esim bnmle ilgilenmiyor

asliak79

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2014
24
2
3
İstanbul
Su yaz sicaginda 31 haftalik hamileyim ruhhm skliyor sicaklardan patliyorrum ama esim.orali degil aldigim kilolara takti surekli kilo aldin Beni igneleyip duruyor psikolojim bozuk aksam serinliginde disari cikalim hava alayim diyorum ustelik bunalimdan agliyorum.hic orali degil.ne yapayim ben ya surekli aglamak geliyor icimden. Bana karsi bu kadar anlayissiz oldugunu bilmiyordum canim cok yaniyor

hamilelikten dolayı aşırı duygusallaşıyo olabilir misiniz ?

Oda var ama.insan bieaz hamile karisina ilgili davranir. Son haftalar zaten agirlasicam.iyice hic bir yere cikamicam dogumdan sonrada oyle . Hic dusunmuyor beni. Sicaklardan patliyorum ustelik calisiyorum yoruluyorum ev islerindede yardim etmiyorum.bisi isteseem sitem.ediyor of yinemi diye. Cok doluyum ya

Yürüyüş normak doğum u kolaylastiriyormus her aksam yuruyecegim ister gel ister gelme de net konuş tipis tipis gelir üzülme

iş konusundada hadi şunu şunu yapalım de beraber yapıyormuş gibi istedigini yaptir of pof türü şeyleri duyma canını da sıkma

Bisi olunca da seni cok seviyorum sevgine ihtiyacim varvder. Ama.boyle yapinca Sevilmedigimi dusunuyorum. Zaten de oyle her gun seni seviyorum.demez. ama ben ona oyle yapmiyorum. Erkek milleti iste sinir oluyorum ya

Ben her zaamn cogul kullanirim. Bisi istedigim zamanda cekinerwk ve rica ederek cumleler kullanirim son derece ince davranirim. Doktora bile yalniz gitmemi istiyor. Markete de yalniz gitmeliymisim. Belimde fitik var bildigi halde boyle.davraniyor . Dogum.buyuk ihtimal.sezeryan. ama dr yine de yuruyus yap dedi saglik.ocagindaki hemsirede ayni sekilde. Bir is yapar soylenerek. Fitik olduhu icin supurge yapmak iyi degil en ona dedigimde duymadigim.laf kalmadi . Kusura bakmayin cok uzun oldu. Artik dayanamiyorum hamimelikte cabasi oldu. Dahada hasssaslastim farkindayim ama ince davranmayi biliyor baskalarina bana davransigi gini davranmuyor

Bisi olunca da seni cok seviyorum sevgine ihtiyacim varvder. Ama.boyle yapinca Sevilmedigimi dusunuyorum. Zaten de oyle her gun seni seviyorum.demez. ama ben ona oyle yapmiyorum. Erkek milleti iste sinir oluyorum ya

Eşinize bi sıkıntısı olup olmadığını sordunuz mu? Yorgun mu acaba? Biz kadınlar ince düşünürüz kırmamak için fakat erkekler öyle değil işte.. Belkide canı birşeye sıkılmıştır ve size yansıtmıyordur.. En iyisi oluruna bırakın. Bebeğiniz hakkında konuşup biraz tebessüm edin.. Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..Ama kesinlikle içinize atmayın ve canınızı sıkmayın..

Istediklerine ince davraniyor. Netten konustuhu bir bayan arkaasi var mesajlarini okuyorum. Bana davranmadigi kadar o insana insana ince ruhlu konusuyor. Ben okudugumu soyluyorum. Konusuyorum.elalemin kizina boyle.soyluyosun diyorum onalarin bir onemi olmadigi bizim.omurluk oldugumuzu mezarimizinnyan yana olacagini beni sevdigini gulmeministedigini kafami takmami istemedigini vs soyluyor. Benden bisi saklamadigini saklamak.iateseydi tele.sifre koyabilecegini ama.yapmadigini soyluyor

Bu olaya da ayar oluyorum ha. Sanki babamin evinden getirdim ben bu bebegi. Hem karninda koca bi canli tasi, buyut, butun vucut dengen altust olsun, kucukbeyi baba yap. Ondan sonra da yok efendim kilo aldin, yok yine mi bisey istiyon. Esssssek gibi yapmasi lazim her istedigini. 24 saat sana hizmet etse, senin cektigin 2 saatlik hamilelik skntisini karsilamaz... Baba olmak kolay degil...

Ohaaaa milletle ne konuşuyo yaaa ç

Anlayamadım, internetten başka kadınlarla konuşuyor derken? Sizin eşinizin sizle akşam yürüyüşüne gelmemesinden daha büyük problemleriniz var farkında mısınız?

Seni eskisi gibi görmediğinden yada bişi olur diye yanaşmmıordur...

ne başka kadınlarla mı yazışıo ve sizi sevdiğini söylüyor..böyle sevgi eksik kalsın,benim bildiğimi bile bile böyle yapıyorsa bilmediğim neler var..ayrıca doktorunuzda yürüyüş demiştir sanırım artık son aylar olduğu için yürüyüş gerekli bunu bilmiyor mu akşam akşam hamile halinizle kendiniz mi çıkacaksınızda.tavrınızı koyun ,hazırlanın, çıkmak istiyorum yalnız çıkamam ,rahat günlerimiz bunlar ,elele kol kola hava alalım falan deyin

Kusura bakmayın ama eşinizinde açıklaması komik diğer kısımları alınganlık olabilir ama netten konuşmasının bir kılıfı olmaz bide okuduğunuzu bilip ömürlüksün sen diyerek

Ben hersryin farkindyim ramak kaldi zaten bir tarftanda psikolojik sorun var antisosyallik rahatszlik var ilac kullaniyirdu fayda etmiyor die birakti bu aralar onun bunalimini da yasiyor ama yapmak istedigine istedigi seyi yapiyor. Kendimi cok caresiz onun yaninda fazlalik gibi hissediyorum

Kendi kendinize yapmadıgınza göre? Sonuçta iki can taşıyorsunuz haliyle alacaksınız kilo . Eşiniz çok anlayışsız sanırım ayrıca başka kadınlarla yazışıyor demişsiniz sakin bir sekilde yakın bir arkadaşı felan mı nasıl bu kadar rahatsınız? merakımdan soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…