Eşim biseksüel

Altında çok farklı Ve tehlikeli şeyler yatıyor olay yerini terkedin .Düzelir ,tedavi vs değil devamında çok farklı şeylerle gelmeye başlayabilir bu size yavaş yavaş açılır hali daha açtıkça kutuyu ne kötüler çıkacak kutudan kimbilir.En önemlisi siz hiç bir zaman unutamayacaksınız .Ayrıca böyle sapkın istekler boşanmada bile ağır kusur bildiğim kadarıyla .Bırakın Ailesi tedavi ettirsin siz değil . kendi ruh halinizi,benliğinizi kirletmeyin normal aşkla sevgiyle Şevkat'le birşeyleri yaşama şansınızı sapkınlıklar için harcamayın .Bu fantazi vs değil düpe düz sapkınlık .

Iyi geceler herkese. Aslinda uzun suredir farkinda oldugum bir olay bu. Yeni genclik saygi nedir edep adap nedir bilmiyor. Geneli icin konusuyorum tabiki. Cok fazla bozulma var toplumda. Klasik olacak ama hicbirsey bizim zamanimizdaki gibi degil.

Bugun yasadigim olayi anlatiyim. Otobus terminalinde umumi tuvalet. Sira var ve herkes otobusune yetisme derdinde. Benim yaslarimda bir kadin biraz cabuk olursaniz otobuslere yetisecegiz dedi normal bir sekilde ortama. Tuvalet kabininden 18 lerinde bir kiz cikti. Kirpikler filan takma gece yarisi. Ben cok cabuk ciktim. Şırrrr diye işedim ciktim hemen hic bekletmedim sizi dedi. Ardindan bir arkadasi cikti. Baksana ben donumu bile cekmedim dedi. Hakkaten de disarda duzeltti. Iyi kapatmissin bari dedi bi teyze. Bu iki kiz da kapatmasa ne olacak ki cani isterse kapatmaz diye cikisti. Sonra birbirleriyle bu sekilde konusmaya devam ettiler nasil tuvaletlerini yaptiklarini herkese duyurmaya calisarak abarti ve argo kelimelerle anlatmaya devam ettiler ki ortamdam ayrildim.

Neden bu yozlasma. Neden bu saygisizlik. Ben ürküyorum bu dunyaya cocuk getirmeye.

Bu konu sahibesinin başka bir konusundan alıntıdır.

Dibinde kocası ahlaksizlikta nirnavaya parende ata ata ilerlerken 18 yaşındaki kızların edepsizlik ettiğinden dem vurup gençliğin nereye gittiğini sorguluyor ve çocuk sahibi olmaktan korkuyor :)

Abla sen nasıl bir çelişkiler yumagisin?

18' lik kızların tuvalette insanlara karşı duruşunu sorgularken, kendi dibinde olan bitenden nasıl utanmadan açtın bu konuyu hele desene ?

18'lik kızların sana ahlaksız gelen duruslarindan dolayi cocuk sahibi olmaya korkarken, nikahı altında yaşadığın kocanın yatağına getirmek istediği ve türlü fantezilerini sana açıkladığı halde hamilelik için ovulasyon dönemlerini kollatlayip nasıl korunmadin hele gel de bize mantığıni bi anlat ?

Ikinizinde g...nü kesip beyninize taksak daha mantıklı düşünür, ona göre bir yaşam sınırı çizerdi kendisine.

Ahlaksızlık diz boyuyken oturmuş genç kızların ahlak anlayışını sorguluyor, hadsiz !

Son düzenleme:
Biseksüel olmasıyla bir ilgisi yok bunların. Biseksüel insanlar threesome isterler diye bir kaide yok. Ve bence yatakta uyumsuzsanız boşanın, ben asla devam etmezdim.

Eşiniz cinsel problemleri olan biri ve malesef swinger cockold denilen yurtdışında yaygın olan bir fanteziye ilgi duyup, aşağılanma kölelik gibi fantezileri olan biri yani çok çeşitli ilişkiler fanteziler denemek istiyor.
Çok kötü ve yanlış durum bizim ahlaki değerlerimize tamamen ters, psikolojik tedavi olmalı sizde cinsellik olarak kocanızdan uzak durun bu süre zarfında. Hiçbir kadın böyle birşeyi haketmiyor iğrenç konusunu konuşulması dahi sizi değersiz biri olduğunuzu hissettirir.
Sizde hoşlanmıyorsanız bunları delil olarak toplayın ilerdeki davalarda işinize yarıcaktır.

Dibinde kocası ahlaksizlikta nirnavaya parende ata ata ilerlerken 18 yaşındaki kızların edepsizlik ettiğinden dem vurup gençliğin nereye gittiğini sorguluyor ve çocuk sahibi olmaktan korkuyor :)

18' lik kızların tuvalette insanlara karşı duruşunu sorgularken, kendi dibinde olan bitenden nasıl utanmadan açtın bu konuyu hele desene ?

18'lik kızların sana ahlaksız gelen duruslarindan dolayi cocuk sahibi olmaya korkarken, nikahı altında yaşadığın kocanın yatağına getirmek istediği ve türlü fantezilerini sana açıkladığı halde hamilelik için ovulasyon dönemlerini kollatlayip nasıl korunmadin hele gel de bize mantığıni bi anlat ?

Ikinizinde g...nü kesip beyninize taksak daha mantıklı düşünür ona göre bir yaşam sınırı çizerdi kendisine.

