ben sizi çok iyi anladım. maalesf bende öyle hissediyorum. eşim her anlamda mükemmel bi insan olmasına rağmen aman tatsızlık çıkmasın boşver büyütme insanıdır. kendi öz kardeşi ve 4harfli yılan karısı yüzünden çıkan sözlü tartışmada beni yeterince savunmadı. bu beni senelerdir üzüyor. defalarca dile getirmeme rağmen biliyorum ki gerçekten bir olay çıksa eşim arkamda durmak yerine olay büyümesin diye uğraşır. bana göre dışarıdayken kim olursa olsun insan eşini savunmalı haksızda olsa ezdirmemeli haksız oldugu konuyu evde başbaşa konusmalı. aksi halde insanlar kocası bile yanında değil diyerek her ortamda ezmeye çalışır. ama işte bazı erkeklerin huyu değil. ağır kanlı olanlar genelde o ortamlarda bulunmak istemedigi için hemen üstünü kapatmaya çalişiyo. ben daha öncesinde uyarmama ragmen annene dahil güvenme ömür boyu ben olcam yanında dememe rağmen çokta takmadı ve sonunda annesininde bi hareketini görmesine rağmen yinede gözünü açamadım. aile içinde böyle davranıyorsa tanımadıgı dış ortamda kendimi tek basıma hissedecegimi düşünüyorum. bunu istemek kavgacı insan yapmaz bizi. insan yanındakine güvenmek düşünmeden ardını yaslamak istiyo. öyle olmayıncada neden diye düşünmeye başlıyoz