Eşim boşanmak istiyor....

Bekarken de evlenemiyorum diyw annesine dert yanan bi adammış ki borcumuz yok çok şükür kira ve fatura sadece ama alıştı evlendiğimiz ilk zaman 10 ay kadar çalıştım her şey bendeydi zor gelmeye başladı istiyorki bekarlıktaki gibi olsun annesine belli bi para versin kalanıyla yesin içsin gezsin bekarken içki için kredi çeken biriymiş zaten

Bekarken içki için kredi çeken biriyle evlenmek niyeydi

Bilemem. Konu sahibi bu konuda bir şey dememiş.
Ben de böyle kendini çok açıkgöz zannederek, büyük büyük konuşan sonra da dediklerini yutan kadınlara oh olsun diyorum. Ben diyorum yani.
Her insan belli etmez, hayatta tek tip insanlar olsaydı daha kolay işlerdi işler. Çok iyi gizlenen akrepler de var. Siz rastladınız mı hiç?
Hiç iz göstermeden evlenir evlenmez değişen insan çok nadirdir. O gizlenen akrepler ne kadar sinsi olsa da insanın bir savunma mekanizması var tehlike anında bir şeylerin yanlış gittiğini içgüdüsel olarak hissediyor.

Ne kadar süre evli kaldınız? 30 yaşında adam gidip annesiyle mi yaşayacak yine? Böyle bir asalakdan tez zamanda kurtulursunuz umarım ama bir süre idare edin. İş bulayım, hemen boşanırız diyin.
2 yıla gidiyoruz iş bulsam onun boşanma sorunu biticek zaten ama ben soğuyorum hesaplamıyor

fazla alkol bariz ruh duygu durumunu dengesizleştiriyor baya. bence bu söylediği dengesiz laflara değil de alkol bağımlılığına bi çare bulmanız gerek. kişiliğini fazlasıyla etkiliyor belli ki.
Ona çare bulamıyoruz zaten tedavi diyoruz kabul etmiyor kendi sorunlu aslında bunu bana açıl açık söylüyor mutlu olamıyormyş evlilikte

Malesef bir şeyleri evlendikten sonra görüyor öğreniyorsunuz bir gün gene çok alkol alıp apartmanın camını kırdı ertesi g0n camcı bulur musun camı taktırmamız lazım diyorum annem halleder diyo dediği gibi de oldu annesi halletti
Alkolik bir adam evlendikten sonra kendını göstermez diye dusunuyorum.
Cımrılıgını saklar, sapkındır saklar, umursamazdır saklar. Ama alkol? Saklanmaz.

Siz neden zor geldiği için çalışmayı bıraktıysanız ona da zor gelmiş olabilir mi tek başına ev geçindirmek?
Keşke evlenince kendisinin, çocuğun, bütün ailenin sorumluluğunu sadece adama yıkmaya çalışmasa artık kadınlarımız... Çalışıp bütün yükü sırtlanmak zorunda değildiniz ama maaşınızdan elbette kendinize ayırarak eve de katkı sağlayabilirdiniz pek ala.
Ama artık iş işten geçmiş, adam sevmiyor, çabalamıyor, istemiyor. Yoksa alkol zaaflı diye tabir ettiğiniz alkolik kocanızın sarhoşken aklına boşanmak geliyorsa, sizi sevseydi aksine ilanı aşk etmek de gelebilirdi, şarkılar şiirler de dizebilirdi alkol kafasıyla. Ama o boşanmaktan bahsetmeyi tercih etmiş ki ayıkken de söylediklerini tasdik etmiş. Kısacası sizinle yaşamaya evli kalmaya devam etmek istemiyor. Ne diyebilirsiniz? Nolur boşanmayalım diyemeceğinize göre boşanın gerçekten.
Yalnız adam maddiyattan bu denli yakınırken size verecek tazminat ve nafaka parası bulabilir mi onu biz değil siz daha iyi bilirsiniz.
Ben işimde mutluydum kaldıki işten onun hatası yüzünden çıktım çalıştığım sürede de o bana yıktı her şeyi alkollüyken dakikasını dakikasını tutmuyor zaten bir öper şarkı söyler beş dk sonra boşanmak istiyorum der iki dk geçer ben aslında boşansam pişman olurum çünkü senş çok seviyorum der zannettiğiniz gibi dönmüyor o işler ben şu an çalışmıyorun ama ailem destej oluyor her destek olduğu yüklü miktarlar da onun kart borcuna gidiyor mesela

