• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Benimle Bakıcı Olarak Evlenmiş Nefret Ediyorum Hayattan

• Konu Sahibi Konu Sahibi seyu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şu kocalar niye kıymet bilmez ki, ev işi yapmak kolay mı, misafir ağırlamak kolay mı
Kolay değil ama bunu biz biliyoruz, üstelik siz bunları şikayet etmeden yapıyosunuz istediğiniz sadece takdir görmek, bir çift güzel söz duymak. Eşinize beklentilerinizi anlatın yoksa o anlamaz siz de ondan soğumaya devam edersiniz
Allah ardımcınız olsun

Şu kocalar niye kıymet bilmez ki, ev işi yapmak kolay mı, misafir ağırlamak kolay mı
Kolay değil ama bunu biz biliyoruz, üstelik siz bunları şikayet etmeden yapıyosunuz istediğiniz sadece takdir görmek, bir çift güzel söz duymak. Eşinize beklentilerinizi anlatın yoksa o anlamaz siz de ondan soğumaya devam edersiniz
Allah ardımcınız olsun

eşime herşeyi anlatıyorum birsüre iyi davranıyor sonra yine aynı halini alıyor

ayy.. canım valla cok üzüldum ınankı ya kadınların en buyuk sorunları bunlar basta saglık yonunden esının kadına kaba davranması ılgı gostermemesı cok kırıc bu durumda senın daha ıyı ayaklarının uzerınde d urman lazım nasıl dersen cık bı gun sabahtan gıt doktora butun muayenelerını ol ılaclarını al doktor kntrolunu duzenlı tut....ıkıncısı sana ılgısızse sende aynısını ona yap ve saglam ayaklarının uzerınde durdugunu ona gosterkıı kendı ezılsın bu dedıklerımı yaparsan emın ol daha rahat edersın...

ayy.. canım valla cok üzüldum ınankı ya kadınların en buyuk sorunları bunlar basta saglık yonunden esının kadına kaba davranması ılgı gostermemesı cok kırıc bu durumda senın daha ıyı ayaklarının uzerınde d urman lazım nasıl dersen cık bı gun sabahtan gıt doktora butun muayenelerını ol ılaclarını al doktor kntrolunu duzenlı tut....ıkıncısı sana ılgısızse sende aynısını ona yap ve saglam ayaklarının uzerınde durdugunu ona gosterkıı kendı ezılsın bu dedıklerımı yaparsan emın ol daha rahat edersın...

keşke dediklerini uygulayabilsem kendimi iyi hissederim belki ama tek birşeyler yapmama izin vermezler

Allah ardımcınız olsu

Canim Allah sana kolaylik versin, nasil bağırdı sana ya cok sinirlendim kimse kimse bağırmiya haki yok:20:

Çok taviz vermişsiniz işte oda huzursuzluk olmasın sevaptır diye anlıyorum ama bunlar karşındaki iyi niyetliyse önemli yoksa kendinize eziyet.Rahatsızlığınız varmış gidin doktora öğrenin ne olduğunu belki ciddi bir sorun (bende ağrıyo diye diye en son tak dedi gittim doktora 14 cm kist olmuş 27 yaşında günlerce yattım allah vermesin bidaha.)vardır.Ben olsam yoksa bile ciddi bişey doktor iş yapma ilaçları kullan dinlen kalkma şu kadar dedi derim bende geçerim yatışa madem kadir kıymet bilinmiyo bide böle görsünler..Kayınvaliden yapsın bakalım işleri ne kadar çevirebilcek..saygısızlık yapıyo afedersiniz sizi başı üstünde taşıyacağına acaba kendisi sizin yaptığınızın kaçını yapardı aksi bir durumda..Yatın siz yatın yoksa geçmez böyle ömür..:50::50:

