- 29 Mart 2023
- 132
- 53
- 13
- 27
Ama kaç kere aynı kişilere bakar insanDün gece uyku tutmayınca bende ilkokul, ortaokul, lise stalkladım bi saatmesela ne iş yapıyorlar, çocukları var mı merak ettim, bazılarını ekledim, öyle bir şey olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama kaç kere aynı kişilere bakar insanDün gece uyku tutmayınca bende ilkokul, ortaokul, lise stalkladım bi saatmesela ne iş yapıyorlar, çocukları var mı merak ettim, bazılarını ekledim, öyle bir şey olabilir mi ?
Ama kaç kere aynı kişilere bakar insan
Yok burun zaafı varmış da kendisininDün gece uyku tutmayınca bende ilkokul, ortaokul, lise stalkladım bi saatmesela ne iş yapıyorlar, çocukları var mı merak ettim, bazılarını ekledim, öyle bir şey olabilir mi ?
Yok burun zaafı varmış da kendisinin
Güvenmeyin bu konudaEşim başkalarını beğeniyor ilk okul sınıf arkadaşlarını stalklamış ben görünce uyardım tekrar araştırmış kavga ettik yemin etti bi daha bakmam diye ama ben hep şüpheleniyorum artık iyice soğudum eşimden
Zaten güvenim kalmadıGüvenmeyin bu konuda
Şeref yoksunu bir adama nasıl eş demeye devam ediyorsunuz peki ?Şeref yoksunu bi eş. Ben 26 o 30 yaşında
Hızına yetişemiyorum bana da yazikEşim başkalarını beğeniyor ilk okul sınıf arkadaşlarını stalklamış ben görünce uyardım tekrar araştırmış kavga ettik yemin etti bi daha bakmam diye ama ben hep şüpheleniyorum artık iyice soğudum eşimden
Burnu boktan cıkmayacak bu zaaflaYok burun zaafı varmış da kendisinin
Siz böyle yazınca eski sevgililerini stalklarken birinin öldüğünü öğrenen arkadasım geldi, bunu hobi gbi hergün yaptgı için allah affetsin cok gülmüştüm. stalk yaparken küçük ibonun sayfasında buldum bi anda kendimi demiştiBen de dün gece ilkokul arkadaşımın storysine denk geldim, ordan sayfasına girdim öylesine, ordan da diğer arkadaslarimizla olan bi foto gordum, yillardir görmedim dördünü de, hepsinin profiline baktım, pişman değilim![]()
Öldüğünü mü öğrendi, üf, fenaymış.Siz böyle yazınca eski sevgililerini stalklarken birinin öldüğünü öğrenen arkadasım geldi, bunu hobi gbi hergün yaptgı için allah affetsin cok gülmüştüm. stalk yaparken küçük ibonun sayfasında buldum bi anda kendimi demişti
Ama kadınlarla erkeklerde bu merak konusu cok farklı ben böyle düşünüyorm. Biz amacsızca herseye herkese bakıyoruz.. erkekler pek öyle değil
bence stalklamanin begeniyle alakasi yok, ben severim herkesin sosyal medya hesaplarina bakmayi.. bence bnun icin kavga etmeyin.Eşim başkalarını beğeniyor ilk okul sınıf arkadaşlarını stalklamış ben görünce uyardım tekrar araştırmış kavga ettik yemin etti bi daha bakmam diye ama ben hep şüpheleniyorum artık iyice soğudum eşimden
Şerefsiz dediğiniz adamla aynı yatağa girecek misiniz ??Şeref yoksunu bi eş. Ben 26 o 30 yaşında
Boluna yorum yazmayın konu sahibinin derdi çok büyük …Moralim bozuk bulutlara taktım kafayı![]()
Mecbur boşanmazsak evetŞerefsiz dediğiniz adamla aynı yatağa girecek misiniz ??
Napsın adam bi burun izleme zevki var onu da ağız tadıyla yaptırmıyor kadın nolmus yani eski arkadaşlarının burnuna bakiyosaBurnu boktan cıkmayacak bu zaafla