eşim boğazımı sıktı

Bebeğinize zarar verdiniz önünde bunu yaparak.
Siz sonra barışabilirsiniz. Ama bir bebeğin bilinçaltına bunu anlatamazsınız.
Üzüldüm bebeğiniz adına.

yine yanlış anlamışsın asla dibe çekmek istemiyorum sertliğim bebeğin önünde olması belkide ....bu arada mükemmel şahane bir evliliğimde yok ayrıca bak konularıma bakmışsın bilmediklerinide ben anlatayım istediğin zaman ...evet bir bebeğim var 8 aylık Allah bağışlarsa ....8 ayda şunu anladım benim hislerimin nefretimin öfkemin hiç bir önemi yok hemenmi anladım hayır dediğim gibi benimde yaşadıklarım var beni kimse uyarmadı belki bir abla belki bir komşu gibi uyardım seni sertçe nedenmi kendine gel diye ne aşağılamak nede dibe çekmek niyetim ister inan ister inanma hem hamileyken hem doğumdan hemen sonra çok hatalar yaptım bebeğin kişiliği etkileniyor biliyorum okuyorum ister kırıl ister darıl ister bana küfr et ister dikkate alma ister hakaret et ama sen sen ol bebeğin yanında kendine hakim olllllllllllllllllll olmak zorundasın bence ben mükemmelmiyim hayır asla değilim olamamda tamam olmuş bitmiş deyip geçmiyorum konuna sende geçme boşanda demiyorum ağla da demiyorum ama unutma babası ne kadar sevsede o bebeği sen doğurdun benim bebeğim beni eziyor egoda sadece bunu bil bebeğine öpücükler kırıldıysan bana incinen kalbine sevgi ve selam

yine yanlış anlamışsın asla dibe çekmek istemiyorum sertliğim bebeğin önünde olması belkide ....bu arada mükemmel şahane bir evliliğimde yok ayrıca bak konularıma bakmışsın bilmediklerinide ben anlatayım istediğin zaman ...evet bir bebeğim var 8 aylık Allah bağışlarsa ....8 ayda şunu anladım benim hislerimin nefretimin öfkemin hiç bir önemi yok hemenmi anladım hayır dediğim gibi benimde yaşadıklarım var beni kimse uyarmadı belki bir abla belki bir komşu gibi uyardım seni sertçe nedenmi kendine gel diye ne aşağılamak nede dibe çekmek niyetim ister inan ister inanma hem hamileyken hem doğumdan hemen sonra çok hatalar yaptım bebeğin kişiliği etkileniyor biliyorum okuyorum ister kırıl ister darıl ister bana küfr et ister dikkate alma ister hakaret et ama sen sen ol bebeğin yanında kendine hakim olllllllllllllllllll olmak zorundasın bence ben mükemmelmiyim hayır asla değilim olamamda tamam olmuş bitmiş deyip geçmiyorum konuna sende geçme boşanda demiyorum ağla da demiyorum ama unutma babası ne kadar sevsede o bebeği sen doğurdun benim bebeğim beni eziyor egoda sadece bunu bil bebeğine öpücükler kırıldıysan bana incinen kalbine sevgi ve selam

Niyetinizi göremedim bende belki . ya da ne bileyim üslubunuz sert geldi belkide .
Dilerim ne siz ne de ben bu tarz olaylar yaşamayız hanımefendi.
Ayrıca konumu takip edip cevap yazmanız da aslında beni önemsediğinizi kendinizde birşeyler gördüğünüzü gösteriyor.
Benim de son mesajım setçeydi kabul ediyorum.
Tavsiyelerinizi ve yaşamış olduğunuz hadiseleri kendime örnek alacağım emin olun.
Ama bende özrüm karşısında eşimin göstermiş olduğu tavırla bi anda sevinçle yazdım çoğu mesajı.
yoksa ben de bebeğim adına çok üzgünüm. hele o minik ellerini yumruk yapıp ağlamsı hep gözümün önünde . ama kendimi frenlemeyi başaracağım bundan sonra .
Anlaşabildiğimize birbirimizi anlayabildiğimize sevindim.
Özünüzde iyi biri olduğunuzu düşünüyorum..
Öpün yavrunuzu benim adıma .

