eşim benimle sıkılıyor

Valla benim ikisi de çok huysuz canım. Hele büyük hem şımarık hem hareketli küçük de tam gaz maz zamanı. Sabah 11 den beri gezmedeyiz.

teşkilat falan demişsiniz nasıl oluyor anlamadım nasıl teşkilatlı olunuyor ??

teşkilat falan demişsiniz nasıl oluyor anlamadım nasıl teşkilatlı olunuyor ??

Gittiğim yere ev ortamını götürüyorsun canım. Lazım olacak herşeyi alıyorsun. Bi de soğukkanlı oluyorsun. Öbür türlü çıldırtıyorlar çünkü.
Çok zor ama çocuk var diye de kaç yıl kapatıcam kendimi eve? Bi de benim arka arkaya oldu. Canları sağolsun. Bazen hayatım bitmiş gibi geliyo. Ama hayat devam ediyo.

Gittiğim yere ev ortamını götürüyorsun canım. Lazım olacak herşeyi alıyorsun. Bi de soğukkanlı oluyorsun. Öbür türlü çıldırtıyorlar çünkü.
Çok zor ama çocuk var diye de kaç yıl kapatıcam kendimi eve? Bi de benim arka arkaya oldu. Canları sağolsun. Bazen hayatım bitmiş gibi geliyo. Ama hayat devam ediyo.

hmmm anladım yabancılık çekmiyorlar bir de soğukkanlılık ..Ama yaramaz çocukla uğraşmak zordur sizinkilerim arası da azmış Allah yardımcınız olsun ..;)

Valla benim ikisi de çok huysuz canım. Hele büyük hem şımarık hem hareketli küçük de tam gaz maz zamanı. Sabah 11 den beri gezmedeyiz.
ben de çocuklarımla her yere gittim.ben çocuklara değil,çocuklar bana uyum sağladı.üstelik küçük oğlum kolikliydi.

Benim de bebeğim huzursuzdu ama gerken ortamı sağlayınca ha evde ha dışarda. Farketmiyor. Teşkilatlı olmak lazım. Şimdi iki tane oldular biri 15 aylık biri 27 günlük teyzesi. İnan bana teşkilatlı oldun mu her yere gidiliyo. Tatile de gittik ev gezmesine de alışverişe de... İş sende bitiyo stres yapma
Ilk bebisim çok telaslaniyorum her dk meme istiyo çok ağlıyor kaka yapınca hemen almak gerekiyor çok ağlıyor yoksa

Bide geçen alelacele makarna yaptım sinirlendi yemedi bende hepsini çöpe döktüm

ben esimde bocalamisti kizim dogdugunda.aldim karsima dedimki.artik yemegin camasirn utun her istedign eskisi gibi aninda olmick bana destek olman lazim bana yardimci olman lazim yetisemiyorm artik yoruluyrm bana sen yardimci olmazsan bana kimse anlamaz dedim.sessizce dinledi sonra o kaprisli lohusa sendromlu adam gitti yerine anlayisli es ilgili baba geldi.kocanla acik acik konus sıkıntini yoksa erkekler odun anlamiyo arada yontmak gerikiyo bacim uzme kendini otur konus
Konuştum hep başa dönüyoruz zaten kv hiç sevmiyorum tartıştık 3 hafta önce hiç goresim yok onu mecburen gidiyorum zırt birt çağırıyor oğlunu kızımı ozlemismis daha iki gün olmuş göreli hayret bişey

Benim de bebeğim huzursuzdu ama gerken ortamı sağlayınca ha evde ha dışarda. Farketmiyor. Teşkilatlı olmak lazım. Şimdi iki tane oldular biri 15 aylık biri 27 günlük teyzesi. İnan bana teşkilatlı oldun mu her yere gidiliyo. Tatile de gittik ev gezmesine de alışverişe de... İş sende bitiyo stres yapma
Benim bi tane 2yasnda simdi ama bebeyken çantamı toplayayım giydireyimmi giyineymmi makyajsız da gitmem bi yere malamat oluyordm valla. Ğeç hazırlanırım hep:)

Ilk bebisim çok telaslaniyorum her dk meme istiyo çok ağlıyor kaka yapınca hemen almak gerekiyor çok ağlıyor yoksa

