- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi siyahbeyaz2012
-
- #1.181
ya arkadalar tabiki iki tarafin payi vardir bu meselede
ama ortada bir bebek olunca ve de terkedilmis bir bebek varsa tum suc babaya kalir
insan disarda usuyen minik bir kediye, susamis yavru bir kopege, kanadi kirilmis korpe bir serceye, kimsesiz kalmis yetm bir cocuga dayanamazken, ona tum yurekliligi ile yardim etmeye calisirken bir baba nasil olur da evladini daha yeni dunyaya gozlerini acmis evladini herne pahasi olursa olsn nasil terkeder
biz hayvanlardan daha mi yureksisiz
bir parca merhamet damlasi da mi kalmamis ki bu minik bebegi baba sevgisinden, sevkatinden mahrum birakiyr bu esiniz
hangi servet, hangi insan, hangi oyuncak, hangi eglence baba sevgisini verebilir bu bebegimizeeee
canım esın bu cocugu ıstedımı?
Tabı kı cnm bırlıkte planlayarak yaptık tarıh belırledık
regl gunu saydık gecıkınce sevındık vs..
Zaten evlılıgın ılk gununden cocuk ıstıyordu da 3 yıl
ben borclarımızdan dolayı oyaladım ıstemedım
tanımak ıstedım,ama yıne de tanımamısım(
canım esınle konus ayrı eve cıkmak ısterse cık cunku ben ne kendı aıleme nede esımın aılesıne yakın olma tarftarıyım cnm boyle bır ımkanın varmı?
aynı apartmandayız,ayrı evdeydık ama her dakıka torun görmeye gelıyorlardı pazar bıle
Ama parasal acıdan durumumuz cıkmaya elverıssızdı,sımdı kendı cıktı 2 ev gecındırecek
guce sahıpmıs gıbı.( Bekar olarak yasamayı sectı.
hımmm baskası olabılrmı?
bunu ancak takıp edınce ögrenecegım,onu da arabayı satınca yapacagım cnm(
hımmm baskası olabılrmı?
En büyük etken ailenin bebek sevgisi olmuştur belkide! Kimseyide suçlamıyorum yanlış anlama, ama bazen büyükler kendi geçirdikleri günleri unutabiliyor. Allah'tan umut kesilmez,dönsede kaul etmem gibi sözlerde söyleme bence. Bir yuva yıkılınca arş sallanır derler,olaya olumlu bak canım,inanıyorumki düzelecektir herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?