• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esim benimle genelde 2 is adamiymisiz gibi resmi davranir

Canim belki etrafta hani büyüklere sözde saygıdan mesafeli davraniyordur.zamanla daha iyi oluyor inan.
Benim eşimde cok mesafeli davranirdi ailesinin yaninda ilk evlendiğimizde benden cay şekeri bile istemez kardesinden isterdi sonra kahve aliskanligida basladi ne kadar gitme üzüldüğümü gorsede gitti hamileydim zaten bebeğim olunca bende onu takmadım o peşimizden ayrılmaz oldu kahveyi bıraktı simdi aile icinde iletisimide iyi tamam herkesin yanında hiç bir zaman elele tutuşup durmayiz ama artik benide görür
Tavsiye kocanızın üstüne cok düşmeyin kendini hindi gibi kabartıyor herseyi ona göre de ayarlamayın kendinize ait bir ortamınız olsun arkadaslarınıza gidin dışarı çıkın heleki yeni evliler birakin o sizi merak etsin arasın..

Canim belki etrafta hani büyüklere sözde saygıdan mesafeli davraniyordur.zamanla daha iyi oluyor inan.
Benim eşimde cok mesafeli davranirdi ailesinin yaninda ilk evlendiğimizde benden cay şekeri bile istemez kardesinden isterdi sonra kahve aliskanligida basladi ne kadar gitme üzüldüğümü gorsede gitti hamileydim zaten bebeğim olunca bende onu takmadım o peşimizden ayrılmaz oldu kahveyi bıraktı simdi aile icinde iletisimide iyi tamam herkesin yanında hiç bir zaman elele tutuşup durmayiz ama artik benide görür
Tavsiye kocanızın üstüne cok düşmeyin kendini hindi gibi kabartıyor herseyi ona göre de ayarlamayın kendinize ait bir ortamınız olsun arkadaslarınıza gidin dışarı çıkın heleki yeni evliler birakin o sizi merak etsin arasın..

Cok haklisiniz gercekten

okuyunca bir ferahlama geldi bana.. biraz daha anlatırmısınız :)

arkadaşlar ben de bu durumdan muzdaribim. Benim eşim de melek gibi bir insandır. ama benim için önemli sayılabilecek büyük bir kusuru şu ki benimle diyalog kuramıyor, ben kurmaya çalıştığımda ise bunu kavgaya çeviriyor. Bir de annesi bize geldiğinde huyları aksileşiyor.

zaman zaman konuştum, bu sefer sen benim karımsın nerde olduğunu ben mi söylicem sana diyor. sen başkalarıyla kendini neden kıyaslıyosun diyor. bende normalde onların önünde olsam kıyaslamam ama önceliğin olmadığım için kıyaslıyorum diyorum.

en son geçen pazar günü tartıştık. her akşam kahveye gitmesi yüzünden. ben bu duruma artık takmış durumdayım. evlendiğimizden beri bir akşam evde oturmadı. gitme dedim yalvardım yine gitti. ordan açıldı mevzu. benim moralim düzelsin diye bile bir akşam feragat edemedin ordan dedim, saatlerce ağladım. ertesi gün gözümün içine baka baka yine gitti.

sonra yarın seninle oturcam dedi, yarım saatliğine o arkadaşına gitti eve gelecekti. bende güzel meyve salatası hazırladım, cipsler koydum bekliyorum. 1 saat 1,5-2 derken normalde geldiği saatten bile geç geldi.

tabi bende surat bir karış, gözlerim ağlamaktan şiş. gittim yattım en nefret ettiğim şeyde kızdığım şeyi tekrar yapacağını bile bile gönlümü almaya calışması. yılıştı sırnaştı üstümden gitsin diye affetmiş gibi yaptım.

ondan bi öncede, 2 yaşında yeğeni var. onun d.gününe gidecektik. ben annemdeydim oradan geldim. buda orda buluşuruz dedi. herkes soruyor pasta kesilecek, konuştum geliyordu gelecekti derken ortada yok. tam eve gidiyorduk kapıda karışılaştık. ancak gelebilmiş.. yine arkadaslarıylaydı. bende insanların bana baktıklarında düşündüklerini hissediyorum artık. kocasının sallamadığı evlenmiş olmak için evlendiği biri gibi görüyorum kendimi. bana soruyorlar ne zmn gelecek diye, ben bilmiyorum ki ne zmn gelecek. gelmeyecekse bile gemiyorum desin ben bileyim ondan haberim olsun ama yok.. bunu anlattım sallamıyosun beni dedim. çok bozuldu beyefendi, sevgisinden nasıl şüphe edermişim fln fln...

benim bu kadar göz önünde beğenilen biri olup onun nasıl bu kadar sallamadığını ben anlamıyorum, dahada ötesi bunu etrafın fark edip aralarında konuşuyor olma ihtimalleri kafamda kuvvetlendikçe dahada büyük bir öfkeye kapılıyorum.

arkadaşı erkek bu arada. kız olsa zaten çoktan kapanmıştı mevzu.

cunku sen onu cok salliyorsun. Istiyorsun ki kari koca olarak birlikte hayat yasayalim, ve diretiyorsun guzel seyler icin. Gel beraber cenette gidelim desen bile emin ol arkadasi cehennemdeyse once onun yanina ugrar. Cocuk gibi inat ediyor esin, ben kendi hayatimi yasiyacagim, sen hayatimi kisitlayamazsin diyor akli sira sana.

Sana tek ama tek tavsiyem, artik bu israrlarina son ver. Esini arama ne zaman geliyorsun gidiyorsun, suraya gidelim mi filan falan diye. Yada gel bu aksam sunu yapalim bunu yapalim diye. Birak ne hali varsa gorsun. Sen mutlu mutlu kendi halinde takil, o zaman kosucaktir seninki pesinden, gorursun. Ama zaten kosmuyorsa esinde buyuk bir problem var demektir, ne evlilikten ne sevgiliden anliyan biri deyildir, ki sanmiyorum.
Ama sen ustune gittikce kacar, birak o seni kovalasin artik.

benden cok yasicaksin :)

gormemistim yorumunu. Arkadas cok cok cok dogru soyluyor. Buna benzer seyleri ben de yasadim. Birde esler ailelerinin yaninda utanabiliyorlar.

Back
X