esim bosanmak istiyor ben istemiyorum

Ilk konunu okumuştum altı aylık bi evliliğin vardı sanırım. Ortada anlattığın kadarıyla çok büyük sebepler yok aldatma fiziksel şiddet ya da şiddetli geçimsizlik gibi...
Ama şimdiki evliliklerin bazılarında çok büyük şeyler olmadan da boşanılabiliyor.
Insanlar birşeyleri çok çabuk harcayıp tüketebiliyor.
Sen karşındekinden çok sevmiş ve fedakarlık etmiş olabilirsin. Onun ayrılmak istemesindeki gerekçeleri nedir bilmiyoruz ama sebep ne olursa olsun seven bir insan sevdiğini böylece bırakmamalı bu kadar kolay vazgeçmemeli. Değer vermiyorsa üstünüze düşmüyorsa siz onun üstüne gidin arayın sorun demek isterdim ama onların bir yerlerini kaldırmaktan ve kişinin kendisini değersizleştirmesindn de başka bir işe yaramıyor ne yazıkki siz ne kadar iyi neyetli olsanızda karşı tarafın algısı çok farklı olabiliyor.
Çok şanslısınızki çocuğunuz yok aileniz sapasağlam yanınızda canınız sağ. Herşey gelip geçiyor zamanla sabırla duayla.
Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Dava vs açılma gibi bir durum var mı ?
Eşiniz size hiç telefon mail vs aracılığı il ulaşmadı mı ?

Gecmis olsun...
sayfalar cok ilerlemis fakat gerekli getekceler olusmadigi icin , karsi taraf ifTira atmazsa sende sinirlenip yeterki kurtulayim demezsen bosanmazsaniz hatta takilarini vsvs istersen bi uc yil surer birde 2.durusmada nafaka baglanirsa belki barisirsiniz...
kimi erkege nafaka vermek agrina gittigi icin iftira ediyor,sen bosanmak istiyorsun bir an evvel..
ama avukatlarda bitiyor...
kimi avukatlar karsi tarafin avikati olsa bile bi sekilde sizinle anlasma yoluna gecip , ilk celsede nafaka baglatabiliyor.atilan iftiralari sen kendi lehine cevirebilirsin tazminat icin diye size akil bile verebiliyor...
ama siz bosanmazsiniz bence...

Evliliğin de b*ku çıktı. Zirt pirt bosanma falan.madem boyle 5-6 ayda bitecek kadar sevmiyor insanlar niye evleniyorlar anlamiyorum.

Merhaba arkadaslar. Esimle yarim senedir evliyiz. Aile konusunda ve baska konularda simdiye kadar hep tartismalarimiz oldu kavga ettik cok. Bir hafta iyiysek bir hafta kotuyduk. Kucuk seylere takildik hep. Ben cok seyi gereksiz yere taktim bosuna tartistik yiprandik. Defalarca bosanma kelimesini andik. Bir kere ayrilmak istediginde pesinden gittim ve barismistik. Ailesi de barismamizi uygun goruyordu. Gecen haftaki kavgamizdan beri ise ben kendi ailemde o da kendi ailesiyle. Ayrilmak istedigini bildirdi ve artik hic ulasamiyorum. Ailesi de onaylamis. Yuvamin yikilmasini istemedigini soyledim gururumu ayaklar altina alarak, fakat hic aracilik yapmiyorlar yapici degiller. Ailem ise normal tartismadan ibaret oldugunu dusunuyorlar duzelecegine inaniyorlar. Pek biseyden haberleri yok. Arkadaslar ben yuvami kurtarmak istiyorum ama ailesi bu derece karsi onlardan da hayir yok. Ne yapacagimi sasirdim bitsin istemiyorum onu seviyorum cok.
Arayip sorma biraz sabret sınırı geçsin yumuşar canim

Kv'dem beni sikayet ediyordu. Ailesi esimi dolduruyordu bastan beri ben de dayanamiyordum buna. Ailesi benim onu onlardan koparmak istedigimi soyledi esim de inandi. Hep kucuk seylerden kavga cikti. Kirdik birbirimizi. Ama duzelir ins. diyorum. Yuvami kurtarmak icin her seyi yapmak istiyorum. Cunku ornekler var basta cok kotu gitse de sonradan duzelenler var. Umidim vardi. Keske ailesi boylr yapmasa
Canim biz evlendik öyle bi bir sene geçirdik ki biz boşanmadiysak bu dünyada kimse bosanmaz. Ilk seneler hep böyle üstüne gitme adamın yumuşasin doner

Son durum ne cnm.hic aramadilarmi?