Benimki de öyle canım sorma. Dün annemde kaldık. Sabah da mecburen geldik eve eşim atölyeyi açtı. Biri pusette öbürü kucakta: ) bi birini emzirdim bi öbürünü pışpışladım bi ara ikisi birden emdi. Valla küçük de bi 5 dakika ağladı. O kadar olacak. Zaten bakıyorum sebepsiz ağlıyorsa sıkıntı yok 3 5 dakika idare ediyorum. Yoksa sağa çekiyoruz arabayı babamız yardım ediyor. Kocana sorumluluk ver. Her fırsatta bahane uydur çocuğu ver kucağına. Ben öyle yaptım. Bi altını değiştirmez. O da her açtığında üstüne işedi ondan : ) kendim yapıcam diye diretme. Ne kadar sorumluluk verirsen o kadar iyi olur.
Ve her zaman yüreklendir onu. Kucağına aldığında gazını çıkardıysa. Ben sabahtan beri uğraşıyorum. Sen çıkardın de. Ya da ne bileyim sana gelince susuyo baba kokusu işte de.
Ben öyle öyle alıştırdım. Şimdi gece bakıyorum çok yorgunum küçük ağlıyo. Uyandırıyorum eşimi. Canım sen çıkarırsın anca bu gazı diyorum. 10 dakika uyuyorum : )
Ben de kocamdan çok şikayetçiyim bakma böyle anlattığıma. Kimsenin evliliği 4 4lük değil. İnan bana herkes zaman zaman pişman oluyo evlendiğine

Benim bi tane 2yasnda simdi ama bebeyken çantamı toplayayım giydireyimmi giyineymmi makyajsız da gitmem bi yere malamat oluyordm valla. Ğeç hazırlanırım hep:)

Benimki de öyle. Ah ah bi de yaramaz ki. Kaşla göz arasında olmayacak işler yapıyo. Yatağına atıyorum 2 3 oyuncak. O sıra hazırlanıyorum üst baş makyaj onun çantası. Sonra onu giydirip hop sokağa. Ama deli ediyo yani. Kırk kere ceee falan yapıyoruz o sıra.
Büyüseler bi kreş çağına gelseler. Offf! Sıkıldım!
Bugün büyük babaannede normalde bizde bakıyolar. Ben de bi dinleneyim dedim. Bu sefer de küçük gazlı anacım 2 saat oldu bi gak diyemedik : ((

burda sknti bebekten ziyade esinin tavri..

ben de çocuklarımla her yere gittim.ben çocuklara değil,çocuklar bana uyum sağladı.üstelik küçük oğlum kolikliydi.

Ya mecbur gidiliyor. Çocuklara da hava aldırmak lazım. E ben de bunalıyorum evde. Daha ikisiyle yalnız çıkamadım ama 12 gğn kaldı kırkımızın çıkmasına. Şu ikiz pusetlerinden aldırdım. Havalar soğumadan çıkıcam bi bakalım nolacak : )

burda sknti bebekten ziyade esinin tavri..

Aman be kuzum o konulara hiç girme. Bi anlatmaya başlasam sonu gelmez. Herkesin Allah yardımcısı olsun valla. Benim ki çok mu anlayışlı düşünceli sanki? Neler yaşanıyo şu dört duvarlar arasında da kimsenin ruhu bile duymuyo. Allah bu erkekleri islah etsin canım.

Benimki de öyle canım sorma. Dün annemde kaldık. Sabah da mecburen geldik eve eşim atölyeyi açtı. Biri pusette öbürü kucakta: ) bi birini emzirdim bi öbürünü pışpışladım bi ara ikisi birden emdi. Valla küçük de bi 5 dakika ağladı. O kadar olacak. Zaten bakıyorum sebepsiz ağlıyorsa sıkıntı yok 3 5 dakika idare ediyorum. Yoksa sağa çekiyoruz arabayı babamız yardım ediyor. Kocana sorumluluk ver. Her fırsatta bahane uydur çocuğu ver kucağına. Ben öyle yaptım. Bi altını değiştirmez. O da her açtığında üstüne işedi ondan : ) kendim yapıcam diye diretme. Ne kadar sorumluluk verirsen o kadar iyi olur.
Ve her zaman yüreklendir onu. Kucağına aldığında gazını çıkardıysa. Ben sabahtan beri uğraşıyorum. Sen çıkardın de. Ya da ne bileyim sana gelince susuyo baba kokusu işte de.
Ben öyle öyle alıştırdım. Şimdi gece bakıyorum çok yorgunum küçük ağlıyo. Uyandırıyorum eşimi. Canım sen çıkarırsın anca bu gazı diyorum. 10 dakika uyuyorum : )
Ben de kocamdan çok şikayetçiyim bakma böyle anlattığıma. Kimsenin evliliği 4 4lük değil. İnan bana herkes zaman zaman pişman oluyo evlendiğine
Off haklısın kuzum bende artık is veriyorum kocama dün çok hastaydim emzirme dışında herseyi eşim yapti

Back
X