esim bosanmak istiyor ben istemiyorum

Tek taraflı olmaz maalesef. Eşiniz istemiyorsa yani.
Aileler de aracı olmuyormuş ,belki eşiniz araya girmeyin tarzında konuştu yada ailede kendince istemiyor barışmanizı.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Tek taraflı sevgi olmuyor canım.

Zaten bu anlattıklarınızdan "yuva" göremedim ben pek.

Olmuyorsa zorlama.

Sen çok değerlisin, senin değerini bilecek bir erkeği hakediyorsun. Unutma bunu, sen çok değerlisin.

Sen istiyorsun , Seviyorsun ama ..
Ama malesef esin istemiyor ve sevmiyor ..

Ailesininde hemen onaylamasi cok ilginc , acaba neler yasadiniz ..

sende zorlama bence ne kadar zorlarsan okasar kaybedersin , zaten zorla guzelikte olmaz herseyi olacagina birak..
bugun pesinden kostun geri getirdin diyelim , peki yarin ne olucak yine gitmek isteyecek.

Neden tartışıyorsunuz ki? Ayrıca sürekli ağzınıza sakız olmuş boşanmak. Erkekleri çok irrite ediyor her problemde boşanalım diyen kadın.

Bana deger vermeyip ailesine daha fazla deger vermesi aslinda. Aslinda cok buyutulcek bisi yoktu icinden cikilmaz sorunumuz da yoktu. Ama ana kuzusudur kendisi maalesef, ailesinin yuzunden hep tartismalar oluyordu. O da savunuyordu. Bu sefer ailesi yapici degil yikici oldugundan ayrilmak istiyor. Ben istemiyorum yuvam dagilmasin :(

Zorla güzellik olmuyor işte..
Barissanda ileride gene ayni seylee devam edecektir..

Bana deger vermeyip ailesine daha fazla deger vermesi aslinda. Aslinda cok buyutulcek bisi yoktu icinden cikilmaz sorunumuz da yoktu. Ama ana kuzusudur kendisi maalesef, ailesinin yuzunden hep tartismalar oluyordu. O da savunuyordu. Bu sefer ailesi yapici degil yikici oldugundan ayrilmak istiyor. Ben istemiyorum yuvam dagilmasin :KK43:

aslında en baştan bu kadar sorun nasıl meydana geldi
bence onu söyle yani kv n nasıl bi tip
sizi bu kadar ayırmak istiyor

Eşinizle konuşmalısınız bunu zorla da güzellik olmaz ama.
Sık sık kavga ediyormuşsunuz belki size karşı olan düşünceleri değişmiştir zamanla.

Aslinda bosanmayi o aniyordu. Cok sevdigini soyluyordu beni. Ama bunalmisti bunalinca hemen pes eden birisi. Evlenmeden once bilmiyordum. Dinini bilen birisi oldugu icin. Allah icin sabretmesi gerekmez mi :( ailesinden de yapici olmalarini beklerdim

Bana deger vermeyip ailesine daha fazla deger vermesi aslinda. Aslinda cok buyutulcek bisi yoktu icinden cikilmaz sorunumuz da yoktu. Ama ana kuzusudur kendisi maalesef, ailesinin yuzunden hep tartismalar oluyordu. O da savunuyordu. Bu sefer ailesi yapici degil yikici oldugundan ayrilmak istiyor. Ben istemiyorum yuvam dagilmasin :KK43:

Eşiniz gerçekten ana kuzusu mu siz mi öyle görüyordunuz ?
biraz örneklerseniz konuyu çok daha iyi anlayıp yorumlayabiliriz .
Bazen bakış açısı yanıltabiliyor insanları .

Kv'dem beni sikayet ediyordu. Ailesi esimi dolduruyordu bastan beri ben de dayanamiyordum buna. Ailesi benim onu onlardan koparmak istedigimi soyledi esim de inandi. Hep kucuk seylerden kavga cikti. Kirdik birbirimizi. Ama duzelir ins. diyorum. Yuvami kurtarmak icin her seyi yapmak istiyorum. Cunku ornekler var basta cok kotu gitse de sonradan duzelenler var. Umidim vardi. Keske ailesi boylr yapmasa

tam olarak neden ayrılıyorsunuz anlamadım.. anladığım kadarıyla eşiniz baya kızgın.. şu sıralar ailesine veya ona barışmak için talepte bulunmayın bu sizi daha itici yapar.. bence bi süre sessiz kalın.. evliliklerde 6. 7. aylar çok kritik diye duymuştum sonra baktım kendi evliliğimdede o aylarda çoook kötü kavgalar etmiştik eşimle, hatta eşim eşyalarını toplayıp evi terketmeye kalkmıştı ki nerdeyse 3 yıllık evliliğimizde bundan sonra sesimizi yükselttiğimiz bile nadirdir. biraz sabredin derim haaa eşiniz zaten sizi sevmiyorsa zorla da bişeyler yürümez o ayrı..

Ana kuzusu, annesi esinden ilgi alamayinca cocuklarini cok baglamis kendine. Esim de onlarin sozunden cikmiyordu. Korkuyordu sanki. Annesi ne diyorsa o. Onlari kirmamak icin beni cok kirdi. Ama ben bosanmak istemiyorum sabretmeye hazirim

Back
X