Ya kusura bakmayın da bu mağara ayılarına bu kadar konuşma ötme hakkı veren sizlersiniz. Keşke kan görseymişim keşke doktor şunu bunu deseymiş, sülalece doktora gitmeler vs. Bu kadar aşağılanma hiç koymuyor mu size, böyle biriyle evli olmak çok mu lazım? Kocam nolur inansın diye diye diz dövmeye devam edin. Boş beleş bir kuruş etmez adamlar diyince de hemen celalleniyorlar, kocam aslında şöyle böyle diye. Anneniz babanız aileniz de mi yok dur diyecek? Benim annem eşimin saçını başını yolardı. Bu herif bakir mi, siz hesap soruyor musunuz? Defolu mal mı sattılar eşinize? Varsa yoksa kocam da kocam. Az biraz gururlu onurlu duruş sergileyin, ne kadar eziksiniz. Dilerim kocanız gibiler üreyemeden geberir de genlerini aktaramaz.
Bu arada herkese hocam hocam diye hitap etmenizden kıllandım. Genelde erkekler böyle konuşur. Daha önceki hamilelik konusunda da ben değildim başkası için sordum demenizi de şüpheli buldum. Emin miyiz vajinusmus hastası evli kadın olduğunuza? Troll ya da erkek kokusu almadım değil.