Merhaba arkadaşlar 10 aydir evliyim ve 4 aylik hamileyim eşimle severek evlendik eşim öz güvenli girişken biridir mesleği gereğide öyledir dunyanin her bir yanindan insanla muhatap ve tvlere cikip işiyle ilgili konuşmalar bile yapmışligi var o yüzden utangaç bi insan degil ama kültur farkliliklarimiz var bizim tarafimizda çiftlerin el ele tutuşması sevgi sözcükleri hitaplar normal karşılanir ama cıvıklaşmadan yapılır benim kendi dedem nenem bile kol kola girer gezerken annem babam dügunlerde dans eder el ele tutuşur eşimin tarafsa tam tersi erkekler soğuk durur karısından uzak durur her yere karisiyla gezmez fotograf çekilmez erkek arkadaşlariyla gezer dolaşir sevgi sözcukleri soylemez özel gunler kutlamazlar eşim onlara bakarak biraz daha iyi benimle gezmeye çıkar fotograf çekilir ama paylaşmaz dısarida başbaşayken elimi tutar ama çarşida tanidiklarinin dükkanınin yakınindan gecerken elimi birakiyo uzak yüruyo yada ailesi den tanidik biri oldumu bnden uzak durur elimi tutmaz canim bile demez tanidiklarinin yaninda utandigi icin sevgilisi olsam neyse ama nikahli karisiyim üzuluyorum eşim bna uzak durdumu en son evde dogum gununu kutladim ailesi ve yakin evli arkadasi vardi mum uflicegi zaman yanina geldim kendisi ufledim pastayi keselim dedim kendi kesti ve tesekkur etmedi beni öpmedi fotograf cekiliyoduk pasta başinda herkesle cekilirken herkese sarildi bnimle çekilirken eli cebindeydi gecenin sonunda herkes gidince tesekkur etti nikahimizda bile öpmeyi bırak tokalaşmadı bile başbaşayken sarilir öper arada aşkim canim der dışta abarti olmasada bana yakin olmasini istiyorum üzüluyorum yürurken sirf biri var yanimizda diye kocamdan uzak bi başima yürumekten kocamın bu utangaçligini dışta bana uzak olmasına ne yapabilirim