eşim boyunun benden kısa oluşunu problem ediyor !

hkk35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2012
108
12
48
İzmir
mrb kızlar.öncelikle yazdıklarımı iyi okuyup önyargılı olmadan ama doğruları tarafsızca yazmanızı rica ediyorum sizden.eşimle birbirimizi çok severek evlendik.doğru düzgün sıkıntımız olmaz,herkesin örnek gösterebileceği bir çiftiz aslında.komik gelebilir ama tek problemimiz aradaki boy farkı! ben eşimden yaklaşık 5-6 cm uzunum.dolayısıyla topuklu falan giymem kendini kötü hissetmesin diye.ki normalde hayatında babet giymiş insan değildim.hepsinden feragat ettim.çünkü seviyorum onu.oda beni sever ve cokta güzel bulur aslında.dönem dönem benimde bu durumu problem yaptığım oldu yalan değil.milletin yorumları falan sıkmıyo değil canımı.ama bunu hiçbir zaman eşime belli etmedim.fakat ona bişeyler oldu sonzamanlarda;durup durup aynanın karsısına geciyoruz birlikte,boylarımızı ölçüyo,sen benden cokmu uzunsunki falan diyo.ben seni çok seviyorum ama dışardan bakılınca uyumsuz bir ciftmiyiz acaba falan diyo.beni sevdiğindenn hiiççç suphem yok Allah var.ama niye böyle yapıyoki? sizce bu durum gerçekten problemmi? dışardan bakılınca cokmu kötü duruyo? ha benim için cok önemli değil insanların ne düşündüğü ama bazen düşünmüyo değilim eşim böyle yapınca.hatta bende takılıyorum ona,''bütün iş adamlarının falan sevgilileri mankenlerden oluyo.bu durum moda hayatım'' falan diyip gülüyorum ama o böyle yapınca cok üzülüyorum.siz olsanız napardınız? üzülüp kafaya takarmıydınız bu durumu? onun dısında herşey cok güzel.tek sıkıntımız boy :)))

Eşimi karşıma alır boy farkı şimdi mi aklına geldi diye bağrınırdım sanırım
Boş şeylerle huzurumuzu bozma derdim

Sizin gibi birçok ünlü çift var,eminim biliyorsundur.
Onlardan da bazıları aslında boyu sorun ediyorlardır belki.
Hatta Sarkozy'nin topuklu ayakkabı giydiği resimler var.

Böyle çiftlerde,daha çok erkek rahatsız oluyor sanırım.
Yoksa dışarıdan bakınca hiç kötü görünmüyor.

ya aslında cıkarkende dile getiriyordu şakayla karısık yine :)) ama şimdilerde yıne dillendirmeye başladı.ona cok anormal geliyor bu durum.e o böyle yapınca bende sıkıntı yapıyorum haliyle. uzun boyun birgün dezavantaj olacağını hiç düşünmezdim :)))

çağla şıkelde kocasından uzun, serdar ortacın sevgiliside ondan uzun.. ünlü olmayan çevremizde birçok insanda var çarşıda pazarda avmlerde çok görüyorum.. üzerinde durulcak bir konu değil bence iki insan anlaştıktan sonra..

Ha bu arada ben 1.78 nişanlım 1.83 bende babet spor ayakkabı falan giyerim hep senin gibi ama beni ondan uzun sanıyorlar ne hikmetse zayıf olduğum için herhalde... adamı kaç kere boy ve kilo ölçme makinasına çıkardım milletin soruları yüzünden.. bence kimseyi takmayın mutlu ve huzurlu iseniz..

Son düzenleme:

öncelikle dışarıdan nasıl görünüyor demişssin. bence dışarıdan gerçekten hoş görünmüyor :)) boy farkı hiç hoş olmuyor bu sadece erkek kısalığı değil bayan kısalığıda çok fazla olunca tuhaf geliyor bana... ama önemlii olan sizin kabul etmiş olmanız sadece fikrim bu yönde:)
eşim bu şeklde davransa ne yapardım... öncelikle şakaya vururdum onu çok sevdiğimi sürekli sölerdim:) genelde oturarak konusmayı tercih ederdim , ama bu olay 1 2 ayı geçmişsse ve hala böyleyse tartışmaya girerdim ben sorun etmiyoeum senmi ediosun bu zamana kadar aklına gelmedide şimdimi sorun ediyorsun yeter vs ... :)
baktım yine olmadı en son çare pskyatriye gitmesini sağlardım herhalde:)

malesef bazı erkekler bunu problem edebiliyo canım
birbirinizi seviosanız hiç problem olmasın yaa insanlarda ne dertler var birbirinizin kıymetini bilin
sen demişsin ya etraftan laflar duyup yansıtmıorum die
demekki oda duyuyo ama yansıtıyo
sizden sevginizden başka mühim bişey olmasın derim ben