Çok taviz vermişsiniz işte oda huzursuzluk olmasın sevaptır diye anlıyorum ama bunlar karşındaki iyi niyetliyse önemli yoksa kendinize eziyet.Rahatsızlığınız varmış gidin doktora öğrenin ne olduğunu belki ciddi bir sorun (bende ağrıyo diye diye en son tak dedi gittim doktora 14 cm kist olmuş 27 yaşında günlerce yattım allah vermesin bidaha.)vardır.Ben olsam yoksa bile ciddi bişey doktor iş yapma ilaçları kullan dinlen kalkma şu kadar dedi derim bende geçerim yatışa madem kadir kıymet bilinmiyo bide böle görsünler..Kayınvaliden yapsın bakalım işleri ne kadar çevirebilcek..saygısızlık yapıyo afedersiniz sizi başı üstünde taşıyacağına acaba kendisi sizin yaptığınızın kaçını yapardı aksi bir durumda..Yatın siz yatın yoksa geçmez böyle ömür..:50::50:

çok doğru söylemişin gitmeyi düşünüyorun zaten

çok doğru söylemişin gitmeyi düşünüyorun zaten

canm durumun zor.erkekler hepsi aynı sanırım.aslında bu biraz bizden kaynaklanıyor sanırım.bzi ne olacak oda yoruluyor diye en başından böyle alıştırıyoruz sonra tepemize çıkıyorlar.benmki de aynı..halbuki senn yaptığının tek birini bile yapmaz.sen ailesine bakıyorsun ve bundan şikayet etmiyrosun.bakmak zorunda da değilsin.rabbim bunun mükafatını verir inş canm.ama aklına kötü şeyler getirme.Allah hayırlı ölüm versin cümlemize.senn şimdi çocukların ayakta sapasağlam durman lazım.benmdevar oğlum.o bana çok büyük kuvvet veriyor.Rabbim gönlüne göre versin

birazcık içini rahatlatacaksa o modellerden çoğumuzda var.
al birini vur ötekine misali..ya sabır.....

Annem de böyle :(
sobayı yakar, kömürü taşır, temizlik, boya badana, sobayı kurmak.....Ama benim babamın yaşı müsait değil. Gerçi bundan 15 sene önce de her şeyi annem yapardı. Kadıncağız 5. kata kömür taşırken kardeşimi erken doğurdu. Bence siz de annemin yaptığı gibi fazla alıştırmışsınız. Her şeyi kusursuz yapmayın, hatta bi kaç gün bişey yapmazsanız evdeki yaptıklarınız o kadar fark edilir ve kıymete biner ki. Biz eşimle ben işleri hep bölüşüyoruz. Ben bulaşık yıkıyorsam o odayı topluyor, ben kahvaltıyı hazırlıyorsam o akşam yemeğini..
2 de çocuk varmış, onlar da ortalığı mahvediyorlardır, kadınsınız, ev hanımısınız diye bu kadar da ezdirmeyin kendinizi...

Annem de böyle :(
sobayı yakar, kömürü taşır, temizlik, boya badana, sobayı kurmak.....Ama benim babamın yaşı müsait değil. Gerçi bundan 15 sene önce de her şeyi annem yapardı. Kadıncağız 5. kata kömür taşırken kardeşimi erken doğurdu. Bence siz de annemin yaptığı gibi fazla alıştırmışsınız. Her şeyi kusursuz yapmayın, hatta bi kaç gün bişey yapmazsanız evdeki yaptıklarınız o kadar fark edilir ve kıymete biner ki. Biz eşimle ben işleri hep bölüşüyoruz. Ben bulaşık yıkıyorsam o odayı topluyor, ben kahvaltıyı hazırlıyorsam o akşam yemeğini..
2 de çocuk varmış, onlar da ortalığı mahvediyorlardır, kadınsınız, ev hanımısınız diye bu kadar da ezdirmeyin kendinizi...

benim anneniz gibi yaşantım yok tabii annenize allah kolaylık versin

kıymet bilmeyen insana hiç acımam.
çok vicdansızmış eşin.
kayınpeder iyileşir evlerine dönerler inşallah,
onlar gidene kadar sabret bence.
sonra tavrını değiştirmelisin.,sana acımayana acımak yok.
dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
kayınvaliden yardımcı olmuyormu hiç. o da ilginç yani.

kıymet bilmeyen insana hiç acımam.
çok vicdansızmış eşin.
kayınpeder iyileşir evlerine dönerler inşallah,
onlar gidene kadar sabret bence.
sonra tavrını değiştirmelisin.,sana acımayana acımak yok.
dinsizin hakkından imansız gelirmiş.
kayınvaliden yardımcı olmuyormu hiç. o da ilginç yani.

