canim ya :) maşaAllah..üzme canini..ben eşimden 6 ay ayri kaldim..o 6 ay bi yana ayrilik anı bir yana..sen en zor kismi atlamişsin yanihem kavusmasi cok keyifli oluyor sanki o an evlenmişsin gibi evlilik tazeleniyor böyle tatli özlemler güzeldir canim..Rabbim kötü özlemler,ayriliklar vermesin yeter ki
bende aynı senin gibiyim eşim yokken asla yatağımızda uyuyamam salondaki koltukta kıvrılır yatarım ve hiç huzurum olmaz sık sık uyanırım hatta bi kere öyle onsuz kalmışın öyle özlemişimki sabah resmen sanki bana sarılmış gibi hissederek uaynmıştım ve çok ağlamıştım
aslında önemli gelmeyebilir bazılarımız için ama birbirine cok baglı ciftler en yakın anlıyan olucaklar beni eminim.
eşim aksam 6.30 da işten cıkıyor ve tam o saatte gelmeden aradı beni bugün.aksam saat 10 da fethiye ye gidilmesi gerek ben varım gidebilecek bide bir kişi daha.(daha önce konu acılmıstı gidiyimmi dedi hayır dedim.kabul etti ama onada aksam üzeri haber vermişler mecbura kosmuslar yani)neyse eve geldi.girince kapıdan sarılmadan içeri girmesdik.girince kavga ederdik.ama üzgün oldugum için sarılmadım.muftaga gectim.arkamdan geldi neyin var benide üzüyosun dedi.konusamadım yüzüne bakamıyorum zaten.kızgınlıgıma degil üzüldügüme.ama canım askım gitmiyor yanımdan.sonra bi şekilde agladım falan sarıldık yemek yedik.20,45 de evden cıkıcaktı.vakit o kadar hızlı gecti.aglamaktan sarılmaktan bırakamadım.oda gidemiyor cıkamıyor kapıdan.bebegimizi ööpüyor.bana kızıyor bebegi üzüceksin diye.camdan bakma dedi.bi de bakıcakmısın dedi.ı ıh dedim.sonra cıktı gittiiiiiii.balkonun camından söz ediyorduk ama ben yatak odasının camından baktım.o da giderken balkona baktı hep ama göremedi beni senağlama ben onu gördüm.onu özledim şimdiden.
(bu konu için kızmayın bana lütfen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?