Merhaba hanımlar, 2017'nin temmuz ayında mobilyaları aldıp ben memleketime döndükten 6 gün sonra kendi okulunda bir bayanla yakın bir şehirde otelde bir gece kalmış. E pastasının şifresini biliyorum, aramız bozukken açıp bakıyordum arada. Dün yine öyle oldu. Tatilsepeti diye bir uygulamadan sürekli mesajlar gelmiş O bayan adına, off bide tanıştırmıştı beni o bayanla... Bende merak ettim ve ta 2017'nin temmuz ayına kadar baktım. Birde ne göreyim bayanla aynı oda da kalmis, bütün bilgiler yazılıyor... Dün şoka uğradım yere yığıldım bir anda zaten 4 tane yakınımı bu ay içerisinde kaybettim kaldıramadim herhalde anlık bir baygınlık geçirdim. Sonra beni kaldırıp yatağa koydu, kendime gelemedim bir süre konuşamadım. Ilk defa böyle bir şey yaşadım, şok dedikleri bu olsa gerek... Neyse kendisiyle konuştum ve 4 kişi gittiklerini karışıklık olmuş dedi vs vs. Tabi ben inanmadım. Ailemden çok uzaktayim ve olduğum yerde hiç akrabam yok. Calismiyorumda.. Aileme söylesem asla kabul etmezler ama babam 4 yakınını kaybetti, kendinden küçük kardeşi için saatlerce ağladığını söyledi annem ve ben kalbi kaldırmaz diye diyemedim bisey. Ne yapayım şimdi ben, bekleyeyim mi acılar hafiflesin biraz yoksa hemen çekip gideyim mi bilemedim. Şimdiden fikirleriniz için teşekkürler...
Çocuğum yok bu arada.
Çocuğum yok bu arada.