Size bir kere bile seni seviyorum demeyen adamla ne diye evlendinizo kadar mutsuzumki anlatamam kendimi degerli hissetmiyorum.evliyim guya severek evlendim adamin tek derdi surekli cinsellik baska birsey yok.yolda yururuz elimden asla tutmaz hediye almaz supriz yapmaz gezdirmez.yanimda calisan bir genc var yeni evli sayilir esinden oyle bir bahsediyorki yururken el ele tutusmalari bende ozenip kendime uzuluyorum.birkac hafta once esimle evde bir konu hakkinda konusurken evlilikle ilgili bir saatten sonra mantik evliligi yapmak lazim ben oyle yaptim seninle mantik evliligi yaptim mesela hic seni seviyorum bile demedim sana dedi.sasirip uzuldugumu goruncede şaka yaptim demeye basladi.kendini ne saniyor hic anlamiyorm.bosanmis olsam hayatimda derin bir bosluk acacak biri degil ha varligi ha yoklugu .
ne yspmaliyim bilmiyor o kadar bunaliyorumki.
Ya sevgisini hissetmediginiz adamla neden evleniyorsunuz ki anlamiyorum belki baska biri szi güllere sarıp çok mutlu edecekti bi ömür sizi sevmeyen adam ile nasıl geçer yazık yani hemen sevgili gibi davranmaya başlayın acaip kendinize özen gösterin yolda insanların size bakışından falan rahatsız olup tutsun elinizi taktık yapın hani aşık olsun sizeo kadar mutsuzumki anlatamam kendimi degerli hissetmiyorum.evliyim guya severek evlendim adamin tek derdi surekli cinsellik baska birsey yok.yolda yururuz elimden asla tutmaz hediye almaz supriz yapmaz gezdirmez.yanimda calisan bir genc var yeni evli sayilir esinden oyle bir bahsediyorki yururken el ele tutusmalari bende ozenip kendime uzuluyorum.birkac hafta once esimle evde bir konu hakkinda konusurken evlilikle ilgili bir saatten sonra mantik evliligi yapmak lazim ben oyle yaptim seninle mantik evliligi yaptim mesela hic seni seviyorum bile demedim sana dedi.sasirip uzuldugumu goruncede şaka yaptim demeye basladi.kendini ne saniyor hic anlamiyorm.bosanmis olsam hayatimda derin bir bosluk acacak biri degil ha varligi ha yoklugu .
Erkekler sevmedende sevişebilir erkek maalasef böyle bir canlıMantık evliliğinin cinsellik için yapılanını ilk defa duydum. Sevmeden nasıl dokunabiliyorsa size. Sevmese yüzünüzü bile görmek istememesi lazım değil mi.
Nasıl ya sevgiliyken sizi sevdiğini hiç söylemedi mi.. hiçbir gece iyi geceler demeden seni çok seviyorum demeden uyuduğumuzu hatırlamıyorum. Birbirimizi sevdiğimizi söylemeden 1 gün daha geçirdiğimizi de bilmem.. daha önce hiç mi sorgulamadıniz.. tamam birlikte olmak isteyebilir seviyor diye düşündüm bu yüzden demişsiniz de sadece sevdikleriyle birlikte olmuyor insanlar.
Maddiyatiniz mi çok iyi yani eşinizi mantiğa iten neymiş
kocan en başından beri böyleymiş.o kadar mutsuzumki anlatamam kendimi degerli hissetmiyorum.evliyim guya severek evlendim adamin tek derdi surekli cinsellik baska birsey yok.yolda yururuz elimden asla tutmaz hediye almaz supriz yapmaz gezdirmez.yanimda calisan bir genc var yeni evli sayilir esinden oyle bir bahsediyorki yururken el ele tutusmalari bende ozenip kendime uzuluyorum.birkac hafta once esimle evde bir konu hakkinda konusurken evlilikle ilgili bir saatten sonra mantik evliligi yapmak lazim ben oyle yaptim seninle mantik evliligi yaptim mesela hic seni seviyorum bile demedim sana dedi.sasirip uzuldugumu goruncede şaka yaptim demeye basladi.kendini ne saniyor hic anlamiyorm.bosanmis olsam hayatimda derin bir bosluk acacak biri degil ha varligi ha yoklugu .
Boşan madem öyle.o kadar mutsuzumki anlatamam kendimi degerli hissetmiyorum.evliyim guya severek evlendim adamin tek derdi surekli cinsellik baska birsey yok.yolda yururuz elimden asla tutmaz hediye almaz supriz yapmaz gezdirmez.yanimda calisan bir genc var yeni evli sayilir esinden oyle bir bahsediyorki yururken el ele tutusmalari bende ozenip kendime uzuluyorum.birkac hafta once esimle evde bir konu hakkinda konusurken evlilikle ilgili bir saatten sonra mantik evliligi yapmak lazim ben oyle yaptim seninle mantik evliligi yaptim mesela hic seni seviyorum bile demedim sana dedi.sasirip uzuldugumu goruncede şaka yaptim demeye basladi.kendini ne saniyor hic anlamiyorm.bosanmis olsam hayatimda derin bir bosluk acacak biri degil ha varligi ha yoklugu .
İnanamıyorum bi kadın neden kendine bunu yaparEski konularınıza baktım da o kadar konu içinde adamla ilgili dediğiniz tek iyi şey “Eve gelirken bir şey al dediğimde alır bu çok önemli bir şey” demişsiniz. Yapmayın Allah aşkına kendinize bunu yapmayın. Adam mantık evliliği yapmakta haklı. Niye mi? İddaa oynuyor borcunu senin sayende kapatıyor, ev almışsınız onu senin sayende ödüyor, tahmin yürüteceğim ama bu öküzlükle eşiniz başka kadınların ilgisini çekecek bir erkekte değil bence, eh her akşam bedava seks... Sevişmek istemediniz diye kapı duvar yumruklayan adamdan çoktan boşanmalıydınız. Tek bir iyi yönü yok. Belli ki hala boşanmayacaksınız. Bir şey demiyorum.
Bilmiyorum. İddaa’dan sürekli borç yapan adam, sevilmeyince kapı duvar yumruklayan adam, sevdiğini söylemeyen adam. Olur hiçbir yanı Yok. Seks ve borç ödeme için evlenmiş.İnanamıyorum bi kadın neden kendine bunu yapar
nasıl yani anlamadımhic demedi hep birlikte olmak istedi bense sevdigini dusundum.tamamen benim cahilligim ilk erkek arkadasimdi sevildigimi zannettim.simdi ise koskocaman bir yalnizlik icindeyim.o hep ister ben hep onunla birlkte olmak zorundayim yoksa evde kavga cikartir vb.durumlar yasatir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?