Bir şekilde özgüveni zedelenmiş olmalı.
Belki etrafın hoş olmayan bir kaç şakasına maruz kaldı.
Aslında takmamalı.
Sevmişsiniz evlenmişsiniz.
Bundan sonra takarsa bu duruma kıskançlıklar başlayabilir.
Umarım aşarsınız kısa sürede.

bende eşimden 1-2 cm uzunum , birde eşim daha ince yapılı ben biraz daha iriyim , yani bu bikaç santim iriliği katınca artıyor , hatta bazen dalga geçiyorum bi hamile kalsam ciguliyle binnaz gibi olucaz diye gülüp geçiyoruz öyle ,işin özü ben kendimi ilk başlarda çok rahatsız hissederdim sonrasında uzun boylusundan ne hayır göredümki dedim kendime artık dert etmiyoruım, etraftan da hiç boyumuzla ilgili yorum yapan olmadı hep yakıştığımızı söylerler artık topukluda giiyiyoum, açıkçası yuvanda mutluysan boyu posu pek takma insanların düşündüğü umrunda olmasın , eşine de ufak tefek övgülerle bu durumu atlatmasına yardımcı olabilirsin

ende eşimle öyleyim 7-8 cm var aramızda. annem hiç istemedi ama çok severek büyük bi aşkla evlendik. aşkın gözü körmüş cidden diyoruz bazen :)
eşim kendine okadar güvenirki beim için hiç farketmez der. uzanamadığı yerlere beni çağırır göremiyorum diye :) istersen topuklu bile giyebilirsin der ama ben okadarda diil diye sadece onsuzken giyerim.. boy uzatan tabanlar var onlardan kullanmak istedi işi çok yorucu bide ona tahammül edemedi zamanında şimdi böyle evlendik böyle kabul et der :)
ailede hep dalga geçtileer ilk yıllar, benim durumum sülaleme göre kat kat iyi bi defa uzun boylular prenses gibi yaşattı heralde sizi dedim herkes kabullendi artık.
ben denilenlere çok takardım şimdi umursamıyorum el üstünde tutuyo çok insana göre tatlı dilli güler yüzlü napiiim boyunu amaaannnn :)

Allah sizi yakıştırmış birbirinize, Dışardaki yakıştırmasa ne olur ki.. Arkadaşlarından falan incitici bir şey duyduysa belki o yüzden problem yapıyor olabilir. hani hepsinin karısı kısadır. birşey demişlerdir takıntı yapmıştır.

Aklıma geldi şimdi. Ankara da metroya binmiştik. bir bayan çocuğuyla bindi, bir kaç istasyon sonra bir adam bindi kadının yanında durdu konuşuyorlar falan. tanıdık gibiydiler. kızılayda indik onlarda indiler. kadın adamın koluna girdi ve belki inanmazsınız, adam kadının omuzu hızasındaydı.. gayette mutlu görüntüleri vardı. Allah daim etsin.

ben 1 70 eşim 1 76 yani benden uzun ama çok zayıf olduğu için ben kendimi kaba bulurum eşim 68 kilo ben 69 yani kafaya takcak şey bulunur her zaman boşver önemli olan anlaşmak eşin üzülmekte haklı her erkek boylu yapılı olmak ister o seninle uyumunu değil genelde boyunu problem yapıyor bence

canım kafaya takılacak hiç bişey yok bunda bende eşimden 5-6 cm uzunum.. eşim kısayım der bazen takıntı yapar bende her takıntısında espri patlatırım amaann nolcakmış ben kiloluyum sen zayıfsın bendemi takayım derim orda durur bazen ölçüşürüz ama arada fazla fark yok derimm hayır yani 1 m falan olsa neysede 5-6 cm büyütülcek bişey değil derim yine susar. bence takıntı yaptığı zaman sende espriyle karışık rahatlat eşini ben denedim %100 memnunum

çevredekilerin kötü yorumları etkiliyodur
en büyük derdiniz bu olsun canım
önemli olan birbirinizi sevmeniz anlaşmanız
dediğin gibi artık tüm iş adamlarının sevilisi kendilerinden 20 cm uzun yani
onlar problem yapmıyo siz mi yapıcaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…