Eşim biz nişanlıyken aldatmis beni.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla kadınlara tavsiyem boşanmayacaksanız eşinizin aldattığını yakalamayın. Görmemezlikten gelin. Yoksa aldatıldığını kabul edip oturan kadın durumuna düşüyorsunuz. En azindan o duruma kendinizi düşürmeyin. Boşanacaksınız rahat rahat yüzüne vurabilirsiniz. O zaman da kararlı olmanız lazim.

Eşinize kızla görüştüğünüzü söylediniz mi ? Eğer söylemediyseniz "görüştüm herşeyi öğrendim" gibi söylemlerle yemleyebilirsiniz.

Ayrıca şuna açıklık getirmek istiyorum; dindardır diye nefis taşımıyor anlamına gelmez. Allah yalnizca peygamberleri bu tarz şeylerden korumuştur. Evliyalar, Allah 'ın kur'anda onlar için Ahiret'te üzüntü olmayacağını bildirdigi kullar dahi büyük günaha düşebiliyorlar; ama ölmeden önce tövbe ederler. Dindar da olsa kişi nefsine bir an da uyup pişman olabilir, tövbe kapısı her zaman acıktır . Lütfen sizde dindarlara karşı ön yargilarinizi, şu bakış acılarınızı değiştirin. Ben konduramadim dindarliklarindan ötürü, nefislerine uymuşlarsa da Allah ıslah etsin; ama bu onların yaptığını kabul ettiğim anlamına gelmez.....

aldatıp, ustunu kapatmak bu kadar kolay olduktan sonra erkekler neden dert edınsın kı... bence de sız abdestınde, namazında, durust, sereflı esınızın gunahını aldınız... cok yazık.

kusuruma bakmazsanız benımkı sadece bır merak:
1) esınız nısanlı oldugu halde aynı odada kalmayacagı bır kadının ısmını NEDEN rezervasyonda aynı oda ıcın verıyor?
2) bekar bır kadın da aynı odada kalmayacagı bır erkekle NEDEN aynı odada kalacakmıs gıbı ısmının gecmesıne musade edıyor
3) eger 4 kısı gıttılerse odalar ıcın NEDEN 2 kız 2 erkek rezervasyon yapılmadı en bastan cok masumsalar ?
4) eger 3 kısı gıdıldıyse zaten 2 oda rezerve edılecek hepsı aynı odada kalmadılarsa , NEDEN 2 kız 1 erkek yada tam tersı 2 erkek 1 kız rezervasyon yapılmadı ?
tam da merak ettiğim sorular,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X