• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim boşanmak istiyor

8 aylık evliyim eşimle 4 senedir beraberiz vajinusmud hastasıyım daha önce bir çok kere doktora gittim ilaçlar verdiler denedik ve olmadı gene bede biraz araştırma yapıp dilatörlerle egzersiz yapmaya başladım kendi kendime yapabiliyordum . Egzersizden önce doktora gittiğinde doktor zarımda her hangi bir problem olmadığını söyledi. Sonra dilatörlerle yapmaya başladım. Gene biz deneyip olmayınca bu sefer eşimle doktora gittik doktor kızlık zarımın bozulduğunu söyledi ama ben daha önce ilişki yaşamadım. Doktora söylediğimde egzersizlerle bozulacağını ve elastik bir zarım olduğunu söyledi. Eşim buna inanmadı doktora da bana da inanmadı ve benden ayrılmak istiyor ne yapacağım nasıl kanıtlanır bu bana yardım edin lütfen
Bu bahane konu sahibi..
Evlilikten sıyrılmak için size iftira atmayı seçmiş.
Aşkından da ölseniz bu ahlaksız, iftiracı eşle olmaz. Bazı sınırlar geçilemez. Yüreğinize taş basın ve bu ilişkiden gidin.

Seni istemeyeni sen asla istemeyeceksin. Ve bu bahane. Sizin çırpınmanızı görüp kalbi katı kalıyorsa hiçbirşeye değmez.

Çekişmeli dava açın, süründürün. Hem maddi hem manevi uğraşın. Hayatta herşeyin bir bedeli var, o bedeli eşiniz ödemeli. Madem çirkinleşti iftira attı, namusunuza iftira attı çekişmeli dava açın, uğraşın. Anasından emdiği sütü burnundan getirin.Nafaka, tazminat vs hepsini isteyin.

Yüzlerce yorum yazılmış, bir çoğunu okudum. Bence siz hatayı en başında yapmışsınız. Benim hiçbir suçum olmadığı halde bana resmen iftira atılacak ve eşim buna inanacak bana inanmayacak öyle mi? Bir küçük cinnet eşliğinde yüzüne tükürüp evden atmıştım onu çoktan. Bu durum gurur meselesi artık, yani sizin bir suçunuz yok beş yıldır birlikte olduğu kadıno tanıyamamış mı yazıklar olsun ona. Siz onu inandırmaya çalıştıkça küçük düşüyorsunuz siz haklısınız neye inandırmaya çalışıyorsunuz allah aşkına. Kendinizi küçük düşürmeyin daha fazla inanmıyor musun aç davayı herkes yoluna diyin bakalım noluyo.

Hayat boyu çilekeş bir kadın daha kulübe katıldı -bütün bu saçmalıkları kendi başına getirmiş olasan da-. üzücü 😔
Erkek seçiminiz korkunç. Bu adam zaten sizin ilkiniz olduğunu ve deneyip deneyip yapamadığınızı biliyor 8 aydır şansını deneyip başarısız oluyor yine de bu saçmalıkları söyleyebiliyor. Hastaneden vajiniamus hastası raposu ve tavsiye edilen egzersiz metotlarını ve belki bir ihtimal dava açarsan mahkemede bi bilirkişi ısrar edersen bu egzersizlerin böyle sonuçları olabileceğini beyan edebilir ya da esnek zar raporu talep edebilirsin yine hastaneden ama bu çileli yolculuğun ne yaparsan yap böyle bir adamla faydasız en fazla geçici kabullenme uzun yıllar inanmama arada bi patlayıp dışa vurma seni bekleyen gözyaşları ve savunma sözleri. Bu kendi başına getirdiğin bir bela değil mi? Adamı at git yeni biriyle evlen benim sana önerim bu. Ama bu evlilik ve bu adamda ısrar edeceksen de burada sana yardımcı olmak mümkün değil 🙅‍♀️ inanmak ya da inanmamak kabul etmek ya da etmemek kocana kalmış bir konu. Bugün inanıp sonra inanmıyorum diyebilir sanki kendisi sana bakir gelmiş gibi bunu isteme cüretindeki kararlılığı evliliğinizdeki anahtar faktör.

Bu ne be. Ben olsam boşanırım bu cahilden.

8 aylık evliyim eşimle 4 senedir beraberiz vajinusmud hastasıyım daha önce bir çok kere doktora gittim ilaçlar verdiler denedik ve olmadı gene bede biraz araştırma yapıp dilatörlerle egzersiz yapmaya başladım kendi kendime yapabiliyordum . Egzersizden önce doktora gittiğinde doktor zarımda her hangi bir problem olmadığını söyledi. Sonra dilatörlerle yapmaya başladım. Gene biz deneyip olmayınca bu sefer eşimle doktora gittik doktor kızlık zarımın bozulduğunu söyledi ama ben daha önce ilişki yaşamadım. Doktora söylediğimde egzersizlerle bozulacağını ve elastik bir zarım olduğunu söyledi. Eşim buna inanmadı doktora da bana da inanmadı ve benden ayrılmak istiyor ne yapacağım nasıl kanıtlanır bu bana yardım edin lütfen
Doktor söylemiş, daha büyük kanıt mı var? Ayrıca bu nedir yahu? Hangi çağda yaşıyoruz.. Kendisi sizden önce kaç kişiyle birlikte oldu kim bilir?? Kendini bilmez, hadsiz. Çok gerildim gerçekten. Boşayın gitsin, size güvenmeyen bir moronla ömür geçmez. Eziyet olur.

Back
X