İnanır misin yoruldum icimde öyle çok şey var ki Allah var istedigim herşeyi yapar sever ama böyle yapması üzüyor illa yaptığımız hiçbir aktivite yok hicbi öyle hayali yok hevesi yokBence açık açık konuş eşinle.. Yaptığı çok yanlış..
Nedenini sordun mu peki.. mesela kardeşiyle o konuşmayı yapnca biz gidecektik kardeşine neden söylüyorsun diye neden demedin ?İnanır misin yoruldum icimde öyle çok şey var ki Allah var istedigim herşeyi yapar sever ama böyle yapması üzüyor illa yaptığımız hiçbir aktivite yok hicbi öyle hayali yok hevesi yok
Hayır değil severek evlendik aramızda 9 yaş var ondan diye düşündüm.bosverdim yoruldumGörücü usulü mü evlendiniz ? Yaptığı ayıp. Açıkca konuşsanız belki anlar.
Aynı daha öncede yaşadım soramadim bilmiyorum niye bilmiyorum insan her sıkıntı sini içine atar mı atıyor çünkü çünkü anlatsam biliyorum o ona göre yanlış değil yd sıradan belki deNedenini sordun mu peki.. mesela kardeşiyle o konuşmayı yapnca biz gidecektik kardeşine neden söylüyorsun diye neden demedin ?
Yaşdan dolayı olduğunu zannetmiyorum. Bence biraz umursamaz ve yaptığının farkında değil. Çekip gitmenizden alındığınızı bile anlamamış. Açıkca derdinizi söylemelisiniz.Hayır değil severek evlendik aramızda 9 yaş var ondan diye düşündüm.bosverdim yoruldum
Yani bu zamana kadar anlamadın mı mesela giyim konusunda eşim benim tarzımı hiç begenmez ki haklıda ben kendime dahi kıyafet alamam evlenmeden önce hep ev arkadaşım bana alışveriş yapardıMerhaba arkadaşlar geçen esim ile oturuyorduk dedim sana bi ceket alalım TM dedi. O sırada kardeşiyle konuştu kız kardeşiyle ona dediki seninle çarşıya çıkalım bı bana ceket alalım dedi
Bilmiyorum belki yanlış anladım ama . Ama daha öncede oldu iki kizkardesiyle çarşıya çıktık o zaman çocukta vardi. Bir sürü şey denedi bı bana sormadı denerken bende bilmiyorum üzüldüm işte. Çıktım oradan çarşıda gezinmeye başladım yarimsaat geçmiştir. Eşim aradı nerdesin gelsene dedi baksana seçtiklerimiz dedi. Zoruma gitti İşte yakında değilim dedim neden gittin dedi çocuk durmadı dedim öyle iste.siz yaşadınız mı . Eşim sorar ne oldu der. Eğer böyle anlatsam anlamaz işte.
Konuşmadan bilemezsin. Çok büyük hata yapıyorsun.. erkekler anlamyor.. Açk açk konuş hata yepyorsun konuşmayarakAynı daha öncede yaşadım soramadim bilmiyorum niye bilmiyorum insan her sıkıntı sini içine atar mı atıyor çünkü çünkü anlatsam biliyorum o ona göre yanlış değil yd sıradan belki de
Boşver dim dedim ya insan üzülüyor amaAynı daha öncede yaşadım soramadim bilmiyorum niye bilmiyorum insan her sıkıntı sini içine atar mı atıyor çünkü çünkü anlatsam biliyorum o ona göre yanlış değil yd sıradan belki de
Boğazına bı düğüm oluyor susuyor um işteBoşver dim dedim ya insan üzülüyor ama
Yani bu zamana kadar anlamadın mı mesela giyim konusunda eşim benim tarzımı hiç begenmez ki haklıda ben kendime dahi kıyafet alamam evlenmeden önce hep ev arkadaşım bana alışveriş yapardıoyuzden ben eşime kıyafet almam bu vakit geçirmek değilde belki oda senin tarzını
İnşallah sizin destekleriniz sayesinde konuscamKonuşmadan bilemezsin. Çok büyük hata yapıyorsun.. erkekler anlamyor.. Açk açk konuş hata yepyorsun konuşmayarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?