- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
- 363
- Konu Sahibi Kartalice35
Tesekkur ederim aynen boyle dusunuyorum
artık...Erken nikah yapmakla cok buyuk hata ettim farkındayım,ama bilemezdim insan herkesi kendi gibi sanıyor. Su varki sevgisindende emin degilim...Bu ara gecis donemimi yasiyo olabilirmi? sefere cıkmak kolay degil insanı bunalıma surukluyo daha oncede seferde bunalimlar yasadı..Birden evlenince psikolojisi degismis olabilirmi...Sabırla beklicem seviyosa hala anlarsa degerimi döner ama affedebilirmiyim bilmiyorum o hakaretlerden sonra tüm guvenimi kaybettikten sonra...
Psikolojisi bozuk olabilir..evet..ama ailesini sart kosmasinin bununla alakali oldugunu dusunmuyorumm.ona tek bi msj yazmani tavsiye ederim..onu sevdiginin dogru oldugunu ama onun bu tarz beklentilerinden sonra saskinlik gecirdigini..herseyin ailelerlezamanla oturacagini asil onum bunasayfi duymasi gerektigini ve asil onun bu duruma saygi gostermesini..ve ailesiyle iletisimin bu sekilde dahada zorlastigini onun buna karismamasi gerektigini ve iyi bi es olmaya once layik olmaniz gerektigini.sonra ailerle zmanla saglikli bir iliski kurulacagini bu sevgiyle okadar mutlu olmalisibizki ufak tefek aile sorumlarini gormezden gelebilecegini..onuda ailesine saygi gosterecegini aynixseyi onumda yapmasi gerektigini.ve son olarak seni sevip secmedigini dysunup buna bi tek cevap bekledigini ve ona bu sorularin cevabini verene kadar yazmamasini ve yazmicani..ve ben olsam derim bosanmak sorun degil bosanalim eger sirf hic birsey olmamisken ailenle bikere bile kavga bisey yasamamisken sana boyle bi istekte bulunuyosa bosanmanin sorun olmayacagini ve ondan son kez aile olup olmayacaginizin cevabini ben sana yarin birgun bir cocul doguracagim ve biz kendi ailemizi kuracagiz anne baba olacagiz o zaman hala kendi ailesini herseyin uzerinde tutamayaxagini gercek ailesinin sen olacaginin..farkina varmasini..ve herkes bi ailede dogar buyur ve o kendi ailesini kurar doganin kuralinin bu oldugunu bununda ailesini silmesi yada saygisizlik yapmasi anlamina gelmedigini yaz ona ve sana bunlari iyi dusundukten sonra gercek cevabini duyup son noktayi koyacagini soyle ama boyle cocuk gibi davranan bi es istemedigini de belirt..drgismeni istemiyorum iliskimizi onemsedigi bilmek istiyorum soyle..yoksada hayat devam ediyor yok yakinken daha fazla uzulmeden donelim yaz..tavsiye sen vilirsin..ama sakin yazma o msjdan sonra onumda gercek kararini iyi dusunup vermesini bi dahada drgismeyecegini belirt.