merhaba,
oncelikle fransadan katildigimi soylemek istoyorum, yanlis ifade ve yaziyorsam kusuruma bakmayin.
Esimi bir senedir belli taniyorum, ve 8 aydir evliyiz. Iliskimiz cok cabu illerledi, ve bana verilen sozlerinin hic biri tutulmadi. Evliligimde cok yalnizim, eve her aksam gelsede hic bir konusmuyor, paylasmiyor. Kendi hatasini kapatmak icin de onceden elle aldigim konunarla beni sucluyor, beni cok yanlis biliyor ve bende bunu kaldiramiyorum.
Hatasini kabul etmez ve hic bir zaman sorunlara cozum aramaz, cunku onun acisinda sorun yok.
Haksizliga dayanamiyorum, evden gittim, ne sordu ne de yapma demedi. Esim cok gururlu, ve bana adim atmaz, bu gidisle gurur meselesinden dolayi ayrilacagiz.
Sizden bu konuda destek, ve fikir istiyorum.
merhaba,
oncelikle fransadan katildigimi soylemek istoyorum, yanlis ifade ve yaziyorsam kusuruma bakmayin.
Esimi bir senedir belli taniyorum, ve 8 aydir evliyiz. Iliskimiz cok cabu illerledi, ve bana verilen sozlerinin hic biri tutulmadi. Evliligimde cok yalnizim, eve her aksam gelsede hic bir konusmuyor, paylasmiyor. Kendi hatasini kapatmak icin de onceden elle aldigim konunarla beni sucluyor, beni cok yanlis biliyor ve bende bunu kaldiramiyorum.
Hatasini kabul etmez ve hic bir zaman sorunlara cozum aramaz, cunku onun acisinda sorun yok.
Haksizliga dayanamiyorum, evden gittim, ne sordu ne de yapma demedi. Esim cok gururlu, ve bana adim atmaz, bu gidisle gurur meselesinden dolayi ayrilacagiz.
Sizden bu konuda destek, ve fikir istiyorum.
Beni çok yanlış biliyor derken neyi kastettiniz?
yapısı gereği öyle demekki..
ozaman şöyle yap..evin içinde biraz sen kendini çek hiç birşey anlatma üstüne gitme soru sorma ..bisey sormadıkça sırf muhabbet olsun dıye bişey anlatma..bakalım bişeylerin ters gittiğini anlayacakmı?
bu arada ben şuna mutlaka inanlardanım..KAÇAN KOVALANIR..........
canim benim okadar gururluysa.. once kadinina sayip ciksin! haziyetli olsun biraz.
seni dogrularinla ve yanlislarinla kabul ederek evlenmis. Gururlu degilde kafasinin dikine giden bir inatci olmali..
Bu durumda buyukler isi devreye alip bir seyler yapmazsi gerekiyor galiba. Ama boyle sorumsuz..seni uzen birini ne yapacaksin..? ozur dilerim.! suan bende senin durumunda olsam senin kadar hasas ve ondan ayrilmak istemeye bilirim.. ama bunlarda bir gercek.. biliyoruz degilmi?
iste ben boylelerine sinir oluyorum!! ohh evleniyorlar sonra o ........ hefesini aliyorlar ve sonra kadini yanliz, tek basian ortada burakiyorlar
Evlenmeden onceki 4 ayda nasildi ilgilenme bakimindan?
Aile arasinda soz kestikten sonra degisti, ilgisiz olmaya basladi. Aksamlari telefonla gorusmek istemiyordu veya kisa keserdi, ve hafta sonu sadece dugun alis veris bahanesiyle bulusuyorduk, ben istiyordum
esimle is yerinde tanistik, mantik evliligi aska donustu. Soyledikleri, hayattan beklentilerini bana uyuyordu, fazla tanisam ne degisecek, konu ne de olsa evlilik, insan bu niyetle yolcukuga cikarsa neden yalan soylesin ki?
Kabul ediyorum cok hassasim ama elimde degil, evlilik kutsal bir sey, elimden ne geliyorsa yapmaya hazirim. Tatli bir sohbet, beraber vakit gecirmek cok mu? Bana soz veiyor tamam bugun beraber yemek yiyecegiz, veya aksam gezmeye gideriz diyor, ama hic sozunu tutmuyor ve telafide etmiyor. Hani sozunun arkasindaydin, benimle hic.
Bana guvenmiyor, olabilir ne de olsa cok az zamandir beri beraberiz, ama ben ona guveniyorum ve herseyi acikca soyluyorum, o her zaman karalarini yanliz alir, ama sonucta yaptigi ikimizi de ilgilendiriyor.
Ailem de Fransada, burda dogdum, okudum, esimdeayni durumda. Annemlere geldim, ne aradi, sordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?