İş yerindeki sorunlar beni bağlıyor diye düşündüm, ailemle ilgili olana da şok olduğum için paylaştım herşeyi saklamam mı gerekirdi inanın anlamıyorum, eşimiz yakınımız değil mi
Yukarda alıntladığım mesajınızda yaptığınız gibi, bir uçtan bir uca dramatik savruluşlara ne gerek var Allah aşkınıza..
Ne herşeyi saklamanız gerekiyor ne de adamı bunaltmanız gerekiyor.
Diyorsunuz ki,
sağlık problemlerim oldu, çok destek oldu...
Yani adam, bu manâda kötü bir adam değil.
Sadece sıkıntı şu, sizin her istediğiniz konuda ve sizi tatmin edecek şekilde destek değil adam.
Bakın şöyle yazmışsınız :
"...
kendi fikrini söylüyor devamında benim konuyu kapatmamı istiyor. Ben konuşmak istiyorum teselli edilmek istiyorum daha çok destek olsun istiyorum."
Siz adamdan, aynı konu üzerinde sizi tatmin edecek süre kalmasını, belki iki kadın arkadaşın yapacağı gibi konunun orasını burasını döne döne konuşmasını, size hissettiğiniz rahatsızlık duygusunu unuttarana kadar buna devam etmesini bekliyorsunuz .
Oysa adam o adam değil, aylar önce bunaldığının sinyalerini vermiş, şimdi de bıktım demiş adam.
Bugün halâ,
öyle olması böyle olması gerekmez mi deyip, kafanızdaki şablonlarınızı karşınızdaki adamın üstüne dikmeye çalışacağınıza, bir nefes alıp bakın karşınızdakine, adamı tanıyın... Gördüğünüzü beğenirseniz kalır, beğenmezseniz gidersiniz. Ama adamı, hayal ettiğiniz koca şablonuna doğru çekiştirerek getirmeye çalışarak, olmayınca sikayet ederek bir şey elde edemezsiniz.
Daha 8-9 aylık evlisiniz. Bakın aşağıdaki mesajlarınızı 29 Temmuz'da yazmışsınız.
Üç buçuk ay önce.
Kolaylıklar dilerim. Umarım ortayı bulabilirsiniz.
5 aylık evliyim ve Eşimle 2. Evliliklerimiz.
Sık tartışıyoruz ve tartışan sadece bizmişiz gibi düşünüyorum, Allah aşkına evli herkes tartışıyor mu.
.eşim kendi kendine kalmak istiyor ben daha paylaşımcıyım
Ben daha paylaşımcı olduğum için sorun yaşıyoruz sanırım
Onu kaybetmek istemiyorum, benden bunaldığını fark ediyorum.
...
Galiba bunda başarılı değilim her konuyu çözmeye çalışıyorum her konuyu konuşmaya çalışıyorum