- 13 Temmuz 2018
- 10
- 9
- 1
- 36
- Konu Sahibi Arizahatun
11 yıllık evliyim ilk sevdiğim ilk eşim iki çocuğumuz var fakat eşim hiç evine bağlı bı adam değildi ve ben eşimi çok seviyorum oyuzden ondan vazgecemedim ve onu aile babası yapmak için yıllarca uğraştım genctim güzeldim çalışıyodum boşanma eşiğine geldik ve eşim kendini düzeltmeye başladı on sene sonra düzgün bı iş bulup çalışmaya başladı eskisi gibi sokağa çıkmamaya başladı onun bu durumunu görünce evimde oturup colugum çocuğumla ilgilenmek istedim ibadetlerime dönmek istedim ve o iş bulup çalışınca ben işi bıraktım bu şekilde birilerinin vesilesiyle kapandim sonra hamile kaldım baktım eşimde namaza başladı bende aramızda bı muhabbet oluşmaya başladı yıllardır ilk kez karı koca oturup sohbet edebiliyoduk ta ki ben kilo alıp agirlasmaya başlayıncaya kadar doğum hazırlığı yapmaya başladığım sırada sekiz aylıktim tüm işleri ben yapiyodum eşim ben yorgunum beni elleme diyodu hiçbir işin ucundan tutmuyordu snra doğum yaptım çocuk olunca hepten kendime bakamaz oldum aldığım kiloyu veremedim kapandim doğru düzgün giyecek eşyalarım yok maddi sıkıntı var görümcem ve kaynimla aynı apartmandayiz eşim evde olduğu zaman ya uykusu var ya canım sıkıldi deyip aşağı ailesinin yanına iniyor yada evin içinde beni görmezden geliyor anliycaniz rüya çabuk bitti çok mutsuzum şuan çalışma gibi bı lüksüm yok beş aylık bebeğim var ayrilsam gidecek yerim yok ne anam var ne babam bı desteğim yok kendimi anlatabilecgim bı dostum yok sabahlara kadar ağlayıp sinir krizi geçiriyorum eşim horul horul uyuyor ve beni öyle görünce ne istiyon kızım sen deyip beni anlamazdan geliyor bana bağırıyor. Hakaretler ediyor asla motive etmiyor kafayı kurmaktan yada kendime zarar vermekten korkuyorum ondan sadece biraz ilgi istiyorum sadece iki sohbet istiyorum istediğim tek şey bu ne yapacağımı bilmiyorum. Bana yardım edin