SHINNING hayır hayır her kelımende haklısın sadece bebegımı tek buyutmeyı hıc dusunmemıstım ve madem
babasız buyuyecek haftada bır de olsa görmesını ıstemıyorum su ara ona cok kızgınım ve alttan almadan
benden medenı olmamı beklememesını ıstıyorum.Eger duzgun bırı gıbı davranırsa o zaman anlasmalı bosanırım.
Yoksa her dedıgın cok anlamlı cok teşekkurler.
CEDİSH sana öncekı sayfada bırsey sormustum ama görmedın sanırım.?
Valla zaten ben de onunla kalmam korkmaya basladım ıstemıyorum onu!Ama
bebegım tek kalacaksa tek bakacaksam ona medenı olmam1
Olsun, zaten zor günler geçiriyorsun kalbini kırmak istemem..
Bak geçen bir arkadaşımız bir konuda şöyle bir söz söylemişti. Bir çocuğun annesi yoksa babası da yoktur..
Sen ön ayak olursan, öyle ilgilenir kızıyla. Senin yüreğindeki duygu, annelik sevgin, evladına düşkünlüğün eşinde yok. Erkeklerin çoğu böyle..
Benim babam bile boşanma davası açıldıktan sonra bize karşı çok değişti. Bunun zamanla da ilgisi yok. Ben kızına düşkün, çocuklarını seven ve onlara bir anne gibi kol kanat geren babalara pek şahit olmadım. Nadir bir durum bu sanırım.
Ben sadece sana kıyamıyorum artık, samimi söylüyorum. Çok üzülüyorum ya. Bırak ne hali varsa görsün. Damdan düşmüşe dönsün, boşan da kurtul ondan.
Sonra evladına odaklan, ona en büyük ceza evladının her anına, ilk kelimesine, gülüşüne, yürüyüşüne, koşmasına, resim yapmasına şahit olamamak zaten.
Bırak o hatasının bedelini sizsiz kalarak ödesin.
Böyle işi yokuşa sürersen, aldığım karar ne kadar doğruymuş der kendi kendine.
Erkekler ilişkileri bittiğinde oh be dermiş, kadınlar da ağlar, üzülür, acı çekermiş.
Aradan zaman geçince kadınların kırık kalbi iyileşir, ve bütün hüzünleri yok olurmuş. ( bence çok doğru )
Ama erkeklerin oh kurtuldum duygusu zaman içerisinde yerini özleme bırakırmış. Ben naptım dediklerinde de geç kalmış oluyorlar işte..
Bırak o size geç kalsın..