hayır kayınvalidem pek yardım etmez az önce misafirim gitti eşim demez mi tuvaleti yıka ben giremem oaralara sabahtır hiç oturmadım o kadar yorgunum ki hiç acımıyor hep kendi rahatını düşünüyor sevmediğini düşünüyorum bazen yanlış mı düşünüyoruum acaba

beni hatırlarsınız bencillik üzerine bailığım vardı o konu da bir nevi eşimle ilgiliydi. kayınpeter beyin ameliyatı geçirdi kayınvalidem ile bizde kalıyorlar 2 aydır ben bakıyorum buraya kadar normal ama eşim bana karşı çok soğuk bende ondan soğudum bu arada ben hem ev hem çocuk hemde misafirlerle ilgileniyorum o ise yatar yada annesiyle sohbet eder yada bana bağırır temizlik yaparım bağırır ne biileyim yaa benim kimsem yok o yatar babası der çok yoruldu yatsın ben gece 4 lere kadar temizlik yapar sabah 8 yada 9 gibi kalkarım hiç görülür niye bana sahip çıkan yok ben kölemiyim mecburbuyum ki her şeyi allah rızası için yapıyorum sadece eşimin baa olan tavırları beni kahrediyor artık bağırılacak yaşı ge.tim 9 senelik evliyiz BİR KERECİK DEMEZ BANA ALLAH RAZI OLSUN. SEn ne yapıyosunki yoruluyorsun en basiti benim tam 6 aydır sağim de bir ğrı var hiç yemek yiyemiyorum ama umrunda değil kadın hastalığım var umrunda değil benii önemsemiyor işte keşke kanser olsamda tedavisi olmayan ölsem hiçbir şeye üzülmem 2 dünya tatlısı oğullarıma yanarım yalnızlık çok zor arkadaşlar birde her gün hor görülüyorsan neyse ya sizleri de sıktım galiba derdimle............

bence biraz kendinize özen göstermeniz gerekiyor, eşinizin davranışlarından çok kendi rahatınızı önemseyin, kendinize kendiniz bakmaya çalışın, bence hemen bir doktor randevusu alın, bu arada kendinizi bu kadar yormamaya, sizden iş istenirken yorulduğunuzu usandığınızı anlatmaya çalışın, dertlerinizi de anlatmaya çalışmaya, kendinizi daha çok ifade etmeye bakın, bu iş çok zor, çok usturuplu bir şekilde yapmalısınız, emek gerekiyor ama kendi iyiliğiniz için böyle deneyin derim ben. Kimse kimseyi kendinden çok düşünemez, bırakın eşiniz ne yaparsa yapsın siz hayatınızı olumlu ve mutlu yaşayabilmeniz için ne gerekiyorsa ona kafa yorun, bunun için çaba sarfedin ama yanlış anlaşılmasın bu bırakıp gitmek değil, kabullenmek değil tam tersi aksi için çaba sarfetmek demek.

bence biraz kendinize özen göstermeniz gerekiyor, eşinizin davranışlarından çok kendi rahatınızı önemseyin, kendinize kendiniz bakmaya çalışın, bence hemen bir doktor randevusu alın, bu arada kendinizi bu kadar yormamaya, sizden iş istenirken yorulduğunuzu usandığınızı anlatmaya çalışın, dertlerinizi de anlatmaya çalışmaya, kendinizi daha çok ifade etmeye bakın, bu iş çok zor, çok usturuplu bir şekilde yapmalısınız, emek gerekiyor ama kendi iyiliğiniz için böyle deneyin derim ben. Kimse kimseyi kendinden çok düşünemez, bırakın eşiniz ne yaparsa yapsın siz hayatınızı olumlu ve mutlu yaşayabilmeniz için ne gerekiyorsa ona kafa yorun, bunun için çaba sarfedin ama yanlış anlaşılmasın bu bırakıp gitmek değil, kabullenmek değil tam tersi aksi için çaba sarfetmek demek.

yorulduğumu bir anlatırsam sen annemleri istemiyorsun demeye başlar kayınvalideme dersem kızar blöf yapar o yüzden yorulsam bile söyleyemem ama kendime önem veriyorum

Back
X