Eşim bugün ayrı uyuyor

Peripadisahininkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2022
953
824
53
Arkadaşlarıyla içmeye gidecekmiş, gitmesini istemedim, istemiyosan arar söylerim dedi seslenmedim, sonra aradı işte gelmeyeceğim diye.
Tabi sonra burnumdan getirdi, senle ne yapıyoruz sanki kafamı dağıtacaktım diye.
Bugün kaç saat dizi izlemişti bende yanında oturmadım ayrı odadaydım onu falan söyledi gelip yanımda bile durmuyosun napıyım ki senle diye. Diziyi ben açtım ya ondan sıkıcıdır kesin öyle mi diyor.
Bir de diyor ki istemesem içeceğimizi söylemezdim, dürüst davrandım diyor. Takıldığı arkadaşları da hep bekar. Birisi evliymiş onu söyler o geliyor ama diye.
Şimdi de ayrı oda da yatıyor.

Bu arada her haftasonu 1 gün çıkar onlarla genelde

Ee gitseydi haftada bir çıkması çok mu?
Ya da arkadaşlarının bekar olması mı sorun sizin için?
Evlenince bekar arkadaşlarımızı askıya mı alıyoruz?
Nikah cüzdanını atana kadar arkadaşlığımız bitmiştir mi diyoruz?
Kesin kötü şeylere yönlendiriyordur bu bekar arkadaşları ama değil mi:)

Adam gitmemiş, sizde yanına gidip evde kaldığı için yanında durup vakit geçirseydiniz.

Evli veya bekar farketmiyor ki eşinize güveniyorsanız sorun yoktur.

Sanki sizdeki kırgınlık var ama zamanla her şeyin birikmesi gibi..

Neden arkadaşlarıyla çıkmasına engel oluyorsunuz ki? Bekar arkadaşı da olabilir. Çok baskıcısınız bence. Böyle devam ederseniz yakında yalana da başvuracak adam.

Evlendik diye kimse kimsenin tapulu malı değil,arkadaşlarımızla ayrı vakit geçirebiliriz yani. Bence siz de yapın arada,iyi gelir.

Bence evli olmamız eşimizin biz olmadan bir şey yapamayacağı anlamına gelmiyor. Her evliliğin kendi içinde dinamikleri vardır, aranızda kopuk bir iletişim mi var bilemiyorum ama eşiniz sizi kırmayıp gitmemiş. Siz de kendisinden böyle bir istekte bulunduğunuza göre birlikte zaman geçirmeniz daha doğru olurmuş. Eşinizin üzerinde bu kadar baskı kurmamanızı öneririm

Bence evli olmamız eşimizin biz olmadan bir şey yapamayacağı anlamına gelmiyor. Her evliliğin kendi içinde dinamikleri vardır, aranızda kopuk bir iletişim mi var bilemiyorum ama eşiniz sizi kırmayıp gitmemiş. Siz de kendisinden böyle bir istekte bulunduğunuza göre birlikte zaman geçirmeniz daha doğru olurmuş. Eşinizin üzerinde bu kadar baskı kurmamanızı öneririm
Gitmedi ama küstü laf saydı, dizi olayı öncesinde olmuştu

Arkadaşlarıyla içmeye gidecekmiş, gitmesini istemedim, istemiyosan arar söylerim dedi seslenmedim, sonra aradı işte gelmeyeceğim diye.
Tabi sonra burnumdan getirdi, senle ne yapıyoruz sanki kafamı dağıtacaktım diye.
Bugün kaç saat dizi izlemişti bende yanında oturmadım ayrı odadaydım onu falan söyledi gelip yanımda bile durmuyosun napıyım ki senle diye. Diziyi ben açtım ya ondan sıkıcıdır kesin öyle mi diyor.
Bir de diyor ki istemesem içeceğimizi söylemezdim, dürüst davrandım diyor. Takıldığı arkadaşları da hep bekar. Birisi evliymiş onu söyler o geliyor ama diye.

Benimki de yarım saat once cıktı..İsteksiz isteksiz evde oturmasındansa cıkmasını tercih ederim.
Bugünlük küsüyorsa küssün ama bundan sonrakilerde pek karısmayin bence, zaten abartmıyormus..

Selam, haftada bir arkadaşlarla görüşmek çok normal ve sağlıklı görünüyor. Bu konuda eşinize baskı yapmanız hiç hoş sonuç doğurmayacaktır. Sizin alkol alışkanlığınız var mı? Eşinizin arkadaşları ile samimiyet kurmayı hiç düşündünüz mü? Eşiniz siz böyle diyince evde sizinle kalmış ama yüzüne bakmamışsınız tüm akşam, bence bu durum onu üzmüştür. Keşke özür dileseniz içten bir şekilde.

Selam, haftada bir arkadaşlarla görüşmek çok normal ve sağlıklı görünüyor. Bu konuda eşinize baskı yapmanız hiç hoş sonuç doğurmayacaktır. Sizin alkol alışkanlığınız var mı? Eşinizin arkadaşları ile samimiyet kurmayı hiç düşündünüz mü? Eşiniz siz böyle diyince evde sizinle kalmış ama yüzüne bakmamışsınız tüm akşam, bence bu durum onu üzmüştür. Keşke özür dileseniz içten bir şekilde.
Tam tersi o gündüz dizi izledi bende izlemeyi tercih etmedim saatlerce izledi çünkü sonrasında da akşam dışarı çıkacaktı ve geri aradıktan sonra aşırı trip ve küstü git yanımdan falan diye

Dışarı çıkacağı arkadaşlarının bekâr olması mı sorun, içmeye gidecek olması mı, ne tam olarak sizin için?
Daha önce de çıkıyordu ben her defasında bir şey demiyorum ama her hafta sonu olması üzerine bir de alkol eklenmesi, sanki bir kere bişey demezsem hep olacak gibi hissettirdi alkol olayına

Bence arkadaslariyla cikmasinda bir sakinca yok. Fakat haftada bir cikiyorsa bugun cikmasinada gerek yok. Disari cikmadim diye size trip yapiyorsa bence oturun bi konusun cozum uretin. Ama anladigim kadariyla sizin esiniz size fazla vakit ayirmiyor ve siz buna aliniyorsunuz. Esinizin kusup ayri yatmasida hic hos degil bence biraz ortam soguyunca bi konusma yapin

Şu adamlara bu kadar baskı neden ? Arada onun da sizin de ayrı takılmaya ihtiyacıniz olabilir.evdeyken de yanında oturmamissinız belli ki sizin de yalnız kalmaya ihtiyacınız varmış.şimdi boş yere huzursuzluk.Dozunu aşmadiği sürece biraz fırsat verin.
Valla bende çoğu zaman bir şey demiyorum çıkmasına bugün böyle oldu her haftasonu üzerine bir de alkol eklenmesiyle

Bekar erkek kabilesi gibi geziyorlar o nedenle tanıştırsa denk gelse de aynı ortamda olmaz kendisi istemez yani
Alkolde normalde aldığımız bir şey değil
O zaman eşinizin alkol aldığı zamanki haline ve arkadaş seçimine çok güvenmiyormuşsunuz gibi bir sonuç çıkarıyorum ben. Güvenmiyorsanız başka vir sorununuz var bütün bunlardan önce.

Back
X