Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aradım sabah özür diledim
Oda öğle yemeğine geldi
kafasında bazı şeylerin olduğundan bahsetti konuştuk bi daha olmasın filan diye
yine yanlış anlamışsın asla dibe çekmek istemiyorum sertliğim bebeğin önünde olması belkide ....bu arada mükemmel şahane bir evliliğimde yok ayrıca bak konularıma bakmışsın bilmediklerinide ben anlatayım istediğin zaman ...evet bir bebeğim var 8 aylık Allah bağışlarsa ....8 ayda şunu anladım benim hislerimin nefretimin öfkemin hiç bir önemi yok hemenmi anladım hayır dediğim gibi benimde yaşadıklarım var beni kimse uyarmadı belki bir abla belki bir komşu gibi uyardım seni sertçe nedenmi kendine gel diye ne aşağılamak nede dibe çekmek niyetim ister inan ister inanma hem hamileyken hem doğumdan hemen sonra çok hatalar yaptım bebeğin kişiliği etkileniyor biliyorum okuyorum ister kırıl ister darıl ister bana küfr et ister dikkate alma ister hakaret et ama sen sen ol bebeğin yanında kendine hakim olllllllllllllllllll olmak zorundasın bence ben mükemmelmiyim hayır asla değilim olamamda tamam olmuş bitmiş deyip geçmiyorum konuna sende geçme boşanda demiyorum ağla da demiyorum ama unutma babası ne kadar sevsede o bebeği sen doğurdun benim bebeğim beni eziyor egoda sadece bunu bil bebeğine öpücükler kırıldıysan bana incinen kalbine sevgi ve selam
Niyetinizi göremedim bende belki . ya da ne bileyim üslubunuz sert geldi belkide .
Dilerim ne siz ne de ben bu tarz olaylar yaşamayız hanımefendi.
Ayrıca konumu takip edip cevap yazmanız da aslında beni önemsediğinizi kendinizde birşeyler gördüğünüzü gösteriyor.
Benim de son mesajım setçeydi kabul ediyorum.
Tavsiyelerinizi ve yaşamış olduğunuz hadiseleri kendime örnek alacağım emin olun.
Ama bende özrüm karşısında eşimin göstermiş olduğu tavırla bi anda sevinçle yazdım çoğu mesajı.
yoksa ben de bebeğim adına çok üzgünüm. hele o minik ellerini yumruk yapıp ağlamsı hep gözümün önünde . ama kendimi frenlemeyi başaracağım bundan sonra .
Anlaşabildiğimize birbirimizi anlayabildiğimize sevindim.
Özünüzde iyi biri olduğunuzu düşünüyorum..
Öpün yavrunuzu benim adıma .
Eve haklısınız bir anlık öfke nelere maal olabiliyor.
tartışma dün akşam saat 8 gibi yaşandı
bugün sabah konumu açtıktan sonra burdaki hanımefendilerin tavsiyeleri doğrultusunda
özür mesajı attım ardından eşim bana döndü ve meseleyi öğle yemeğinde konuştuk.
Belkide ilk olduğu için bu kadar hızlı kapattık bilemiyorum
üzerinde durmalımıydık :26:
Tabi ki de öyle bir şey söylemek kimsenin üzerine vazife değil. Ancak bu noktalara gelmemek, geliniyorsa sorgulamak lazım diye düşünüyorum. Objektif düşünmek lazım. Ama sizin adınıza sevindim tabii.