Kizlar dava benim tarafimdan acilsin istiyorum. Ailecek bitirdiler yiktilar yuvami bir sans dahi tanimadan. Allah buyuk ama gorsunler gunlerini insallah binpisman olurlar. Sonradan kapima dayanip af dilemesini umuyorum ama affetmicem. O kadar alttan almistim hatami kabul edip ama degerimi bilemedi. Bizim evliligimiz aile yuzunden son buldu. Ama biraz sahip ciksaydi boyle olmazdi. Aramizda gecenleri resmen anlatiyordu. Ailesi de kiskirtiyordu bana karsi. Sonunda istedikleri oldu kina yaksinlar. Degerimi bilemedi. Ne diyim hayirlisi Allahtan.

Ben de baslarda senin gibiydim ilk bosanma lafi gectiginde daha hayir olaamaz ben seviyorum demistim, ama keske ozamanlar tamm deseymisim...simdi ben de bosaniyoum yani dava filan acilmadi ama babaevindeyim su an yilbasindan beri suren gerginlikler ben adim attim bazen de o..ama olmadi yine ..bizde ailenn etkisivarmmi bilmiyorumcunku onlarin hicbisiden hberi yoktu simdi var ama beni hala aramadilar mesela.
Dememo ki bugun gitmesine izinvermezsen emin ol birgun gidecek cunkubir kez gundeme geldiyse bu sonra hep geliyorr..rabbim herkese hayirlisini versn ins....

Ben de baslarda senin gibiydim ilk bosanma lafi gectiginde daha hayir olaamaz ben seviyorum demistim, ama keske ozamanlar tamm deseymisim...simdi ben de bosaniyoum yani dava filan acilmadi ama babaevindeyim su an yilbasindan beri suren gerginlikler ben adim attim bazen de o..ama olmadi yine ..bizde ailenn etkisivarmmi bilmiyorumcunku onlarin hicbisiden hberi yoktu simdi var ama beni hala aramadilar mesela.
Dememo ki bugun gitmesine izinvermezsen emin ol birgun gidecek cunkubir kez gundeme geldiyse bu sonra hep geliyorr..rabbim herkese hayirlisini versn ins....
Cok aci bisi olsa da ayrilmak benim icin yapacak bisi kalmadi. Alttan ala ala bi hal aldim. Hepsi barismak istedigimi bildikleri halde ona bosan dediler beni begenmediler. Allahtan cocuk yoktu.
Sen de benim durumumdasin. Benim zoruma gidiyor baba evinde olmak tuhaf hissediyorum kendi evimde hissetmiyorum. Bi yabanci gibi.
Ve korkuyorum bida biri cikarsa karsima nasil guvencem ve iyi cikar mi

Cok aci bisi olsa da ayrilmak benim icin yapacak bisi kalmadi. Alttan ala ala bi hal aldim. Hepsi barismak istedigimi bildikleri halde ona bosan dediler beni begenmediler. Allahtan cocuk yoktu.
Sen de benim durumumdasin. Benim zoruma gidiyor baba evinde olmak tuhaf hissediyorum kendi evimde hissetmiyorum. Bi yabanci gibi.
Bende istemiyrdumama artik istiyorum cunku ben de hep alttan almama ragmenkurnaz fesat kotu niyetli oldum..sirf bosanalim dediginde bu isin yolu yordami neyse oyle olcakdedigim icin...benim esime ailesi de soz geciremiyr ama az da olsa bosanmamizda katkilari var...cunku bir kere bile yapici davranip akil vermediler.
Benim de korkum o bir daha guvenirmiyim kimseye bilmjyrm ben yarin psikolojik destek almya baslicm insallah..sen de oyle yap..

Bende senin gibi cok alttan aldim ama alttanalmak. Bir ise yaramiyor cunku kafayaa koyulmussa git gide daha cirkinlesiyor....evet bende o durumdayim ama daha hazirim simdi cunku buadamla devametmem demek mutsuz olmak suskun birkadin olmakdemek...bana baba evinde olmak koymuyord . Ben nelere eywallahettim emekverdim amakarsiligi bu olmamaliydi...benimde korkum o birdaha severmiyim sevsem guvenebilir miyim...ben psikolojik destek alicam bence sende al en azindan ruhun fazla yara almaz.

Çok yeni evlisiniz. Biz de çok kavga ettik ilk yıl ama artık alıştık birbirimize ve çok şükür düzelme yolunda ilerliyoruz. Ailen eşini karşısına alıp konuştu mu hiç? Hayır madem boşanmak istemiyorsun dön evine. Sen ailesine ne bakıyorsun, eşinin sevgisinden eminsen sahip çık derim.

