• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim bosanmak istiyor

Yaptığınız tüm davranışlar baştan sona yanlış
Haklı iken haksız duruma düşmüşsünüz

Boşanırsanız kendinize iş bulup ve nafakayla geçirirsiniz
O evde kalırsanız eski konuları tekrar açmamanız gerekecek
Ve tekrar en ufak tartışmada evi terk etmemeniz gerekiyor
Kendi kendinize geri döneceksiniz çünkü

Siz şimdiden iş bakın bence kendinize
O özgüven yerine gelsin

Kadın en başından beri sürekli sorun çıkartıyor ailesi konusunda. Demek ki babasının ihtiyacı olmuş adam göndermiş. Kadında öğrendiği gibi evleri terk etmiş yine. Normal bir durumda olsa adam haber vermese evet fakat kadın sürekli aile konusunda zaten sorun çıkartan biri. Adamın söylemeye çekinmesi normal. Normal bir ilişki mi varda kadınınyoksaydı felan diyorsunuz? Benimde babamın ihtiyacı olsa ben gönderirim kocam sürekli ilk evlendiğinizden beri sorun çıkartsa ailem konusunda 3 yıl küs kalsa barışınca da sürekli bana şikayetlerde para gönderdim diye evi terk etse ee yeter be derim boşanırım. Bana görede ailemi bu şekilde yok saymak beni yoksaymak demek.
Adam söylemeye çekinmemiş ki söyleme gereği duymamış.Konu sahibinin davranışlar normal değil zaten de bende kocam benden habersiz para gönderse “bir daha dönmemek üzere”boşarım

Ev hanımı olduğum için gelirim yok çocukta küçük 4 yaşında ailemin maddi durumu yok beni desteleyecek kadar gerçekten mecbur olduğumu biliyordu ama bu süreçte bende kendime geldim ne kadar zorlansamda yapabilirim herhalde dedim gidip davayı açalım bu evden git dedim 2 hafta olacak daha avukata gidemedik surekli davası var diyor ucreti o ödeyeceği için bekliyorum aslinda
İkimizde numara yapıyorsunuz adam gidemeyeceğinizi anlamış boynunuza yukarı geçirmek için boşanalım diyor,Siz arkamdan gelir diye evi terk etmişsiniz yememiş kös kös gittiğiniz gibi geri dönmüşsünüz,zaten ailesi sizi istemiyor ölseniz hemen eşinize birini bulurlar,kendi aileniz uzun süreli bakmaz.Bütün kızlar eşinizde siz bayağı eskilerdesiniz oturun iyi düşünün akıllı adımlar atın.
Sevdiğin adamın ailesi isytemiyorda evlenmeyin eninde sonunda o büyük bitiyor

Evet büyük oranda size katılıyorum ihtiyaç varsa ben de aileme yardım ederim eşim de aynı şekilde ancak bunlar gizli saklı olmamalı, konu sahibinin tepkisi biraz da ona diye düşünüyorum

Bazı miktarlar söylenmez ki bu gizli saklılıktan değildir yani gerek duyulmaz
Yani geçen kız kardesim bana geldi giderken cantasina para soktum üni öğrencisi
Her gördüğümde veririm bazen aklima gelir üst üste hesabina atarım
Avmye annemle giderim bir sey gorurum aa buna cok yakisir derim ona da alirim
Dedigim gibi 7 kat ellere yardımlar gönderiyoruz.. komsu cocuklarına harcliklar veriyoruz bunları eşe söylemeye kalksak ohoo
Yanii tüm maaşı bağlamadıktan sonra babanın bir faturasını ödemek vb bir ihtiyacını gidermek ne bilim dediğim gibi gizli saklılıktan cok insan gerek duymaz

Ah annem babam keske isteseler benden de dünyayı ayaklarına sersem o kadar gururludurlar ki aç kalsalar açım demezler
Aynı şekilde kayınvalidemle kayınpederim de öyle insanalardır..

O yüzden paranın miktarını verme şeklini merak ettim
Konu sahibi ego mu yapıyor yoksa ciddi bir miktar mı? Çoluğu çocugu toplayıp evden gidecek kadar

Yani sürekli her tartışmada aile ile ilgili herşeyi başa kakan ve onlar bana bunu yapmıştı tadında kötüleyen birine babama para verdim demek zor gelmiş olabilir. Ben aileme para verdim diye eşim evi terketse dönecek bir evi olmaz. Kendimden örnek veriyorum çünkü eşimin anne baba vs. yok. ( Sizden kısmıştır sizi mahrum bırakıp babasına yedirmiştir orası ayrı ) Çok büyük bir miktar mı bu para evi terk edicek ve 7 gün uzak kalıcak kadar merak ettim doğrusu.

Back
X