Eşim bildigim adam beni aldatti

yujadab

Göklerde kartal gibiydim,kanatlarımdan vuruldum..
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
108
15
Cok severek evlendik biz.Suan 2bucuk yillik evliyiz ve bir bucuk yasinda dunya guzeli bi kizimiz var.Fakat ben esimi artik sevmiyorum.sogudum.ona karsi icimden guzel bi laf soylemek gelmiyo.eskiden delicesine sever ve kiskanirdm simdi ise umrumda degl.34 haftalik hamileyken internette chat sayfasnda bi bayanla belden asagi muhabbet ederken yakaladm.o an tiksindim ondan.terkettim ama dogum yapnca tekrar baristk keske barismasaydk.kizim 5 aylikken bi gece telefonunu kurcaladm baktim yine ayni sohbetler.bu defa evden kovdum.huylu huyundan vazgecmezmis.ben bu lafi kulak ardi ettim.gurbete gelin gttim kimsem yok derdimi kimselre acamadm eridim bittim.esim olacak adam kurana el basti cocugunun ustune yeminler etti bidaha olursa bosa bni dedi.ve ben kizim icin yine affettim.kendinj affettrmek icn herseyi yapiyo.en son olayin ustunden 7 ay gecti ve esim suan hersey mukemmelmis gbi davraniyo ama degl.ben cok sinirli hircn bagirip cagiran agresif bri oldum.sinir hastasi oldm.suan 42 kiloyum kizimla dogru duzgun ilgilenemiyorm.yemek yiyemiyorm disari ckmiyorm kimseye derdimi anlatamiyorm.esimden sogudm onu artk sevmiyorm.naparsa yapsn sevicegmi sanmiyorm.deli gbi asiktm bn ona.ucan kustan kiskanrdm.smdi asla ve asla umrmda degl.kendiside farknda cok cabaliyo duzelmem icn ama nafile.gozumdede gonlumdede yok artk.sadece kizm icn druyorm yaninda cnku cok babaci ona cok duskun sirf bu yuzden ayni cati altindaym.baba evine gtsem kabul etmiycekler biliyorm.mutlu deglm param var ama huzur olmaynca hicbirinin anlami yok.dertlesicek kimsem yok kafayi yememe az kaldi.esimi her gorusumde midem bulaniyo suratim ask dolasmaktan gulmeyi unuttum.rabbim kimsenin yuvasini bozmasn.cok zormus.basima gelmez diyodum buyuk konsmusm.beni kendi elleriyle bitrdi.sonunda sevgiyi tuketti artk elimden hicbsy gelmiyo hemdr hicbsy....

Cok uzuldum duruumunuza gercekten Eger icinizde bir sevgikalsaydi yine affetmeyin derdim ama yine de bir psikologada gdin derdim ama sevginizi tuketmis yaptigi sey gercekten affedilmez ve igrenc birsey . Sizin icin cok uzucu Allah yaninizda olsun size sabir versin insallah . Ama egEger ddayanabilecekseniz mutlu degilseniz ayrilin . Ki boyle biriyle mutluluk zor . Yapan yine yapar ki yapmis da . Ayrilin evleri ayirin . Cocugunuzuda haftada bir kac kez artik oyle gorur

Cok severek evlendik biz.Suan 2bucuk yillik evliyiz ve bir bucuk yasinda dunya guzeli bi kizimiz var.Fakat ben esimi artik sevmiyorum.sogudum.ona karsi icimden guzel bi laf soylemek gelmiyo.eskiden delicesine sever ve kiskanirdm simdi ise umrumda degl.34 haftalik hamileyken internette chat sayfasnda bi bayanla belden asagi muhabbet ederken yakaladm.o an tiksindim ondan.terkettim ama dogum yapnca tekrar baristk keske barismasaydk.kizim 5 aylikken bi gece telefonunu kurcaladm baktim yine ayni sohbetler.bu defa evden kovdum.huylu huyundan vazgecmezmis.ben bu lafi kulak ardi ettim.gurbete gelin gttim kimsem yok derdimi kimselre acamadm eridim bittim.esim olacak adam kurana el basti cocugunun ustune yeminler etti bidaha olursa bosa bni dedi.ve ben kizim icin yine affettim.kendinj affettrmek icn herseyi yapiyo.en son olayin ustunden 7 ay gecti ve esim suan hersey mukemmelmis gbi davraniyo ama degl.ben cok sinirli hircn bagirip cagiran agresif bri oldum.sinir hastasi oldm.suan 42 kiloyum kizimla dogru duzgun ilgilenemiyorm.yemek yiyemiyorm disari ckmiyorm kimseye derdimi anlatamiyorm.esimden sogudm onu artk sevmiyorm.naparsa yapsn sevicegmi sanmiyorm.deli gbi asiktm bn ona.ucan kustan kiskanrdm.smdi asla ve asla umrmda degl.kendiside farknda cok cabaliyo duzelmem icn ama nafile.gozumdede gonlumdede yok artk.sadece kizm icn druyorm yaninda cnku cok babaci ona cok duskun sirf bu yuzden ayni cati altindaym.baba evine gtsem kabul etmiycekler biliyorm.mutlu deglm param var ama huzur olmaynca hicbirinin anlami yok.dertlesicek kimsem yok kafayi yememe az kaldi.esimi her gorusumde midem bulaniyo suratim ask dolasmaktan gulmeyi unuttum.rabbim kimsenin yuvasini bozmasn.cok zormus.basima gelmez diyodum buyuk konsmusm.beni kendi elleriyle bitrdi.sonunda sevgiyi tuketti artk elimden hicbsy gelmiyo hemdr hicbsy....

