Eşim boşanmaya karar verdi evi terk etti ne yapacağımı bilmiyorum:((

allahım gülüm siz neden bölesiniz ya anlamadım tam iyi bi şeyler oldu derken hop bi mesajlaşıyorsunuz sil baştan başa dönüyorsunuz ya siz telde görüşmeyin bence anlaşamıyorsunuz hatta yanlış anlıyorsunuz birbirinizi nolur cok üzülüyorum bak yarın bayram bırak gelsin o gelince lütfen gülüm maddi şeylerden bahsetme eşin galiba kompleks yapmış sana yetemedegini düşünüyor galiba siyahbeyaz eşini geri ,istiyorsan ona icinden gecenleri yüzyüze söylesen ne kaybedersin cagır gelsin oturun sakin bişekilde konuşun neolur siz eşsiniz ya size sizden daha yakın varmı hadi dene

Yahu eşin neden bukadar sefalet çekiyor ki
para yok,kızını göremiyor hasretiyle yanıyor

e kadın filan yok belliki,adam çocuğuna mama parası veremiyor başka kadınla nerde aşk yaşasın
peki ama gerçekten derdi ne eşinin sen çözebildinmi cnm ,bazı şeyler artık kafanda şekillenmiştir

bir insan biraz akıllı olur gemileri yakarken neleri kaybedebileceğini az çok bilir
kusura bakmada eşin hiiççç akıllı değilmiş

yazık ya gerçekten sanada bebeğinede..

Kızlar ben aramadım sadece yıne para ıstedım cunku o böyle aybasında az bır mıktar verıp
benı herkese borclu yapmaya alısırsa ya da annemlere ve hesaptakı parama guvenırse ben
zaten nafaka falan alamam.Bu bir işaret oldu ona yardımcı olacaktım vazgeçtim,iyi oldu.
Neyse o YÜZYÜZE KONUSULACAK insan değil diyorum ya büyü yapılmış gibi A desem üstüme
saldırmaya kalktı ( Bu konuları konusmadıgım surece ıyı davranıyor.İstiyor kı kımse ona neden
ayrıldın demesın hesap vermesın rahat gezsın!
Javelın eşim bir çocukmus dıye bosa demıyorum ya ınsan bunu barı dusunmez mı ya 5 kurusu
yok battıkca batıyor.Kredı de alamayacak kım ona kredı cekecek.Kışın ortasında evden kacıyor
2 dogalgazı nasıl ödeyecek.AH-MAK! Kimseyı dınlemıyor,oysa 10 kısı aynı seyı dıyorsa sen haksızsındır
dı mı ama yook burnundaN kıl aldırmıyor.İşte bu parasızlıkla kadın da zor olur ,zaten saç sakal dolasıyor
etrafta mecnun gıbı.!

Bayramda inşallah herşey dilediğin gibi olur.
Üzüntülerin son bulur.
Eşin yola gelir umuyorum hatasını anlar da kapında köle olur.
Yürekten istiyorum eşinin pişman olmasını.

Senin yüzünden hayatta yaşamayı bile hayal etmediğim şeyler yaptım
Kendimden nefret ettim,1 aydır sürünüyorum,lanet bir hayatım var
Herkese açıklama yapmak zorunda kalıyorum,kızımdan uzak yaşıyorum.
Sen herkese aldattı diye de anlatırsın ama ben kendi pisliğimde geberip gitcem.
Yaşadığımız hiçbirşeyi unutmadım ,iyi ve kötü.
İçim acıyor ve senden nefret ediyorum.
Sıfırdan başladığım güzel hayatımı tekrar başladığım yere döndürdüğün için
ve hayatımda en çok sevdiğim varlığı görmek için sana muhtaç olduğum için.

