Bisi olunca da seni cok seviyorum sevgine ihtiyacim varvder. Ama.boyle yapinca Sevilmedigimi dusunuyorum. Zaten de oyle her gun seni seviyorum.demez. ama ben ona oyle yapmiyorum. Erkek milleti iste sinir oluyorum ya
Istediklerine ince davraniyor. Netten konustuhu bir bayan arkaasi var mesajlarini okuyorum. Bana davranmadigi kadar o insana insana ince ruhlu konusuyor. Ben okudugumu soyluyorum. Konusuyorum.elalemin kizina boyle.soyluyosun diyorum onalarin bir onemi olmadigi bizim.omurluk oldugumuzu mezarimizinnyan yana olacagini beni sevdigini gulmeministedigini kafami takmami istemedigini vs soyluyor. Benden bisi saklamadigini saklamak.iateseydi tele.sifre koyabilecegini ama.yapmadigini soyluyor
Istediklerine ince davraniyor. Netten konustuhu bir bayan arkaasi var mesajlarini okuyorum. Bana davranmadigi kadar o insana insana ince ruhlu konusuyor. Ben okudugumu soyluyorum. Konusuyorum.elalemin kizina boyle.soyluyosun diyorum onalarin bir onemi olmadigi bizim.omurluk oldugumuzu mezarimizinnyan yana olacagini beni sevdigini gulmeministedigini kafami takmami istemedigini vs soyluyor. Benden bisi saklamadigini saklamak.iateseydi tele.sifre koyabilecegini ama.yapmadigini soyluyor
Seni eskisi gibi görmediğinden yada bişi olur diye yanaşmmıordur...Su yaz sicaginda 31 haftalik hamileyim ruhhm skliyor sicaklardan patliyorrum ama esim.orali degil aldigim kilolara takti surekli kilo aldin Beni igneleyip duruyor psikolojim bozuk aksam serinliginde disari cikalim hava alayim diyorum ustelik bunalimdan agliyorum.hic orali degil.ne yapayim ben ya surekli aglamak geliyor icimden. Bana karsi bu kadar anlayissiz oldugunu bilmiyordum canim cok yaniyor
Kusura bakmayın ama eşinizinde açıklaması komik diğer kısımları alınganlık olabilir ama netten konuşmasının bir kılıfı olmaz bide okuduğunuzu bilip ömürlüksün sen diyerekIstediklerine ince davraniyor. Netten konustuhu bir bayan arkaasi var mesajlarini okuyorum. Bana davranmadigi kadar o insana insana ince ruhlu konusuyor. Ben okudugumu soyluyorum. Konusuyorum.elalemin kizina boyle.soyluyosun diyorum onalarin bir onemi olmadigi bizim.omurluk oldugumuzu mezarimizinnyan yana olacagini beni sevdigini gulmeministedigini kafami takmami istemedigini vs soyluyor. Benden bisi saklamadigini saklamak.iateseydi tele.sifre koyabilecegini ama.yapmadigini soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?