Nişanlımdan Ayrıldım Telefona Cevap Vermek İstemiyorum

artikzamanigelmisti

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2025
53
34
3
Merhaba.

Daha önceki konumda ailemin sorunlu olduğunu ve görüşmek istemediğimi, nişanlımın da “akrabalarım ne der” kaygısıyla beni görüşmeye zorladığını anlatmıştım.

Orta yolu bulacağım bir ailem olmadığı gibi ilişkimiz başladığından beri ondan istediğim tek şey buydu. Diğer her konuda ortak yolu kolayca bulduk.

Ardından ben düşündüm, uzun bir mesajla kendimi ifade ettim. Farklı şehirlerdeyiz ve son bir haftadır bana anlamsız şekilde kaba davranıyordu. Artık bu olayların da üzerine dayanılmaz hale geldi.

Mesajımı yazdıktan sonra beni aradı, açmadım. “Ne yapmaya çalışıyorsun” haricinde bir mesaj da atmadı, sürekli arıyor. Ben de açmak istemiyorum çünkü yine beni suçlayacak, belki yaralayacak. Cevap vermeli miyim, ne yapmalıyım bilmiyorum artık tartışmak istemiyorum.

i

Merhaba.

Daha önceki konumda ailemin sorunlu olduğunu ve görüşmek istemediğimi, nişanlımın da “akrabalarım ne der” kaygısıyla beni görüşmeye zorladığını anlatmıştım.

Orta yolu bulacağım bir ailem olmadığı gibi ilişkimiz başladığından beri ondan istediğim tek şey buydu. Diğer her konuda ortak yolu kolayca bulduk.

Ardından ben düşündüm, uzun bir mesajla kendimi ifade ettim. Farklı şehirlerdeyiz ve son bir haftadır bana anlamsız şekilde kaba davranıyordu. Artık bu olayların da üzerine dayanılmaz hale geldi.

Mesajımı yazdıktan sonra beni aradı, açmadım. “Ne yapmaya çalışıyorsun” haricinde bir mesaj da atmadı, sürekli arıyor. Ben de açmak istemiyorum çünkü yine beni suçlayacak, belki yaralayacak. Cevap vermeli miyim, ne yapmalıyım bilmiyorum artık tartışmak istemiyorum.

i
Cevap verip kesin ve net bir dille eger gercekten istemiyorsan bitirmen lazim. Mesajla falan olmaz yanlis anlama ama ergen gibi hoş degil yani... ac söyle icindekileri bitti de kapat gitsin.

Merhaba.

i
Neden kaçıyorsun ki?
Telefonunu aç hiç konuyu uzatmadan bittiğini ve bir daha rahatsız etmemesini söyle.
Sonra engelle heryerden.

Biraz ona zaman vermek istiyorum sindirsin istiyorum. Bir de artık cidden tartışmak istemiyorum.
Siz ailenizle keyfinizden değil, can güvenliğinizden endişe ettiğiniz için görüşmüyorsunuz. Bunu idrak edemeyen insana laf anlatmaya uğraşmayın; adamla da yeniden iletişime geçmeyin.

Öyle bir aile ile’’ akrabalarım ne der ‘’ diyerek görüşmeni isteyen birinden kesinlikle ayrılmalısın. Telefonuna cevap verme, bu insan seni yorar, manipüle etmeye çalışır. Uzun uzadıya mesaja gerek yok, sen bu düşünceni söyledin ben böyle birini istemediğim için bitirdim, beni bir daha arama, rahatsız etme diyeceksin( mesajla) engelleyeceksin her yerden. O telefonu açarsan sağlam buhrana sürükleyebilir seni bence. Açıklamayı hak etmiyor nişanlın aslında, direkt engelle gitsin diyeceğim ama yapmazsın biliyorum.

Öyle bir aile ile’’ akrabalarım ne der ‘’ diyerek görüşmeni isteyen birinden kesinlikle ayrılmalısın. Telefonuna cevap verme, bu insan seni yorar, manipüle etmeye çalışır. Uzun uzadıya mesaja gerek yok, sen bu düşünceni söyledin ben böyle birini istemediğim için bitirdim, beni bir daha arama, rahatsız etme diyeceksin( mesajla) engelleyeceksin her yerden. O telefonu açarsan sağlam buhrana sürükleyebilir seni bence. Açıklamayı hak etmiyor nişanlın aslında, direkt engelle gitsin diyeceğim ama yapmazsın biliyorum.
Kesinlikle anlattığınız gibi. İkna kabiliyeti çok yüksek biri, istediği gibi olmazsa kırıcı davranır ben saygılı bir diyalog istesem bile.

Merhaba.

i
Nişanı at Bunlar fragman evlenince mutlu olacağını falan mı sanıyorsun evlenince nişanlın degisicek mi sanki hersey daha beter olucak yol yakınken bu işi bence bitir

ya umarım tüm dünyayı affetmeni sağlayacak o kişi karşına çıkar ve bunu fark edebilecek ufacık bi umut ışığın kalmış olur onu söndürme
fazla uzatmayacağım ama emin ol bu gerçekten de mümkün.. cevap verme bitirdiğini görsün hızlıca eşya vs. varsa takasını yap bağları kes yoksa yine kırıcı konuşacak ve boşa üzüleceksin sonuç gene aynı, bitmeli.. yüzde yüz haklısın

Silin engelleyin açsanız ne olacak? Haksız,önyargılı ,kolayca emeği sevgiyi çöpe atan vicdansız diyecek,bencillikle suçlayacak daha seviyeyi düşürüp ailenizin haklı olduğunu söyleyecek ,gerek yok ......

Back
X