allah yardımcınız olsun çok üzüldüm sizin adınıza ama rabbim dermansız dert vermezmiş sevdiği kullarını bu dertlerle sınarmış.. Sabır..![]()
bende sabretmeye çalışıyorum zaten çarem yok bir sığıntı gibi yaşamaya devam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allah yardımcınız olsun çok üzüldüm sizin adınıza ama rabbim dermansız dert vermezmiş sevdiği kullarını bu dertlerle sınarmış.. Sabır..![]()
ben arkadaşı çok iyi anlıyorum, benim eşimde öyle bana aşkından ölmez anası babası rahat etsinde karım isterse ölsün umrunda olmaz, akrabaları falan geldiğinde ben çok yorulduğumda canım sende yoruldun sağol demez, hele anası babası varsa onların yanında bana yakınlık bile göstermez hizmetçi gibi davranır anlamadığım sanki onlara bakın ben karıma köle gibi davranıyorum hiç taviz vermiyorum ben kazak bir adamım der gibi yapıyor bende anlamıyorum
böyle erkekler var ve maalesef bizim gibi kadınlarda var biz insanlığımızı yapıyoruz yani onun anası babası olduğu için değil biz yaşlılara saygı hörmet gerek diye bakıyoruz ailelerimiz bizi böyle yetiştirdiği için kalbimizde merhamet olduğu için bakıyoruz ama ne yazıkki kocalarımız bunun kıymetini bilmiyor, tek istediğimiz enazından yatak odamıza geçince bir ilgi yakınlık yoruldunmu canım dense bize yetecek saçımız okşansa yetecek![]()
zaten bayanların en büyük sorunu bu bence. Kadın temizlik yapar. Yemek yapar. çocuk bakar. Misafir ağırlar. Tüm bunların yanında çalışanı var eve maddi destek olur. Beklediğimiz istediğimiz sadece azıcık ilgi alaka 2 güzel söz. O da olmayınca mutsuz oluruz.
Eşinle konuşsan canım bu durumun seni rahatsız ettiğini üzüldüğünü anlatsan?
, benim eşimde öyle bana aşkından ölmez anası babası rahat etsinde karım isterse ölsün umrunda olmaz, akrabaları falan geldiğinde ben çok yorulduğumda canım sende yoruldun sağol demez, hele anası babası varsa onların yanında bana yakınlık bile göstermez hizmetçi gibi davranır anlamadığım sanki onlara bakın ben karıma köle gibi davranıyorum hiç taviz vermiyorum ben kazak bir adamım der gibi yapıyor bende anlamıyorum
böyle erkekler var ve maalesef bizim gibi kadınlarda var biz insanlığımızı yapıyoruz yani onun anası babası olduğu için değil biz yaşlılara saygı hörmet gerek diye bakıyoruz ailelerimiz bizi böyle yetiştirdiği için kalbimizde merhamet olduğu için bakıyoruz ama ne yazıkki kocalarımız bunun kıymetini bilmiyor, tek istediğimiz enazından yatak odamıza geçince bir ilgi yakınlık yoruldunmu canım dense bize yetecek saçımız okşansa yetecek
canım allahım kolaylık versin. Bir hayat paylaşacağın bir eşin olsun diye evleniyoruz ama onların yaptığına bak. Allaha sığın canım mutlaka allah rızası için yaptğn bu iyilik sana iyi olarak dönecektir.