• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Benimle Bakıcı Olarak Evlenmiş Nefret Ediyorum Hayattan

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben arkadaşı çok iyi anlıyorum, benim eşimde öyle bana aşkından ölmez anası babası rahat etsinde karım isterse ölsün umrunda olmaz, akrabaları falan geldiğinde ben çok yorulduğumda canım sende yoruldun sağol demez, hele anası babası varsa onların yanında bana yakınlık bile göstermez hizmetçi gibi davranır anlamadığım sanki onlara bakın ben karıma köle gibi davranıyorum hiç taviz vermiyorum ben kazak bir adamım der gibi yapıyor bende anlamıyorum
böyle erkekler var ve maalesef bizim gibi kadınlarda var biz insanlığımızı yapıyoruz yani onun anası babası olduğu için değil biz yaşlılara saygı hörmet gerek diye bakıyoruz ailelerimiz bizi böyle yetiştirdiği için kalbimizde merhamet olduğu için bakıyoruz ama ne yazıkki kocalarımız bunun kıymetini bilmiyor, tek istediğimiz enazından yatak odamıza geçince bir ilgi yakınlık yoruldunmu canım dense bize yetecek saçımız okşansa yetecek :38:

ben arkadaşı çok iyi anlıyorum, benim eşimde öyle bana aşkından ölmez anası babası rahat etsinde karım isterse ölsün umrunda olmaz, akrabaları falan geldiğinde ben çok yorulduğumda canım sende yoruldun sağol demez, hele anası babası varsa onların yanında bana yakınlık bile göstermez hizmetçi gibi davranır anlamadığım sanki onlara bakın ben karıma köle gibi davranıyorum hiç taviz vermiyorum ben kazak bir adamım der gibi yapıyor bende anlamıyorum
böyle erkekler var ve maalesef bizim gibi kadınlarda var biz insanlığımızı yapıyoruz yani onun anası babası olduğu için değil biz yaşlılara saygı hörmet gerek diye bakıyoruz ailelerimiz bizi böyle yetiştirdiği için kalbimizde merhamet olduğu için bakıyoruz ama ne yazıkki kocalarımız bunun kıymetini bilmiyor, tek istediğimiz enazından yatak odamıza geçince bir ilgi yakınlık yoruldunmu canım dense bize yetecek saçımız okşansa yetecek :38:

dese bile yetmiyor çocuklar bana çok ağır geliyor o yüzden eşimin yüzünü bile görmek istemiyorum sanki mecburmuşum gibi davranıyor biz kadınlar hiçbirşeye mecbur değiliz

zaten bayanların en büyük sorunu bu bence. Kadın temizlik yapar. Yemek yapar. çocuk bakar. Misafir ağırlar. Tüm bunların yanında çalışanı var eve maddi destek olur. Beklediğimiz istediğimiz sadece azıcık ilgi alaka 2 güzel söz. O da olmayınca mutsuz oluruz.

Eşinle konuşsan canım bu durumun seni rahatsız ettiğini üzüldüğünü anlatsan?

beni anlamaz ki hemen yanlış anlar

, benim eşimde öyle bana aşkından ölmez anası babası rahat etsinde karım isterse ölsün umrunda olmaz, akrabaları falan geldiğinde ben çok yorulduğumda canım sende yoruldun sağol demez, hele anası babası varsa onların yanında bana yakınlık bile göstermez hizmetçi gibi davranır anlamadığım sanki onlara bakın ben karıma köle gibi davranıyorum hiç taviz vermiyorum ben kazak bir adamım der gibi yapıyor bende anlamıyorum
böyle erkekler var ve maalesef bizim gibi kadınlarda var biz insanlığımızı yapıyoruz yani onun anası babası olduğu için değil biz yaşlılara saygı hörmet gerek diye bakıyoruz ailelerimiz bizi böyle yetiştirdiği için kalbimizde merhamet olduğu için bakıyoruz ama ne yazıkki kocalarımız bunun kıymetini bilmiyor, tek istediğimiz enazından yatak odamıza geçince bir ilgi yakınlık yoruldunmu canım dense bize yetecek saçımız okşansa yetecek

, benim eşimde öyle bana aşkından ölmez anası babası rahat etsinde karım isterse ölsün umrunda olmaz, akrabaları falan geldiğinde ben çok yorulduğumda canım sende yoruldun sağol demez, hele anası babası varsa onların yanında bana yakınlık bile göstermez hizmetçi gibi davranır anlamadığım sanki onlara bakın ben karıma köle gibi davranıyorum hiç taviz vermiyorum ben kazak bir adamım der gibi yapıyor bende anlamıyorum
böyle erkekler var ve maalesef bizim gibi kadınlarda var biz insanlığımızı yapıyoruz yani onun anası babası olduğu için değil biz yaşlılara saygı hörmet gerek diye bakıyoruz ailelerimiz bizi böyle yetiştirdiği için kalbimizde merhamet olduğu için bakıyoruz ama ne yazıkki kocalarımız bunun kıymetini bilmiyor, tek istediğimiz enazından yatak odamıza geçince bir ilgi yakınlık yoruldunmu canım dense bize yetecek saçımız okşansa yetecek

çok üzüldüm canım,seni çok iyi anlıyorum.benim eşimde biraz yüz buldumu tepeme çıkar.bunlara gerektiğinde sert çıkmazsan olmuyor.ben çalışıyorum ve benim sevgili kocam her pazar annesigili yemeğe çağırır bende her seferinde söylenir söylenir sonra hizmette kusur etmem.çünkü bu benim yetiştirilme tarzım.hiç bir zaman da kıymete geçmez yaptıklarım.geçen hafta beyimizin bütün akrabaları bize gelecek oldular bende yemeğe buyrun dedim.cuma akşamı işten çıktım ertesi güne hazırlık yapıyorum,eşimde yatmış oturma odasında pc başında.çocuklar bişey sordu basbas bağırdı çocuklara ,gidip annenize sorun diye.zaten gerginim bütün heyheylerim tepeme çıktı.gittim yanına hazırlık yapıyorum 5 dakika çocukla ilgilen ne olur dedim.başladı bağırmaya;çağırmasaymışım ozaman misafir.senin vereceğin kıymet bu kadar olur dedim senin akrabalarını seni yüceltmek için çağırdım ama madem istemiyorsun ara iptal et dedim ve gittim yattım.şok oldu tabi,çünkü ben ne kadar kavga yaparsam yapayım ayıp diye insanlara hizmette kusur etmem.sabah kalktı bende hala kıpırtı yok,bırsürü özür özür.bu arada akşam beni ikna edemezse diye annesini de aradı anlattı olayı.o da tutuştu.neyse ben sonradan hazırlığımı yaptım misafirimi ağırladım.ama ilk defa kocam da kaynanamda bütün gece ve hatta ertesi gün bile bana övgüler yağdırdılar.maalesef bu insanlarasessizce hizmet eden yaranamıyor.dişini gösterince kıymetli oluyosun

Canım allahım kolaylık versin. Bir hayat paylaşacağın bir eşin olsun diye evleniyoruz ama onların yaptığına bak. Allaha sığın canım mutlaka allah rızası için yaptğn bu iyilik sana iyi olarak dönecektir.

canım allahım kolaylık versin. Bir hayat paylaşacağın bir eşin olsun diye evleniyoruz ama onların yaptığına bak. Allaha sığın canım mutlaka allah rızası için yaptğn bu iyilik sana iyi olarak dönecektir.

inşallah döner sabırlı olmayı inşallah beceririm

Back
X