Benimki de öyle canım sorma. Dün annemde kaldık. Sabah da mecburen geldik eve eşim atölyeyi açtı. Biri pusette öbürü kucakta: ) bi birini emzirdim bi öbürünü pışpışladım bi ara ikisi birden emdi. Valla küçük de bi 5 dakika ağladı. O kadar olacak. Zaten bakıyorum sebepsiz ağlıyorsa sıkıntı yok 3 5 dakika idare ediyorum. Yoksa sağa çekiyoruz arabayı babamız yardım ediyor. Kocana sorumluluk ver. Her fırsatta bahane uydur çocuğu ver kucağına. Ben öyle yaptım. Bi altını değiştirmez. O da her açtığında üstüne işedi ondan : ) kendim yapıcam diye diretme. Ne kadar sorumluluk verirsen o kadar iyi olur.
Ve her zaman yüreklendir onu. Kucağına aldığında gazını çıkardıysa. Ben sabahtan beri uğraşıyorum. Sen çıkardın de. Ya da ne bileyim sana gelince susuyo baba kokusu işte de.
Ben öyle öyle alıştırdım. Şimdi gece bakıyorum çok yorgunum küçük ağlıyo. Uyandırıyorum eşimi. Canım sen çıkarırsın anca bu gazı diyorum. 10 dakika uyuyorum : )
Ben de kocamdan çok şikayetçiyim bakma böyle anlattığıma. Kimsenin evliliği 4 4lük değil. İnan bana herkes zaman zaman pişman oluyo evlendiğine