bakabilirsin der durur. Bigün yengesinin arkadasının numarasını gördüm mesaj atmıslar oyle kötü bise yoktu ama kızdım kadın biraz hareketli diye. Sil bunu dedim sildik birlikte. 1hafta gecti bu olay üstünden.dün aksam yanlıslıkla is telni eve getirdi bende o uyurken baktım ve o kadınla mesajlarnı gördüm. Edepsizce biseyler yok ama gereksiz bi samimiyet vardı. Kadın esime attık beni aramazsın unuttun beni falan yazmıs. Esim günaydın günaydın günaydın yazmıs aynen böle üc kere bi msajda. Resim yükliyebilirsem yüklicem. İkisiylede konustum inkar ediyolar esimde yeminler ediyo abim için konustuk diyo msajlarda abi lafı yok ama. Kadında oyle bi açıklıyoki ben düsündügümü sorguladım yani... Cok canım sıkıldı bu konuya emin olamıyorum yeminede cok inanıyorum ama gercekten oylesine art niyetsizmi konustular diye düsünüyorum kafam cok karısık. Kadına bide yakalandık diyo ben daha önce kızmıstım diye. Eve getirdiği telefon için daha ona yazma diyo

Aldatmamış ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz, yok yakalandıklar yok leylacımlar, şimdilik tatlı bir flörtleşme ama dikkat olun aralarında bişey başlamak üzere.

Ya canim kusura bakma da cok iyi niyetli ve sakin birisin sanirim.cocugu alip annenin evine gitmek icin bile esinin izin vermesini bekliyon.ya senin yerinde olsam ben bir dakika durmam o evde.zaten esin de seni gozden cikarmis artik.baksana bosanalim o zmn diyor adam.sen hala kalmak icin bahane ariyon.kendi kendini kandiriyon resmen.sizin evlilik bitmis bence.adam da isten gelip uyuyor sadece.baska karilara gülüyor oynuyor sana gelince suratina bakmiyor.ben olsam kendimi ezdirmezdim

Back
X