• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bir anda bana olan duygularını kaybetti ?

onun öncesinde şöyle bir problem vardı eşim eşim sertleşme problemi yaşıyord biz tanıştığımız ilk zamanlardan da vardık ama hep ben bunu erteliyordum sonrasında bunu çok kafaya taktığını ve bunu kendi içerisinde büyüttüüğünü söyleyerek uzaklaşmaya başladı ve artık bu boşanma noktasına kadar geldi
Eşiniz cinsel sorunu olduğu için sizden uzaklaşıyor. Bu durumdan utandığı için böyle davranıyor o zaman. Doktora gitmeyi hiç denemedi mi ?

Çocuğun var mı varsa kaç yaşında. Çocuktan önce veya sonra davranışları değişti mi. Bi anda sana karşı bişey hissetmiyorum demesi başkasına aşık olduğu için olabilir mi?

Bence ya başka biri var ya sizi aldattı bu seyehatlerde hastalık kaptığını düşündüğü için yanaşmıyor ve böyle bir bahane buldu ya da cinsel sorunları ile yüzleşmek istemiyor, tabiri caizse erkekliğine toz kondurmamak için doktora gidip sorunu çözmek yerine böyle bir bahane sunuyor. Bu 3 seçenekten biri.. Yoksa durduk yere neden soğusun.

Bence kendini ispatlayacak başka birini buldu gibi. Cinsel iktidarsızlığını bastırmak için de duygularım bitti vs deyip ihaleyi sana yıkmış.

Evlilik, deneme tahtası mı duygularım bitti hadi boşanalım olsun.
Ben durumun seninle alakası olduğunu düşünmüyorum. Kişisel bir kompleksi ve kendini yamayacak başka birisi var..

Nedense sizi aldatmış ve bunun yolunu yapıyor gibi geldi bana sonucta yurt dışında neler yaşandı nereden emin olabilirsiniz ki .bence tetikte olun .Bir anda bir insan hiç bir sebep yokken nasıl soğuyabilir ki bunun akla mantığa uyan bir tarafı yok ki.cocugunuz var mı peki

Aldatma olmadığını varsayarak yazıyorum. Eğer baştan beri cinsel sorunları varsa bu durum içindeki yetersizlik duygusunu güçlendiriyor olabilir, bu da soğumayı ve evliliği bitirmek istemesini açıklayabilir. Ama bu konuda yardım almayı düşündünüz mü hiç? Tedavi olma konusuna ne diyor? Siz bu problemini sorun haline getirdiniz mi hiç? Bu durum kavga konusu oluyor mu aranızda?

Hanımefendi kendiniz anlatmışsınız nasıl hiçbir şey yokken oluyor?
Doğru düzgün cinsellik temeli olmayan bir ilişkide çocuk denemişsiniz ve kısa sürede 2 düşük var. Adamın sertleşme problemi neyden kaynaklı çözülmemişken aileyi büyütmeye çalışmışsınız. Var demekki adamda psikolojik olarak bir şeyler. Gözünüzü bu kadar kapatmayın ya. İlla kavga dövüş mü olmalı?

Eşimle yaklaşık beş yıldır beraberiz 2021 yılında tanıştık 2022’de nişanlandık ve 2023 yılında evlendik eşimle tanıştığım günden beri eşim her zaman bir dediğimi iki etmedi hiçbir zaman beni üzmedi ve hiçbir zaman evlendikten sonra eşimin yurt dışı seyahatleri olmak zorunda kaldı şantiye şefi olduğundanve Özlem duygumuz bu çok duygumuz hala aynıydı sonra ben bu evrede iki kere düşük yaptım sonrasında eşim 2025 yılının son dönemlerinde yani eylül ayından sonra duygularımın gittiğini ve cinsel isteksizliğini oluşmaya başladığını söyledi ama onun öncesinde şöyle bir problem vardı eşim eşim sertleşme problemi yaşıyord biz tanıştığımız ilk zamanlardan da vardık ama hep ben bunu erteliyordum sonrasında bunu çok kafaya taktığını ve bunu kendi içerisinde büyüttüüğünü söyleyerek uzaklaşmaya başladı ve artık bu boşanma noktasına kadar geldi şu an eşimle boşanma aşamasındayız hiçbir şey yokken eşimin bir anda bunları yapması ve bir şekilde bunlarla başa çıkmaya çalışma çok zor
Aynı zamanda bu aşamada hiçbir zaman eşimle hiçbir şekilde saygısız hakareti ve hiçbir şekilde hiçbir şey olmadı her zaman hiçbir sorunumuz da yoktu her şey çok güzeldi ve sonucu ne yazık ki böyle bir şekilde şu anda olumsuza doğru gidiyor