Ahlaksızlık diz boyuyken oturmuş genç kızların ahlak anlayışını sorguluyor, hadsiz !
Tüm bunları bütün olarak gördükten Sonra daha da bir korkuyor insan bu dünyaya çocuk getirmeye :KK12::oha:korku filmi gibi

Benim kocam bana bunu soylese once onu sulalemdeki erkeklere bi temiz dovdururum sonra kapinin onune koyarim. Bunun adi biseksuel falan degil biz ona halk arasinda baska bisey diyoruz . Yazik edersin kendine bi gun basina buyuk felaket getirir bu adam senin aman diyeyim. Kac kurtar kendini hic durma canim.

Eşiniz biseksüel olabilir ve domine edilmeyi bekleyen cinsel arzuları var. Kölelikle bağlantısı olabilir. Cinsi sapıklık değil cinsel bir yönelim diyelim.
Ama suçlu olduğu taraf ise size bunu başından söylememesi ve size bunları zorla yaptırmak istemesi.
İstemiyorsanız asla evet demeyin. Bu tecavüz demektir.
Böyle bir cinsel hayat düşünmüyorsanız boşanın.
Zira bunun bir tedavisi yok.

Bana da hic inandırıcı gelmedi , mune abla kiziyor deyince ama seni başkasıyla hayal ediyorum tinder indir diyor sen adami tedavi etme pesindesin.

Dikkat et de bari fake doktorlar gelip seni tedavi etmesin .....

Gavatlıgin adina biseksüellik demişler. Bizlere de kaçinci yuzyildayiz adı altında normalleştirmeye çalışiyorlar.

Ben şahsen tedavi falan ugrasmaz direk boşardim sanirim. Onemli bir gerekcende var. Tedavi olmak istiyor olsaydi sana gelir ve "hayatim aklimda boyle sacma dusunceler var. Psikologa falan gidelim " derdi. Ama adam rahatsiz degil bu durumdan...

hayıt hayır eliniz bisekusel değil.Biseksuel hem kendi hem karşı cinsini arzulamak ve birlikte olmaktır.Sizin eşiniz BDSM ye merak salmış kendisini köle sizi de dominant istiyor.Birde swinger durumuda var yani bu iki kavramı bdsm ve swingerlipi aratın webden durumu tespit edebilirsiniz.
zaten ruhunda kölelik var ise öyle eve birilerini getirip zorlayamaz sizi.Swingerlik zorla olan birşey değil.Bu şekilde açık ilişki yaşayan binlerce çift var.O yüzden garipsemedim.
Önce sapık mapık diterek bir yere varamazsınız o kendini sapkın görmüyor çünkü.Siz bu ksvramları öğrenin ve sonra bu durumdan muzdarip olan kişilerin paylaşımlarını okuyun.Ona gore hareket edersiniz.

yanlız bu bdsm, swinger falan değil düpedüz adamın soyu pers kralı şah 1. kawaddan geliyor. Bunun gavurcası da cuckold diye geçiyor.

Bildiğim kadarıyla bir tedavisi yok. Ya ayrılacaksınız o kendini boynuzlayacak birisini bulacak ya da kabulleneceksiniz. Yarın öbürgün twitterda falan gizlice çekilmiş fotolarınızı görebilirsiniz. Eşiniz telefonunuzu, ve ya sosyal medya hesaplarınızı size ulaşmaları için verebilir. En kötüsü alkol ile birlikte eve birisini getirebilir. Yani sizi sarhoş edip başkasının koynuna atmaya çalışabilir. En güzeli tavrınız neyse net olmak boşanın derim.

Yalnız burda erkek üye yok esinin aradığı burda zor bulunur

Ikinizinde g...nü kesip beyninize taksak daha mantıklı düşünür, ona göre bir yaşam sınırı çizerdi kendisine.

İnsan kendinde ne eksikse onu dilinden düşürmezmiş.
O yüzden en çok ‘ahlak’ diye bağıranlara iki kere dikkat etmek lazım.
cunku herkes ahlaksız olmalı ki kendi ahlaksızlığı rahatsız etmesin vicdanını, eee herkes böyle diyip işin içinden çıkabilsin.

Ben hala akla hayret ediyorum.
Burası Türkiye.
Bu kadın boşanmadıkça Bu adam bu kadına sonunda bunları yaptıracak.
Ve işler ters gittiğinde beni aldattı diyecek. Kadının ne namussuzluğu kalacak ne ihaneti.
Belki ailesi durumu kaldıramayıp reddedecek...
Nasıl bir cesaret...
Çocuk işine giremiyorum bile.

Bahsettiğiniz şeylerle biseksüelliğin bi alakası yok, onu da ek olarak söylediniz sanırım. Cinsel yönelimiyle ilgili yapabileceğiniz bir şey yok, yani aynı zamanda erkeklerden de hoşlanıyorsa hoşlanıyordur. Bu tedavi edilecek bir şey değil çünkü hastalık kategorisinde değil çünkü bir tercih değil; bir yönelim yani doğuştan. Diğer sıraladığınız şeyler ise farklı konular. Belli ki eşinizin uyarılma şekilleri çok farklı. Bu tip durumlarla insanlar karşılaşabiliyorlar. Bazı çiftler bunları karşılıklı isteyerek yaşıyorlar. Bazen de sizin gibi çiftlerden biri istemiyor. Yani daha ötesi yok bunun. Yani sizi temelden ayıran bir şey var aranızda, anlıyor musunuz? Eşinizi düzeltmeye çalışmak yerine kendiniz bireysel destek alın. Çıkış noktanız eşiniz değil kendiniz olsun.

Ne hastalığı adam düpedüz g.v.t bir yüz verseniz konya ovasından hallice olacak..
Bunun tedavisi varmıdır bilmem ama bence siz bu adamı bir zahmet eş diye yanınızda gezdirmeyin..

Back
X