Niyetinizi göremedim bende belki . ya da ne bileyim üslubunuz sert geldi belkide .
Dilerim ne siz ne de ben bu tarz olaylar yaşamayız hanımefendi.
Ayrıca konumu takip edip cevap yazmanız da aslında beni önemsediğinizi kendinizde birşeyler gördüğünüzü gösteriyor.
Benim de son mesajım setçeydi kabul ediyorum.
Tavsiyelerinizi ve yaşamış olduğunuz hadiseleri kendime örnek alacağım emin olun.
Ama bende özrüm karşısında eşimin göstermiş olduğu tavırla bi anda sevinçle yazdım çoğu mesajı.
yoksa ben de bebeğim adına çok üzgünüm. hele o minik ellerini yumruk yapıp ağlamsı hep gözümün önünde . ama kendimi frenlemeyi başaracağım bundan sonra .
Anlaşabildiğimize birbirimizi anlayabildiğimize sevindim.
Özünüzde iyi biri olduğunuzu düşünüyorum..
Öpün yavrunuzu benim adıma .

evet epey serttim sebebinide yazayım BEN... EVET BEN ....VE .....BEBEĞİMİ KENDİMDEN ÖNCE TUTAMAMAM BUNU BAŞARAMAMAM.VE BU SEBEPTEN ONA ZARAR VERDİĞİMİ DÜŞÜNEREK SÜREKLİ VİCDAN AZABI YAŞAMAM.SÜREKLİ KAVGA GÜRÜLTÜ OLAN BİR EV DEĞİL SÜREKLİ YUMRUKLAŞMIYORUZDA AMA TEK BİR OLAY BİLE AYLARCA KENDİMİ SORGULAMAMI SAĞLADI EN SONUNDA KOCANI DÜZELTEMİYORSAN SEN DEĞİŞ DEDİM NE YAPAYIM BEN DOĞURDUM ONU BABA SADECE BABA O KADAR BİZİ ANLAYAMAZ .SİZİDE BEBEĞİDE TÜM BEBEKLERİ VE ANNELERİ ÖNEMSİYORUM KOCANIZLA BARIŞMANIZ ÇOK İYİ VE GÜZEL AMA ONA DA UNUTTURMAYIN O YAŞANANLARI ÇÜNKÜ BEBEK UNUTMAYACAK BEYNİNDE BİR YERLERDE O GÖRÜNTÜ VAR.MESELA BEN BEBEĞİMİN AGRESİF OLDUĞUNU DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM BELKİ KURUNTU DİYECEKSİN AMA VURMA EYLEMİ YAŞIYOR ÖYLE BİR DURUM OLMAMASINA RAĞMEN BUNU ÖYLE ALGILAMIŞ OLABİLİR .BENDE ÖPERİM BEBEĞİNİZİ MUTLULUKLAR

Eve haklısınız bir anlık öfke nelere maal olabiliyor.
tartışma dün akşam saat 8 gibi yaşandı
bugün sabah konumu açtıktan sonra burdaki hanımefendilerin tavsiyeleri doğrultusunda
özür mesajı attım ardından eşim bana döndü ve meseleyi öğle yemeğinde konuştuk.
Belkide ilk olduğu için bu kadar hızlı kapattık bilemiyorum
üzerinde durmalımıydık :26:

Tabi ki de öyle bir şey söylemek kimsenin üzerine vazife değil. Ancak bu noktalara gelmemek, geliniyorsa sorgulamak lazım diye düşünüyorum. Objektif düşünmek lazım. Ama sizin adınıza sevindim tabii.

Tabi ki de öyle bir şey söylemek kimsenin üzerine vazife değil. Ancak bu noktalara gelmemek, geliniyorsa sorgulamak lazım diye düşünüyorum. Objektif düşünmek lazım. Ama sizin adınıza sevindim tabii.

Çok haklısnız . inşallah bir daha bu konuma gelmeyiz.
Benim eşim subay artık mesleğindenmi desem karakterinden mi desem
beni askerleriyle karıştırıyor galiba. her şey muazzzam bir düzen ve tertip içinde evde.
Ya benimde bebeğim var her an herşey dört dörtlük olamazki.
Bir günde dağınık oluversin yatak odası. ama yookkk işten gelir illa kendi siler süpürür bide şaka yapar gibi
laf çarpar bana . yinede güler geçerdim ben .yapıyosa kendi evine yapıyo sonuçta.
o günkü tartışmamız çok başka çok basit bir sebebptendi ama
çoooookk ileri çok çirkin bir boyuta taşındı.

Back
X