esim benimle mantik evliligi yapmis

Eski konularınıza baktım da o kadar konu içinde adamla ilgili dediğiniz tek iyi şey “Eve gelirken bir şey al dediğimde alır bu çok önemli bir şey” demişsiniz. Yapmayın Allah aşkına kendinize bunu yapmayın. Adam mantık evliliği yapmakta haklı. Niye mi? İddaa oynuyor borcunu senin sayende kapatıyor, ev almışsınız onu senin sayende ödüyor, tahmin yürüteceğim ama bu öküzlükle eşiniz başka kadınların ilgisini çekecek bir erkekte değil bence, eh her akşam bedava seks... Sevişmek istemediniz diye kapı duvar yumruklayan adamdan çoktan boşanmalıydınız. Tek bir iyi yönü yok. Belli ki hala boşanmayacaksınız. Bir şey demiyorum.

Size bir kere bile seni seviyorum demeyen adamla ne diye evlendiniz aşkın gözü kör de bu kadar da değildir herhalde

Eşiniz gibi sizde mantıklı bakın bu olaya,üzülünce düzelmeyecek çünkü.

Ya sevgisini hissetmediginiz adamla neden evleniyorsunuz ki anlamiyorum belki baska biri szi güllere sarıp çok mutlu edecekti bi ömür sizi sevmeyen adam ile nasıl geçer yazık yani hemen sevgili gibi davranmaya başlayın acaip kendinize özen gösterin yolda insanların size bakışından falan rahatsız olup tutsun elinizi taktık yapın hani aşık olsun size

Ben olsam peki o zaman bende mantigimla hareket ediyorum yarin mahkemeye gidiyorum derdim giderdim kagiti verirdim elinde. Bak nasil mum oluyor.

Yani arkadaşlara katiliyorum mantik evliligi yaptim demrsi için sizin cok zengin olmaniz. Iyi bir işte iyi bir pozisyonda olmaniz lazim
Bunun demek istedigi şu ben evlwndim onunla bununla gezip eğleniip pata harcak yerine bi tanesini alip sex konusunda ondan sonsuza kadar faydalaniyorum

Mantık evliliğinin cinsellik için yapılanını ilk defa duydum. Sevmeden nasıl dokunabiliyorsa size. Sevmese yüzünüzü bile görmek istememesi lazım değil mi.
Erkekler sevmedende sevişebilir erkek maalasef böyle bir canlı
Seks konusunda erkeğin illa aşık olmasına gerek yok yani
Siz flört aşamasında bunu hissetmiş olmanız gerekir .

Adamda mantık yok bence :)))))
Neye dayanarak mantık evliliği yapmış belli değil.

kocan en başından beri böyleymiş.
kendisi muhtemelen mutlu olmayı, sevmeyi, sevilmeyi bilmiyor.
evli, baba, koca, çalışan.
tüm hayatı bundan ibaret.

ya ayrılacaksın ya da sıfır beklentiyle yaşayacaksın.
kendi kendine yetmeyi, mutlu olmayı öğreneceksin.

Boşan madem öyle.

Yolda elinizi tutmaya tenezzül etmeyen bir adamla evli olmak çok üzücü. Lütfen kendinize bu eziyeti reva görmeyin, siz değerlisiniz eşinizin oyuncağı değil

İnanamıyorum bi kadın neden kendine bunu yapar

Benim eşimde çok fazla sevdiğini söylemez ama ben hissederim. İlk başlarda kafaya takıyordum ama benim eşim duygularını ifade etmekte oldukça kötü. Kendi de bunu söyledi. Azıcık kıskandır eşini.

Çok duygusuz biriymiş bari söylemeseydi.
Yapabilecek birşey yok üzme kendini

iyi akşamlar arkadaşlar bir çok kişiden git boşan sözünü duydum boşanmak çok sıkıntılı bir süreç ve kadın bu süreçte çok yaralanıyor çocuklu ise daha beter kendi yaşadığın yetmiyor birde millet ağzına geleni söylüyor ha birde boşandıktan sonra dul olmak ta ayrı bir dert komşuna bile gidemiyorsun senin gözünün içine bakıyor kocasını ayartacağını sanıp korkuyor sanki dul Kadınlar daha arsız zannediliyor erkekler bile daha iştahla bakıyor sana bir evlilikte en son çare boşanmaktır artık yapılacak bir şey kalmamıştır sevgili 3 3lale canım kardeşim bazı arkadaşların dediği gibi bence ya beklentisiz bir şekilde hayatını geçireceksin yada tatlı dille yavaş yavaş istediğin erkek tipini eşine aşılayacaksın
Allah yardımcın olsun

Okuduklarıma üzüldüm, ikinizin arasında neler olup bittiğini en iyi siz bilirsiniz, ama kimse anlatıldığı kadar kötü veya iyi değildir. Bana kalırsa eşinizin yaklaşımlarını test edin. Ben aşk evliliklerinin bir zaman sonra verilen emekten dolayı yürütüldüğünü düşünüyorum, yıllanmış evliliklerde hep bunu görüyorum. Çoğu kadın maddi imkanı olsa kocasına bir saniye katlanmayacak durumda ama el mahkum. Çalışan nesil de katlanmıyor, boşuyor. O yüzden boşanmaların seviyesi yükseldi...

Aşk bitince adama dış gözle bakıyor ve eleştirebilecek çok şey bulabiliyorsunuz. Fakat eminseniz sizinle mantık evliliği yaptığına, Allah ne kadar ömür biçti bilmem ama kalan ömrünüzde mutlu yaşayabileceğiniz birisine yer ayırabilirsiniz. EN iyi cümleyi Marilyn Monroe kurmuş bu konuda... "tek başına mutsuz olmak biriyle mutsuz olmaktan iyidir"

*Mutlu olacağınız yolu bulun, peşinden gidin ve bunun için elinizden gelenin fazlasını yapın. Hayat bir kere yaşanıyor. Film kaçar sonra. Tam da 7 yıllık bir döngüye giriyoruz astrologların dediğine göre:)... Bugün vereceğiniz kararlar yarınlarınızda rol oynayacaktır.
Mutlu olun dilerim.

nasıl yani anlamadım
hiç demedi mi seni seviyorum çok güzelsin çok şanslıyım vs gibi cümleler
hiç dikkatinizi çekmedi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…