Duygusal anlamda bununla başa çıkmak gerçekten çok zor ve artık bunun büyüğü olduğunu söyledi hocalar yani soğutma büyüsünden bahsediyorlar gerçekten bunu yaşayan veya nazar diye adlandırılır artık buradan çıkan insanlar var mı
Cinsel problemleri anladığım kadarıyla ilk günden itibaren varmış siz yok saymışsınız ama eşiniz yok sayamamış

Belki gay belki aseksüel. Birkaç yıl idare etmiş ama şimdi edemiyor gibi anladım.

Her şey iyi giderken bir anda büyü yapılıp da bozulmamış yani.

Evlilikte cinsellik HERŞEY değil!
Ama böyle genç yaşlarda iseniz çok önemli.
Başka mutlu bir evlilik yaparsınız. Çocuk da yok zaten

Eşimle yaklaşık beş yıldır beraberiz 2021 yılında tanıştık 2022’de nişanlandık ve 2023 yılında evlendik eşimle tanıştığım günden beri eşim her zaman bir dediğimi iki etmedi hiçbir zaman beni üzmedi ve hiçbir zaman evlendikten sonra eşimin yurt dışı seyahatleri olmak zorunda kaldı şantiye şefi olduğundanve Özlem duygumuz bu çok duygumuz hala aynıydı sonra ben bu evrede iki kere düşük yaptım sonrasında eşim 2025 yılının son dönemlerinde yani eylül ayından sonra duygularımın gittiğini ve cinsel isteksizliğini oluşmaya başladığını söyledi ama onun öncesinde şöyle bir problem vardı eşim eşim sertleşme problemi yaşıyord biz tanıştığımız ilk zamanlardan da vardık ama hep ben bunu erteliyordum sonrasında bunu çok kafaya taktığını ve bunu kendi içerisinde büyüttüüğünü söyleyerek uzaklaşmaya başladı ve artık bu boşanma noktasına kadar geldi şu an eşimle boşanma aşamasındayız hiçbir şey yokken eşimin bir anda bunları yapması ve bir şekilde bunlarla başa çıkmaya çalışma çok zor
Aynı zamanda bu aşamada hiçbir zaman eşimle hiçbir şekilde saygısız hakareti ve hiçbir şekilde hiçbir şey olmadı her zaman hiçbir sorunumuz da yoktu her şey çok güzeldi ve sonucu ne yazık ki böyle bir şekilde şu anda olumsuza doğru gidiyor

Duygusal anlamda bununla başa çıkmak gerçekten çok zor ve artık bunun büyüğü olduğunu söyledi hocalar yani soğutma büyüsünden bahsediyorlar gerçekten bunu yaşayan veya nazar diye adlandırılır artık buradan çıkan insanlar var mı
Cinsellik ile ilgili sorunları olan bir adamı kapıdan kovsanız bacadan girer ne gururu allah aşkına adamın kurulu düzeni bu halinden razı bir karısı varken adam demezmi başkasıyla evlenemem evlensem bile bu şekilde idare etmez beni diye,adam basbaya boşanmak istiyor allah aşkına yürekmi yemiş bu adam karısının gözlerinin içine baka baka senden soğudum desin olabilirmi böyle birşey buradan geri dönüş olurmu hiç,sanılanın aksine bir evliliği dişi kuş yapmaz evliliği erkek ayakta tutar bir evlilik bitiyorsa yüksek ihtimalle erkek sorunludur,erkek bitiriyordur,erkek rahat durmamıştır kadınlar son ana kadar kendini ikna etmeye çalışır durumu toparlamaya çalışır baktıki olmayacak o zaman kabullenir,siz gerçeklere odaklanın kendinizi büyü nazar vs saçmalıklarıyla kandırmayın öyle birşey yok,eşiniz bitirmek istiyor romantize etmeden durumu net görün,çocukta yok anladığım kadarı ile o yüzden size tavsiyem gerçeklere odaklanın zaman çok hızlı geçiyor hemen yeni bir hayata adapte olun bu durumdan çıkın,muhtemelen hayatında başkası var yada olacak yer yapıyor hiç zorlamayın.

Back
X