Evleneli 9 ay oldu. Belki 4 kez birlikte olduk. Tabii burada temas, dokunma ve hep var ama biz adım atmak istesem hemen çekilme, kaçma... Bundan önce sevgililik döneminde aktif bir birlikteliğimiz vardı. Araba,otel,ev ... Sonrasında evlenmeye karar verince bu ilişkilerimiz kesildi. Yerimiz yok o yüzden diye düşündüm ama evlenince tamamen kesildi. Zorlamaya çalıştım olmadı, terapiste gittik bıraktı, bazı alternatif tıp ürünleri alıp yiyecek ya da içecekle karıştırdım olmadı... Sonra bir baktım telefonda bazı kadınlarla konuşmuş. Olaylar yarattım ama bana sorun sende mi bende mi anlamak istedim o yüzden konuştum dedi ve anladım ki sorun ben de dedi. Zaten terapiye gitmeyi öyle kabul etti. Sonrası yine de gelmedi... Çocuk sahibi olmak istiyorum ama bu şekilde değil. O tüp bebekle çözülür çocuk olur diye düşünüyor hatta doktora bize bir kaç ay verin deneyelim dedi ve bu arada 2 ay geçti bile... Beni anladığını düşünmüyorum... Seviyor mu derseniz evet ama belki annesi gibi mi... Yani çözemiyorum ve bunaldım... Her an bu sorunla kafam meşgul... Her an...