- Emoji Skoru
- 2.909
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi anonimbirvajinusmus
Bu bahane konu sahibi..8 aylık evliyim eşimle 4 senedir beraberiz vajinusmud hastasıyım daha önce bir çok kere doktora gittim ilaçlar verdiler denedik ve olmadı gene bede biraz araştırma yapıp dilatörlerle egzersiz yapmaya başladım kendi kendime yapabiliyordum . Egzersizden önce doktora gittiğinde doktor zarımda her hangi bir problem olmadığını söyledi. Sonra dilatörlerle yapmaya başladım. Gene biz deneyip olmayınca bu sefer eşimle doktora gittik doktor kızlık zarımın bozulduğunu söyledi ama ben daha önce ilişki yaşamadım. Doktora söylediğimde egzersizlerle bozulacağını ve elastik bir zarım olduğunu söyledi. Eşim buna inanmadı doktora da bana da inanmadı ve benden ayrılmak istiyor ne yapacağım nasıl kanıtlanır bu bana yardım edin lütfen
Evlilikten sıyrılmak için size iftira atmayı seçmiş.
Aşkından da ölseniz bu ahlaksız, iftiracı eşle olmaz. Bazı sınırlar geçilemez. Yüreğinize taş basın ve bu ilişkiden gidin.
Seni istemeyeni sen asla istemeyeceksin. Ve bu bahane. Sizin çırpınmanızı görüp kalbi katı kalıyorsa hiçbirşeye değmez.
Çekişmeli dava açın, süründürün. Hem maddi hem manevi uğraşın. Hayatta herşeyin bir bedeli var, o bedeli eşiniz ödemeli. Madem çirkinleşti iftira attı, namusunuza iftira attı çekişmeli dava açın, uğraşın. Anasından emdiği sütü burnundan getirin.Nafaka, tazminat vs hepsini isteyin.