mrb kızlar.öncelikle yazdıklarımı iyi okuyup önyargılı olmadan ama doğruları tarafsızca yazmanızı rica ediyorum sizden.eşimle birbirimizi çok severek evlendik.doğru düzgün sıkıntımız olmaz,herkesin örnek gösterebileceği bir çiftiz aslında.komik gelebilir ama tek problemimiz aradaki boy farkı! ben eşimden yaklaşık 5-6 cm uzunum.dolayısıyla topuklu falan giymem kendini kötü hissetmesin diye.ki normalde hayatında babet giymiş insan değildim.hepsinden feragat ettim.çünkü seviyorum onu.oda beni sever ve cokta güzel bulur aslında.dönem dönem benimde bu durumu problem yaptığım oldu yalan değil.milletin yorumları falan sıkmıyo değil canımı.ama bunu hiçbir zaman eşime belli etmedim.fakat ona bişeyler oldu sonzamanlarda;durup durup aynanın karsısına geciyoruz birlikte,boylarımızı ölçüyo,sen benden cokmu uzunsunki falan diyo.ben seni çok seviyorum ama dışardan bakılınca uyumsuz bir ciftmiyiz acaba falan diyo.beni sevdiğindenn hiiççç suphem yok Allah var.ama niye böyle yapıyoki? sizce bu durum gerçekten problemmi? dışardan bakılınca cokmu kötü duruyo? ha benim için cok önemli değil insanların ne düşündüğü ama bazen düşünmüyo değilim eşim böyle yapınca.hatta bende takılıyorum ona,''bütün iş adamlarının falan sevgilileri mankenlerden oluyo.bu durum moda hayatım'' falan diyip gülüyorum ama o böyle yapınca cok üzülüyorum.siz olsanız napardınız? üzülüp kafaya takarmıydınız bu durumu? onun dısında herşey cok güzel.tek sıkıntımız boy :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?