sıfırdan başladıgı GÜZEL hayata bakar mısınız sankı cok guzel yaşıyormus gıbı
ve nasıl basladıgı yere döndurmus oluyorum anlayamadım!
Hiç cevap atmadım tabi ki kızlar ama çok sinirliyim zaten çocuktan
sonra en buyuk sorun ıkımızın de kendımızı haklı görup özur dılemememızdı
hala da aynı duruyor.Benım ne hale getırıldıgımı,neler yaşamak zorunda
kalabılecegımı,onu sevdıgımı ve nefret ettıgımı,birgun bunların ruya olmasını
ıstedıgımı bılmeden hala konusuyor bos bos!
üstelık herkese acıklayan ve hala acıklamaya devam edecek olan,yarın bayram
olmasın dıye uyuyamayan da burda benım.bu suratla butun ınsanlar anlar
bızım ayrıldıgımızı,yuzumden dusen bın parca,cok da gergınım.dokunsalar aglayacak gıbı
haldeyım,onu soranlara bagırmamak ıcın zor duracagım((

Son düzenleme:

Konuyu senden dinlemeyen biri bu mesajı okusa çok farklı düşünebilir....Ne kadar rahat "senden nefret ediyorum" diyebiliyor..

Haklısın cnm cunku oyle ıyı bır oyuncu kı oscarlık.Bgn mesaj atmıs ben bebegı ısten gelınce ona verıp yemek
koyuyordum bu tarz seylerden gıtmıs guya olaya bakar mıısnız resmen babalıktan kacıyor ve asla da kabul
etmıyor yalanlarını!

Yarın ''babana herşeyı anlatcam sen ordayken'' dedım kaybetcek hıcbırseyım yok ''en azından ssenın yalanların
yanında gerceklerı de bılsınler'' dedım ne dese begenırsınızzz benım evlenırken bakıre olmadıgımı söyleyıp
ıftıra atacakmıs ohaaaaaaaaa....Kesınlıkle asla asla babası olmayacak cocugumu görmeyecek asla buna
ızın vermem bu laflardan sonra!Haa ''kafamı bozma ıntıkamımı alırım tabı benı bulursan ''demıs yanı yok olup
masraf falan da ödemeyecekmıs .''Defol gıt dedım sen baba degıl sam babası olursun ancak bebegım senı
öldu bılsın daha ıyı'' dedım.Ne anlasmalı bosancam,ne ona bebegımı göstercem!!!Bebegımı benden alacakmıs
zor alır görur o gununu.Yaa 4 yılımı gecırdıgım adam bu olamaz ınanamıyorum salak mıyım ben de hıc mı
tanımamısım

Karakola gıdıp esım 1 aydır evı terk ettı gelmedı benı bebegımle parasız bıraktı diye sıkayet edeyım mı kızlar
uzaklastırsınlar can guvenlıgım tehlıkede dıyeyım mı polısle kapıma dayancakmıs bebegı görmek ıcın!!!

Allah'ım bayrama bakın ya nedır benım bu çilem(((

Asıl şimdi ayaga kalktım kendıme geldım ve İNTİKAM VAKTI kızlar yardım edın fikir verın lüften
Bayram bıter bıtmez karakoldayım!

Asıl şimdi ayaga kalktım kendıme geldım ve İNTİKAM VAKTI kızlar yardım edın fikir verın lüften
Bayram bıter bıtmez karakoldayım!

şu an olaylar çok sıcak onun için böyle düşünüyorsun.
eşinle iyice sakinleşmeden görüşmemeniz lazım, mesajlar filan sadece aranızı daha da geriyor.
emin ol intikam bile almak istemediğinde rahatlayacaksın.
bence istediğin intikam da değil, kafan karışık gibi.

Olur mu canım o bekaret lafı erkeklıge sıgar mı??İkimiz de bakıreydık evlenırken ,bu nasıl bır ıftıradır
böyle laf edenı erkek dıye koynuma aldıgım gune lanet olsun.Bebegıme aksam azcık(ben yemegı
masaya koyup bulasıkları yerlestırırken ) baktı dıye evı terk eden babadan ne olur?Onun ölmesını
beddua ettıgım gun kaza gecırdı .O kadar temız kalplıyım kı bu olayda hayatımda ılk kez bır bedduam
sabahında oldu resmen(( O kadar uzuldum kı kaza gecırdıgıne bıle.duygularıma gem vurdum ben 1,5-2 yıldır
onu ıstedıgım gıbı sevemedım hep uzak soguktu hep mesafe koydu meger gıtmeye hazırlanmıs!
Benım hamılelıgımı aglayarak gecırttı,lohusalıgımda en uyku gereken zamanlarımda ben her gece
yıne kocam benımle yatmadı benı cagırmadı dıye agladım cnm neler cektım bana sor..Bebegım bu stresı
aldıgından belkı de gecelerı 12-1e kadar uyuyamayan bır bebek oldu,onun pis kavgaları bagırmaları
yuzunden bebegım ürkek ve her sesten korkan bır bebek oldu yazık degıl mı bıze.Ne hakla görsun
de babanım desın.İstemıyorum asla!!!!