Unutamayacaksanız affetmeyecektiniz, affettiyseniz unutacaksınız... Başka yolu yok bu işin.
Çocuğunuz bu huzursuz ortamda, sinirli, psikolojik problemleri olan bir anneyle çok mu mutlu büyüyecek sanıyorsunuz? Onun iyiliği için ya evliliğinizi toparlayın ya da boşanın.

madem döndün ona şans verdin kendine de ver o şansı .
insanlar değişebilir.psikologa git.çok klasik gelecek ama git.hiç bişey olmasa içini dökersin.agresif oldum dedin ya,kızın için ona daha iyi bir anne olabilmek için.çünkü ruh halin ona yansiyor ve bebekler bunu ne yaparsan yap çoook güzel anlıyorlar

asla boşan diyenlerle aynı kafa değilim.bu yolda devam edeceksin madem o halde ne kadar zor olsa da kendini tedavi et beynini ,gülen yüzünü geri getir neşeni enerjik mutlu halini.

eskisi gibi olmasa da zehir etme kendine.

biri sizi aldattığında insanın ne güveni ne sevgisi kalmıyor ona
ben bu yüzden ben affettim artık her şey çok güzel diyenlere inanamıyorum
konu sahibine gelince çok üzüldüm inşallah tekrardan yzü güler ve toparlanır diyorum

Affettim diyorsunuz ama aslinda affetmemissiniz.Eger bu evliligi yürütmek zorundayim diyorsaniz gercekten affedin.Unutmazsiniz belki ama affederseniz rahatlarsiniz.
Biz insanlar affetmeyi karsi taraf icin zannediyoruz bazen ama aslinda affetmek insanin kendisi icindir.Affetmek kin tutmamaktir.Yani insanin icini rahatlatmasi gereken bir duygudur.pozitif bir haldir.

Canım unutmaya çalış olmadı bir psikologtan yardım al derim her ne olursa olsun bi yuva kolay kurulmuyor eşine bir şans daha vermişsin madem o da sen de sozunuzun arkasında durun sen de unutmaya çalış o da bir daha yapmasın. Ha bir daha tekrar ederse de asla ama asla affetmeyin.

Aldatan erkek boşanmayı göze almıştır. O hayvana baktkca aklnza gelip uzulup kahrolcgnza boşanin. Kendinize bu zulumu yapmayn

AH şu erkekler:KK34:
Aç gözlü, vefasız ve akılsızlar...
Bence ilk işin bir psikologa gitmek olsun
KEndine ve kızına vakit ayır, gez dolaş kafanı dağıt
Sonra mantıkkı ve sağlıklı bir karar ver.
Değmez o adam için kendini tüketmeye.
Acilen silkinmen lazım cnmHoppa

Bence kafani toparlamaya bak çocuğun için ve gerçek bi aşık olarak evlendiyseniz ve 7 sizle düzeltmek için ugrasyosa unutmaya çalış o kadınlarla gönül bağı degil hamile annda cinsellik başına bela olmuş belli zor haklısın kabullenmek kolay değil ama böylesi daha kötü kendini yiyosun kısa sürede karar verip hareket etmek lazım böyle beklemekle olan sadece sana olur ben şans vermeni dilerim daha çok yeni 2 buçuk yıllık bu evlilik kurtarlr.

Çocuk için evlilik sürdürülmez siz bu durumdayken ona sağlıklı bir ortam yaratamazsınız. Ayrılınca da babasını görebilir birlikte zaman geçirebilirler.

Onu görünce midem bulanıyor yazmışsınız artık hiç oluru kalmamış bu evliliğin sizede yazık yıpranmışsınız baya. Allah yardımcınız olsun.

Nasil ki cocugunu babasina düşkün olduğu için düşünüyorsun kendinide cocugun ici dusun Biz kadinlar herseyo en ince ayrintisina kadar dusunuruz ama kendimize yasik ederis Yarin guzel bi kahvaltiyla guna basla ve cocugunu alip gez dolas alisveris yap pozitif ol ki bebeginle mutlu ol

Sen afetmemissin ki acilen trapi gorun beraber cocugun icin bosanmiyosan biseyler yapmak zorundasin zor evet ama madem bosanmiyosun gecmise kalin bi cizgi cek son bir sans ver esine

Eylemin adı affetmek değildir zaten. Birlikte yaşamaya bir şekilde devam etmeye çalışmaktır.
Olmuyorsa da zorlamanın lüzumu yoktur. Ki olması da epey zordur.
Kendinize ve kızınıza odaklanıp ayrılın ve yeni bir hayat kurun kendinize.
Bol şans..

Ilk başta sen affetmemişsin. Affeder gibi yapmışsın.. Şu anda önce kendini sonra eşini ,dolayısıyla kızını cezalandırıyorsun. Çocuklar Herşeyin farkında oluyor ne yazık ki.
Eşinin cezası ya bitsin ya da ayrıl derim ben. Böyle devam ederse yine yazışmalar olacaktır diye düşünmekteyim.

42 kilomu? Yanlismi okudum?
Boyun kac?
Onceleri kac kiloydun?

42 kilo cok ama cok dusuk bi kilo.

X