Ben de istememistim baslarda ama yuzsuz oldum bu sefer de...bosver herseyden once karsindaki erkek degil adam olsun...benhicsorun cikarantaraf degildim tum sorunlari esim cikariyordu...gittikce daha da cirkinlesti saygisizlasti..ailesinin agzina bakan insandan koca olmaz..hele de yapici degillerse, benimkiler de notr yani ne yikici ne yapicilar..hakkimizda hayirlsi bakalim.
Benm de korkum o..ama ne yapabiliriz ki..

Çok yeni evlisiniz. Biz de çok kavga ettik ilk yıl ama artık alıştık birbirimize ve çok şükür düzelme yolunda ilerliyoruz. Ailen eşini karşısına alıp konuştu mu hiç? Hayır madem boşanmak istemiyorsun dön evine. Sen ailesine ne bakıyorsun, eşinin sevgisinden eminsen sahip çık derim.
Ailem konustu yapiciydi. Ama onun ailesi degildi hic hatta yikiciydi. Sevdigine inanmiyorum artik cunku sevseydi sabrederdi daha yeni evliydik ama umitsizdi. Degmeyen sebeplerden bitti. Ama mucadele ettim ama o ailesiyleydi. En son bariscaktik da ailesi karsi cikmis. O da vazgectiydi sonra. Bende hep umit vardi ama artik kalmadi bende. O pisman olsun ben affetmicem insallah

Ben de istememistim baslarda ama yuzsuz oldum bu sefer de...bosver herseyden once karsindaki erkek degil adam olsun...benhicsorun cikarantaraf degildim tum sorunlari esim cikariyordu...gittikce daha da cirkinlesti saygisizlasti..ailesinin agzina bakan insandan koca olmaz..hele de yapici degillerse, benimkiler de notr yani ne yikici ne yapicilar..hakkimizda hayirlsi bakalim.
Benm de korkum o..ama ne yapabiliriz ki..
Bacim sende yine adamlar ne yapici ne yikiciymis. Bende benim ailem yapiciydi son ana kadar hemen ayrilinir mi falan diyotlardi ama onun ailesi bosanmamizi istedi o da dinledi. Cunku erkek degil cunku sahip cikmadi bana simdiye kdar. Sadece cinsiyeti erkek ama adam degil. Akli fikri ailesindeydi aileci ana kuzusu. Beni haketmemisti ama ben yine de mucadele ettim yuvam dagilmasin diye ama onlar karsi cikti.
Allah hayirli insanlarla karsilastirsin. Psikolojik destege sanirsam benim de ihticim var. Allah yardimcimiz olsun

O yasa gelmis yuva kurmus adamlar hala niye anne baba doldurusuna gelir hic anlamam.sonucta cocuk musun sen.hayat arkadasi olarak sectigin insani baskasindan dinleyip ona gore tavir alacaksan niye evlenirsin.sonucta o insanla en cok vakit geciren sensin ayni evi paylasan sensin.bence konusmak istedigini soyle bi yemek yiyin anlat derdini sakince olmuyorsa sende bırak yapacak bisey yok.bi erkek olarak onun cabalamasi gerekir.

Merhaba arkadaslar. Esimle yarim senedir evliyiz. Aile konusunda ve baska konularda simdiye kadar hep tartismalarimiz oldu kavga ettik cok. Bir hafta iyiysek bir hafta kotuyduk. Kucuk seylere takildik hep. Ben cok seyi gereksiz yere taktim bosuna tartistik yiprandik. Defalarca bosanma kelimesini andik. Bir kere ayrilmak istediginde pesinden gittim ve barismistik. Ailesi de barismamizi uygun goruyordu. Gecen haftaki kavgamizdan beri ise ben kendi ailemde o da kendi ailesiyle. Ayrilmak istedigini bildirdi ve artik hic ulasamiyorum. Ailesi de onaylamis. Yuvamin yikilmasini istemedigini soyledim gururumu ayaklar altina alarak, fakat hic aracilik yapmiyorlar yapici degiller. Ailem ise normal tartismadan ibaret oldugunu dusunuyorlar duzelecegine inaniyorlar. Pek biseyden haberleri yok. Arkadaslar ben yuvami kurtarmak istiyorum ama ailesi bu derece karsi onlardan da hayir yok. Ne yapacagimi sasirdim bitsin istemiyorum onu seviyorum cok.
asıl sorununuz nedrş?
kavga sebebi?

Back
X