şu an burda okuyan arkadaslar ne olur bırseyler yazın sınırden uyuyamayacagım son kez!

Allah'a şükür ki ben kendımı bılıyorum ve bebegımın mutluluguu ıcın ne gerekıyorsa yapacagım
o kadar mutlu bır bebek kı canımın içi..Asla böyle bır ınsanın babası olmasını hak etmıyor.

Son düzenleme:
her şey bir anda bu kadar değişemez, emin ol anlıyorum seni.
boşanmada erkekler paranın p sini duyunca deliriyorlar(sonra pişman oluyorlar o ayrı)
hep bu davranışlar ondan kaynaklanıyo, şu an sinirlisin ama yavrunun babası o, bunu değiştiremezsin ve bu ilişkinin güzel olması yavrun için iyi...
sadece evladını düşün, belki çok acı ama yarın sen ölsen bebeğini babasına verecek mahkeme(ben çok sinirlenirsem böyle düşünüyorum), ya kızın babasını hiç tanıyamazsa ve onunla yaşamaya mecbur kalırsa.
sen sana yaptıklarını ispatlayacak durumda ol, iftirası kendi pisliği olur,o da saçmalayarak söylemiş zaten. (bakire değildi diye iftira mı olur!!)
sen kendini çok parçalıyorsun, eşin de bunu görüp ben neymişim ya oluyor...
çok zor olsa da tepkisiz kal, ona karşı.
eşinin düzelebilmesinin tek yolu bu..
hem yazık değil mi sana, evladınla geçireceğin en güzel zamanları katletmesine izin verme.

su an senin yazdıklaını okuyunca eşime ne kadar haksızlık ettiğimi anladım adam akşam başlar çocukla uğraşmaya gece bırakır bana bende uyuturum
ne demek sen bulaşık yıkayacaksın yemek yapacaksın aynı anda nasıl çocuğa bakacaksın onlarıda geçtim kocam diyip yatağını paylaştığın adam sana kız değildin derse orda durrrrr diyceksin aklını alırım adamın be namusuna asla dil uzattırma gerekeni yap hatta tazminat davası aç boşanma haricinde manevi tazmiant davası ne demekmiş anlasın pislik adi adam hemde çocuğunuz var yazık ya erkek diyip güveniyorsun kendini teslim ediyorsun dedigi lafa bak

Rabbim yardım etsin insallahh bundan sonra huzurlu mutlu gunlerın olur.
o kadar mutlu ol ki bu gunler aklına bile gelmesin amin amin amin.

fikirlerınız ıcın cok tesekkurler kızlar derler ya DONUNA KADAR ALACAGIM,işte bunu yapacagım.
Bana verdıgı bın tl gecen aykı vermedıgı faturayla 750sı ev sahıbıne gıden para ve benım bın
lırayı kendıme harcadıgımı ıma edıyor aklı sıra.Kendısı 3800 maasla ayın 10undan ıtıbaren
para bıttı dıkkat edelım dıyen salak,bana neler dıyor!!!!

Boşanmak ıcın her tur davayı da acacagım anlasmalı da bosanılmaz cunku o aılemle yasamamı
ve sadece bebege para vermeyı dusunuyor yok yaa işsiz karını ortada bırak mınıcık bebekle sonra
da bın tl neyıne yetmıyor de.Daha ınternet telefon faturalarımı bıle bılmıyorum !!!

Eşin çok çok ileri gitmiş bu sefer, ne demek bakire değildin yenir yutulur bir laf değil bu, Allah sana yardım etsin, eşini de ıslah etsin. Sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…