Alkolik bir adam evlendikten sonra kendını göstermez diye dusunuyorum.
Cımrılıgını saklar, sapkındır saklar, umursamazdır saklar. Ama alkol? Saklanmaz.
Uzak mesafe ilişkisiydi sürekli yanında olmadığım için bu kadar içtiğini bilmşyodum açıkcası ayda yılda bir zannediyordum ben demek yalanmış

Bu zayıf karakterli erkeklerden bıktık ya. Sorumluluk ağır gelince ya depresyona girerler ya kendilerini alkole verirler ya da başka şeyler. Kadınların böyle bir lüksü yok ama erkekler güzel öğrenmiş kaçmayı. Hazır çocuğunuz da yokmuş baştan kurun hayatınızı. Ömür geçmez bir de çocuk oldu mu o zaman neler yapar kimbilir..

Anlaşmalı davada tazminat varmı bilmiyorum, benim avukatım 'anlaşmalıda tazminat zor, nafaka isteyebiliriz' demişti.
Düğün videosu, fotoğrafın falan varsa da altınları talep edebiliyorsun.
Protokolü hazırlanıyor.
Çekişmeli zor ve sıkıcı. Ben istedim herşeyi ama dava uzayacak baya. Bir de şu virüs olaylarından iyice yavaşladı süreç.

Anlaşmalıya ikna et. Eşyalarını da dava açmadan önce al, bir çöpünü bırakma.

Eşinin popişine zor gelmiş sorumluluk, erkekleri anlamakta zorlanıyorum zaten. Annesi altını bağlayan bağlaya büyütmüş diye aynı şeyi eşten beklemek nedir? Evliliği deneme tahtasına döndürdüler iyice.
O almak istemediği sorumluluğu hakim kendisine, nafaka olarak yüklesin de ağlaya ağlaya ödesin. Acıma bunlara.

İyi bir avukat bul.
İstediğim tazminatı kabul ederse anlaşmalı boşanırım ancak takılar gitti ailemin bana destek olduğu milyarlar gitti. O yüzden bu sorumluluk ağır geldiyse hayatı boyunca tazminat için kredi çeksin onu ödesin içim soğumaz başka türlü

Bu zayıf karakterli erkeklerden bıktık ya. Sorumluluk ağır gelince ya depresyona girerler ya kendilerini alkole verirler ya da başka şeyler. Kadınların böyle bir lüksü yok ama erkekler güzel öğrenmiş kaçmayı. Hazır çocuğunuz da yokmuş baştan kurun hayatınızı. Ömür geçmez bir de çocuk oldu mu o zaman neler yapar kimbilir..
Geçimsiz zor bir karakter olmasına rağmen asla kavga etmem yormam kendimi ama hayatımda duyduğum en saçma sebep sorumluluk ağır geliyo bekarlığı özlüyorum demesi

Konu sahibine veya benzer durumdaki kadınlara oh olsun demiyorum ama böyle adam evlenmeden önce de belli ediyor ki kendini. Sorumluluk duygusu olmuyor, kendi başına iş becerebilme kapasitesi sıfır, acıksa bir çorba kaynatamaz. Bunlar evlenmeden önce çok net görülebilen özellikler yani.
Malesef evlenmeden önce bu yönlerini belli eymedi ben evlenme işini uzatalım dedikçe ben yapıcam her şeyi istiyosan çalışmazsın da diyen bi adamdan bahsediyorum tanıdığım adam bu değil

Geçimsiz zor bir karakter olmasına rağmen asla kavga etmem yormam kendimi ama hayatımda duyduğum en saçma sebep sorumluluk ağır geliyo bekarlığı özlüyorum demesi

Benim eşim de çocuk olduktan sonra hayata küstü depresyona girdi. O yüzden çocuk düşünmeyin lütfen hayat size zor olur herkes yolunu bulur ama siz artik anne olursunuz ve hayatınız çok kısıtlanır. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Back
X