Eşim böbrek nakilli bende polikistik overliyim bebek istiyoruz ama olmuyor doktor önerisi olan var mı

RUYA5151

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
4
0
6
37
Merhaba hanımlar epeydir burayı ara ara okuyor takip ediyorum. Yaklaşık iki yıldır evliyiz vibebek istiyoruz hiç kırunmadık fakat bende piko var elimde böbrek nakilli tedavi için sperm testi falan yaptımak istedik ama tam donanımlı bir hastane yok yaşadığımız ilde veremedim testi bende de yumurta oluşmamış bu ikinci ayım klomen kullanıyorum ama doktor önümüzdeki ay başka bir ilaç verecek olmazsa tüp filmi falan çektir bakalım dedi bizim gibi olan var mı yol gösterecek nerden başlayacaz bilemiyorum?!!

Hangi şehirler uygun olur sizin için ona göre önerelim.

Tüp bebeklik durumda mıyız değilmiyiz bunu bilmiyorum sıfırdan başlayacak bir tedavi istiyoruz ama eşim sıkıntılı olduğu için kaliteli ilgili halden anlayan bilgili doktor olsun istiyoruz varmı böyle bi yer

R RUYA5151 merhabalar, sizinle aynı durumdayız. Şuan ne yapsak diye düşünüyorum konuyla ilgili intte çok bilgi yok sizin yazdıklarınızı görünce çok mutlu oldum. Şuan hangi aşamadasınız, tedaviye başladınız mı

Back
X